İstek Ölünce Exp Gitmesin

Dinamit

Üye
Şu an oyunda bazı hatalar mevcut ve bu hataların güncellemelerle giderileceği söylendi. Oyunu oynayan arkadaşlar en çok neden ölüyor bilmiyorum ama ben haritalarda gözükmeyen yaratıklardan ve bağlantı kopması nedeniyle ölüyorum. Yaratıkları kestiğimi sanıyorum ama sonra gözükmeyen veya kırmızı nokta şeklinde gözüken bir yaratık gelip beni öldürüyor. Aynı şekilde bağlantı hatası alıyorum. Sunucudan kaynaklı. Oyuna tekrar girdiğimde karakterim ölmüş ve ciddi oranda exp kaybı yaşamış oluyorum.

Exp hiç gitmesin demiyorum ama en azından oyundan kaynaklı hatalar giderilene kadar exp silinmesi olmasa nasıl olur. ??? Oyundaki bu hatalar giderilince exp silinmesi tekrar geri getirilebilir. Kendi hatası ile veya priestin dikkatsizliği nedeniyle ölünce exp silinmesi oyuncunun zoruna gitmiyor ama oyun hatası kaynaklı exp gitmesi hoş bir durum olmuyor.

unqual

Üye
oynadığım birkaç oyunda ölünce xp gitmiyor , bunun yerine eşyalar kırılıyor repair yapman gerekiyor.

bedomazo

Üye
zaten giden expi 60+ olsan bile max 10 dkda cikartiyosun

Resquection

Üye
Giden exp mesele değil, mesele gözükmeyen slotların gözükmesi. Exp için değil bu hatanın giderilmesi için talepte bulunalım lütfen.

EHTIYAR

Üye
Normalde, tüketici hakları açısından bakıldığında, sistemin eksik veya yanlış çalışması ya da hiç çalışmaması nedeniyle oyuncuların uğradığı kayıpların oyun yönetimince karşılanması gerekir.

Oyuncudan kaynaklanmayan bir kaybın, oyuncunun ekstra emek veya zaman harcayarak telafi etmesini beklemek adaletli bir anlayış değildir kanımca.

EHTIYAR

Üye
Normalde, tüketici hakları açısından bakıldığında, sistemin eksik veya yanlış çalışması ya da hiç çalışmaması nedeniyle oyuncuların uğradığı kayıpların oyun yönetimince karşılanması gerekir.

Oyuncudan kaynaklanmayan bir kaybın, oyuncunun ekstra emek veya zaman harcayarak telafi etmesini beklemek adaletli bir anlayış değildir kanımca.

Kendi mesajıma alıntı yaptım ama çok basit bir örnek vereyim;

Atıyorum Elenia Köyüne ışınlanmak için tıklıyorsun, 3.000 gold gidiyor, sonra bir bakıyorsun başka bir köye gitmişsin. Doğru yere gitmek için hoop tekrar ışınlanmak zorunda kalıyorsun, 3.000 gold daha gidiyor. Senden kaynaklanmayan bir hata yüzünden durduk yere 3.000 gold zarardasın. Miktar önemli değil, bu olayda 3.000 gold kaybedersin başka bir olayda milyonlarca EXP kaybedersin. Sonuç aynıdır, senin kusurundan kaynaklanmayan bir zarar yine senin üzerine yüklenmiştir.

Dinamit

Üye
zaten giden expi 60+ olsan bile max 10 dkda cikartiyosun
Milyona yakın exp gidiyor. Tek kastığım için 4 5 saatimi alıyor. Napıyım bu durumda. Madem önerimi uygun bulmadın. O zaman Senin küçük gördüğün exp leri senden alıp bana versinler.

Dinamit

Üye
Bu küçümseyenler neden küçümsüyor. ? Ben tek kasıyorum. Giden exp i yerine koymam çok zaman alıyor. Bu hata benim kendi hatam değil oyunun hatası. Mantıklı bi istekte bulundum. Oyun hatası giderilene kadar exp gitmesin dedim. Sizin expleriniz bana yazılsın demedim. Herkes için iyi birşey istedim. Sizin için önemli değil benim için önemli ki konuı açtım.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Şu an için öldüğünüz zaman XP gitmesinin kaldırılabileceğini düşünmüyorum. Zaten bu ve benzeri sorunları tamamen çözmek için sunucu sorunlarını minimuma indirmek için 7 / 24 çalışıyor Developer ekibi.
En kısa sürede tüm sunucu problemleri çözüldüğü zaman bu tarz problemlerde otomatik olarak ortadan kalkacak.

Dinamit

Üye
Şu an için öldüğünüz zaman XP gitmesinin kaldırılabileceğini düşünmüyorum. Zaten bu ve benzeri sorunları tamamen çözmek için sunucu sorunlarını minimuma indirmek için 7 / 24 çalışıyor Developer ekibi.
En kısa sürede tüm sunucu problemleri çözüldüğü zaman bu tarz problemlerde otomatik olarak ortadan kalkacak.

Zaten tamamen kaldırılsın diye bir talep değildi bu. Sunucu sorunları bitene kadar olsa yeter. En kısa sürede diye belirttiğiniz tarihin ucu açık ve aylarca sürebilecek bir tarih olduğunu siz de biliyorsunuz ben de biliyorum. Şu an yaşanılan problemler oyuncuları geri götürüyor bu minimale indirilebilir. Siz düşünmeseniz de developer ekibine aktarsanız konuyu daha sağlıklı olur. Belki onlar mantıklı bulabilir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt