Hayır söylediğin yanlış diğer joblarda bu sorun yok. Varsa görüntü at görelimSorun okçuda değil ki her job için bu hata var ben warrior ile de sürekli skill failed alıyorum priest ile de
Uzaktan 3-5 ? Ben okçu oynuyorum böyle birşey yapamıyorum .Hile den şikayet edebilirsin onu max . Uzaktan 3-5 diye birşey yokValla sabah bı okçu uzaktan 3-5 atıyordu onuda düzeltsinler o zaman
350 400 damage az mi ? 7 okcu 2 kere vursa kesemeyexegi adam yokHadi 1400 ap ile vuramıyorum damage atmıyor bari attığım ok yerini bulsun zaten 350 400 vuruyoruz o da şans belki 10 da 1 oynayamıyoruz şu oyunu artık düzeltin !
Mageleri engelledi mi hadi ordan ya 1 k vuruyor magenin 1 novası neden bahsediyorsun.Düzeltilmesi gereken bir sorun, organize oluyorlar çok varlar diye oyunun içinden geçmemesi için yapıldı eeeeee mageler geçti eeee mageleri engelledin şimdi asaslar geçiyor? Yani engellediğin yerden patlar bunu anlamamak sıkıntılı bir olay!
Söylediklerimi ''gözünle'' okuman dileğiyle.Mageleri engelledi mi hadi ordan ya 1 k vuruyor magenin 1 novası neden bahsediyorsun.
hem emoji bıraktım hemde kahkaha attımnau nauuu diyorlar düzeltmiyorlar
Kardeşim 350 - 400 az mı demişsin. Kardeşim hadi çok diyelim ama çok fazla failed alıyor. Birde mage den bahsetmiyoruz okçudan bahsediyoruz 7 okçu 1 adamı kontrol edecek tutacakta ona 7 kişi 1. yi attı 2. yi atacakta. Hadi 1. yi attın adama heal geldi, hadi heal gelmedi 1. yi atarken parti içerisinde sürekli birileri failed yiyor 2. yi atacaksın da adam düşecek. Bir warior un, asas ın , bp pri nin R skili 300 vuruyor350 400 damage az mi ? 7 okcu 2 kere vursa kesemeyexegi adam yok
7 mage 1 k tekli vuruyor okcudan daha uzun menzile daha fazla vuruyor bu birincisi..350 400 damage az mi ? 7 okcu 2 kere vursa kesemeyexegi adam yok