Şu an oyunda bazı hatalar mevcut ve bu hataların güncellemelerle giderileceği söylendi. Oyunu oynayan arkadaşlar en çok neden ölüyor bilmiyorum ama ben haritalarda gözükmeyen yaratıklardan ve bağlantı kopması nedeniyle ölüyorum. Yaratıkları kestiğimi sanıyorum ama sonra gözükmeyen veya kırmızı nokta şeklinde gözüken bir yaratık gelip beni öldürüyor. Aynı şekilde bağlantı hatası alıyorum. Sunucudan kaynaklı. Oyuna tekrar girdiğimde karakterim ölmüş ve ciddi oranda exp kaybı yaşamış oluyorum.
Exp hiç gitmesin demiyorum ama en azından oyundan kaynaklı hatalar giderilene kadar exp silinmesi olmasa nasıl olur. ??? Oyundaki bu hatalar giderilince exp silinmesi tekrar geri getirilebilir. Kendi hatası ile veya priestin dikkatsizliği nedeniyle ölünce exp silinmesi oyuncunun zoruna gitmiyor ama oyun hatası kaynaklı exp gitmesi hoş bir durum olmuyor.
Exp hiç gitmesin demiyorum ama en azından oyundan kaynaklı hatalar giderilene kadar exp silinmesi olmasa nasıl olur. ??? Oyundaki bu hatalar giderilince exp silinmesi tekrar geri getirilebilir. Kendi hatası ile veya priestin dikkatsizliği nedeniyle ölünce exp silinmesi oyuncunun zoruna gitmiyor ama oyun hatası kaynaklı exp gitmesi hoş bir durum olmuyor.