oto atak gelmeli mi ?

oto atak gelmeli mi ?

• evet

Oy: 89 26.3%
  • hayır

Oy: 250 73.7%

• Kullanılan toplam oy
    339

ECOMI

Üye
Oto attacka hayır diyorsunuz fakat tüm slotlarda macro dolu? Sebep? Hepiniz sözde konuşuyorsunuz, aslında hepiniz bunu istiyorsunuz açık ve net. Ayrıca adamlar her chde olmayacağını söyledi. İsteyen girer manuel slotunda kasar isteyen oto kasar işine gücüne gideceğinde.
Herkes macro kullanıyor, ama AFK olamıyor. Şimdi herkes AFK olup, itemlerini charına koyup slotlara bırakacak. Her gittiğin slotta BOT gibi karakterler göreceksin. Macron işe yaramayacak slotu almak için, elinle ise hiçbir şey yapamayacaksın. Çünkü oto atak sistemi her şeyden daha hızlı damage vuracak. Oyuncunun değil, sadece oyun yönetiminin işine yarayan bir sistem bu. Para kazanacakları sürdürülebilir bir gelir kaynağı. Oyunlar oyunda belli miktarda online oyuncu kitlesine sahip olmak zorundalardır. Bunu da bu şekilde kolaylıkla sağlayabilir. Ancak oyuncunun tek kazancı ise oyunla ilgilemeden coin ve drop alabilme şansı olacaktır. Bu da belli bir zamandan sonra otomatik karakterlerle uğraşamayan her oyuncunun sıkılmasına sebep olacaktır. Manuel kasan hiçbir zaman otomatik kasan kadar fazla oyun oynamayacak ve geride kalacaktır. Son olarak da oyun açıldığından beri emeğiyle bir şeyler yapan tüm oyuncuları hiçe sayan bir sistem olacaktır.

wultrox

Üye
şok oldum. geldiğini gördüğüm an clanıda ikna eder. itemlerimizi satar paramıza bakarız O dakikadan sonra

TheUprising

Üye
BDO var mesela en güncel oyunlardan, yetmezse başka atabilirim.
ya birader git ilerle buradan aldığın 61 den 62 ye 1 saat %2 bile değil full sc ile bdo yu eu da dahil 6 yıldan fazladır oynarım , şurdaki kuklaya bırakmayla , bu oyundaki oto atağı nasıl birbirine benzetip aynı kefeye koyuyorsun ya nasıl bir kafan var senin

Ek olarak bu kukla sistemini 10 yıl kadar önce Cabal Online da yaptı , skill exp için zamanında az oynamadım onuda ekliyimde biraz bilgilen

masterkol1

Üye
BDO var mesela en güncel oyunlardan, yetmezse başka atabilirim.
Buradan 1 senede 1 lvl bile alamazsın bdo oyununda. Bu sistem sadece skill puanı ve lvli çok düşük olan adamlar için yapılmış birşey. Ayrıca coin kasamazsın veyahut item bu nasıl örnek? Hiç oynamadın sanırım.

Lonarad

Üye
ya birader git ilerle buradan aldığın 61 den 62 ye 1 saat %2 bile değil full sc ile bdo yu eu da dahil 6 yıldan fazladır oynarım , şurdaki kuklaya bırakmayla , bu oyundaki oto atağı nasıl birbirine benzetip aynı kefeye koyuyorsun ya nasıl bir kafan var senin

Ek olarak bu kukla sistemini 10 yıl kadar önce Cabal Online da yaptı , skill exp için zamanında az oynamadım onuda ekliyimde biraz bilgilen
Buradan 1 senede 1 lvl bile alamazsın bdo oyununda. Bu sistem sadece skill puanı ve lvli çok düşük olan adamlar için yapılmış birşey. Ayrıca coin kasamazsın veyahut item bu nasıl örnek? Hiç oynamadın sanırım.
Keşke bi önceki mesajımı okusanız da ona göre yorum yapsanız.

Güncel olan pek çok oyunda bu şekilde bir AFK kasma bulunuyor. Mevcut slotlardan uzak farklı bir harita oluşturulursa ve bu oto atak sadece o haritada açılırsa, sadece exp kasma amaçlı herhangi bir coin/drop atmadığı sürece iki tarafı da mutlu edecektir.

Bu attığım BDO örneğini de arkadaş sorduğu için attım, bu oyuna yakıştırdığım için değil.

Barljix1912

Üye
gerçekten senin adına utandım baya bi utandım hatta 10 lvldan 11 lvl olmak için 1hafta bırakırsın buna ne para kazanabilirsin ne başka bir şey ahahahahahahahahahahahahhHAHAH

bu arada yalnış kişiye alıntı yapmışım, videoyu paylaşan kişiye alıntı yapıcaktım

masterkol1

Üye
gerçekten senin adına utandım baya bi utandım hatta 10 lvldan 11 lvl olmak için 1hafta bırakırsın buna ne para kazanabilirsin ne başka bir şey ahahahahahahahahahahahahhHAHAH

bu arada yalnış kişiye alıntı yapmışım, videoyu paylaşan kişiye alıntı yapıcaktım
Benim günahım ne ben evde televizyon izliom asD:ASDas

Lonarad

Üye
olum aşsldjşilaskdjmasşlkdasd sen bunu genieyle bir mi tutuyorsun ?????? bu afk kalırken skill point kasmak için bir sistem hahahahahahahahahah gerçekten inanılmazsın

He bide yakıştırsaydın

Arkadaşlar medenice bir konu konuşuyoruz, iğneleyici laflar kullanmanıza gerek yok.@Barljix1912 hangi oyunda bu sistemin olduğunu sordun, ben de söyledim. Hangi yorumumda BDO'da bu sistem var kukla buraya eklensin burda kasalım diye okudunuz?

Benim önerim yönetim madem böyle bir sistem eklemeyi düşünüyor, oyundaki mevcut slotlarda afk farmerları görmektense ayrı bir harita yapılsın ordan da coin/drop gelmesin sadece exp kasılsın. Böylece hem vakit bulamıyoruz kasmaya diyenler susar, hem de siz oyuncuların korktuğu tekelcilik olmaz slotlarda. Biraz daha olgun bir şekilde tartışmaya girmenizi bekliyorum.

TheUprising

Üye
Zaten bunlar söylendi , adamların bunları yapmayacağını bildiğimiz için bu şekilde konuşuyoruz polyanna olmayı bırak

Lonarad

Üye
Zaten bunlar söylendi , adamların bunları yapmayacağını bildiğimiz için bu şekilde konuşuyoruz polyanna olmayı bırak
Yayında hayır başka bir harita yapmayacağız, hayır slotlarda farm ve exp kasabilecekler tarzı bir bilgi verilmedi, biraz fazla heycanlanıyorsunuz bu konuda. Üstü kapalı bir şekilde oto attack hakkında çalışma başlattık, farklı camplerde günde 12 saate kadar oto attack kullanabileceksiniz bilgisi verildi.

Bu yönetim insanların neden knight online yerine bu oyunu tercih ettiğinin farkında ve ona göre oyuncuların isteği doğrultusunda hareket ediliyor. Provoke edici yorumlar yapmak yerine çözüm odaklı yorum yapmak herkes için faydalı olur. Yönetime göre oyunu oynayamayan, çalışmaktan vakit bulamayan bir oyuncu kitlesi var ve bu oyuncu kitlesini bir şekilde oyuna kazandırmak istiyorlar.

AyZIT

Üye
oto atak nedir abi yeri geliyo 8 saat farm atıyoruz biz yaptıgımız farmın bi değeri kalmaz amacıda kalmazki pc başında durup farm atan adamla oto atak la farm atan arasındakı fark ortadan kalkar böyle. xxx oyun gibi olacak sonu eğer bu tarz şeyler gelmeye devam ederse. yayının birindede farklı premium çeşitleri olmalımı die soruyorlardı. birinde oto atak. birinde peri sistemi yani gittikçe x oyuna benzıyor... insanlar farklılık için başladı buraya ve ona göre oynuyor

TheUprising

Üye
Bu şekilde oyuna kazandıramazsın o kitleyi , git açtiğim konuları incele oraya koskocaman sorunlarla ilgili 2 ay kadar önce konu açmişim hiç biri fixlenmediği gibi dahada fazala bug oldu , adamlar oradaki hataları düzelteceğine oradaki örnek içerikleri oyuna ekleyeceğine gelip markatinge eşya koyuyor boşversene

masterkol1

Üye
Yayında hayır başka bir harita yapmayacağız, hayır slotlarda farm ve exp kasabilecekler tarzı bir bilgi verilmedi, biraz fazla heycanlanıyorsunuz bu konuda. Üstü kapalı bir şekilde oto attack hakkında çalışma başlattık, farklı camplerde günde 12 saate kadar oto attack kullanabileceksiniz bilgisi verildi.

Bu yönetim insanların neden knight online yerine bu oyunu tercih ettiğinin farkında ve ona göre oyuncuların isteği doğrultusunda hareket ediliyor. Provoke edici yorumlar yapmak yerine çözüm odaklı yorum yapmak herkes için faydalı olur. Yönetime göre oyunu oynayamayan, çalışmaktan vakit bulamayan bir oyuncu kitlesi var ve bu oyuncu kitlesini bir şekilde oyuna kazandırmak istiyorlar.
Peri eklendiğinde genie gelicek rez alın demiştim. Yanılmadım, bariz ortada afk farm hesap başı gelir. Yönetime kalsa getirmezler bu konuda haklısın. Fakat yatırımcı ne diyor, yatırımcıya ne vaad edildi bunları biliyormuyuz? Bu son zamanlardaki pus merakı aslında yatırımcıdan kaynaklandığına eminim. Tabi ki bunu kanıtlayamam. Yönetim de gelip yatırımcı sıkıştırıyor demez, ama etraflı düşünmekte fayda var dimi? Exp kasan kitle işin bahanesi kaç tane 65 olmayan adam kaldı yüzde 70i oyunun kastı simdi mi akla geldi?. Yap exp event bitir işi kim ne dicek.

Hikayee.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt