Gorakrısky-Mehmet
Üye

Bizim isteklerimiz doğrultusunda gelişen ve geliştikçe büyüyen bir oyunda neler geliştirilmeli ?
Kesinlikle katılıyorum. Grafikler çok mu kötü hayır haklarını yiyemem ama bir black desert atmosferi kesinlikle yok. Bunla beraberinde bu grafiklere rağmen bu kadar sistem gereksinimi istemesi kesinlikle optimizasyon eksikliği.Su an acik ara optimizasyon. 2002 yilinda yapilmis gibi gorunen gorseller ama cpu ve gpu kullanimi battlefield 2042 kadar...
Hocam lütfen Pearlabyys ile bir tutmayalımKesinlikle katılıyorum. Grafikler çok mu kötü hayır haklarını yiyemem ama bir black desert atmosferi kesinlikle yok. Bunla beraberinde bu grafiklere rağmen bu kadar sistem gereksinimi istemesi kesinlikle optimizasyon eksikliği.
katılıyorum.anket eksik. tümü diye bir seçenek eklemen lazımdı .
Pearlabyys'le de bir tutmak farkındayım bence de çok olmadı ama anlatmaya çalıştığım şeyi anladın işteHocam lütfen Pearlabyys ile bir tutmayalımYani o Pearlabyys
ama şöyle bir muhabbet var tüm içeriği önden sunup oyunun 1. ayında harcamaları saçma olmaz mı? Para yatıran kişiler direkt olarak son seviyeye çektiklerinde ne yapacaklar? Mmoya aykırı bir durum dediğin. Ha evet şuankinden fazla olmalı bence de ama oyun yeni olduğundan dolayı zamanla belli güncellemelerle yeni içerikler ve yeni sistemler gelmeye başlar tahminimce. Diğer türlü kendi ömürlerinden kısarlar. ( rise'da yeniyim ama 15 yıldır m2 oynuyorum)yazılanların hiçbiri oyunun sıkıntılarının yanında incir çekirdeğini bile doldurmuyor, bu oyunun en büyük eksiği "OYNANIŞ VE İÇERİK", oyuna içerik eklenmeli sadece gerisi sırayla gelir.
oyuna içerik mi eklenmeli ?yazılanların hiçbiri oyunun sıkıntılarının yanında incir çekirdeğini bile doldurmuyor, bu oyunun en büyük eksiği "OYNANIŞ VE İÇERİK", oyuna içerik eklenmeli sadece gerisi sırayla gelir.
insanların tepkisini çeken var olan stabil olanları da bozmaları. Yoksa sorun yok...Bence gelişmesine en çok ihtiyaç olan alan oyuncuları, kitlesiAğlamayı sızlamayı dert yanmayı foruma konu açmayı bırakan bir oyuncu kitlesi olsa, sabretmeyi, şuanki haliyle bile eğlenmeyi bilen bir kitlesi.... offff oyun işte o zaman çok iyi yerlere gelir. Rise geliştirici ekibine sabırlar diliyorum.
Ulan ya hiç güleceğim yoktu xDEkip de karakterlerin dans etmesiyle uğraşıyor işte .![]()