ANKET Oyun Anket

Oyunda en çok gelişime ihtiyaç duyduğunuz alan?

• Karakter görünümü ve animasyonları

Oy: 17 7.2%
  • Skil animasyonları

Oy: 7 3.0%
  • İtem görünümleri

Oy: 5 2.1%
  • Arayüz görünümü

Oy: 3 1.3%
  • Map

Oy: 2 0.8%
  • Optimizasyon

Oy: 150 63.6%
  • Yönetim

Oy: 52 22.0%

• Kullanılan toplam oy
    236

Gorakrısky-Mehmet

Üye
Bizim isteklerimiz doğrultusunda gelişen ve geliştikçe büyüyen bir oyunda neler geliştirilmeli ?

Fobbie

Üye
Su an acik ara optimizasyon. 2002 yilinda yapilmis gibi gorunen gorseller ama cpu ve gpu kullanimi battlefield 2042 kadar...
Kesinlikle katılıyorum. Grafikler çok mu kötü hayır haklarını yiyemem ama bir black desert atmosferi kesinlikle yok. Bunla beraberinde bu grafiklere rağmen bu kadar sistem gereksinimi istemesi kesinlikle optimizasyon eksikliği.

JaxSui

J
Kesinlikle katılıyorum. Grafikler çok mu kötü hayır haklarını yiyemem ama bir black desert atmosferi kesinlikle yok. Bunla beraberinde bu grafiklere rağmen bu kadar sistem gereksinimi istemesi kesinlikle optimizasyon eksikliği.
Hocam lütfen Pearlabyys ile bir tutmayalım :) Yani o Pearlabyys

risetnl

Üye
Oyun optim... edilmeli ve pk map leri elden geçmeli ağaçlardaki salkım saçaklar mous için problem yaratıyor daha stabil bir alan yapmanızı tavsiye ederim benim pc full ama ona rağmen fanlar son devirde soğutuyor ki ben kuzey bir ülkede yaşıyorum soğuk buralar oyunun başı olduğunun farkında olarak daha iyiye hep birlikte iyi forumlar birde oyun içinde yetkili olursa daha iyi olur game master gibi oyun içi kurallar daha yerine oturur.

Makarov

Üye
1- Optimizasyon
2- Karakter görünümü ve animasyonları
3- Skill Animasyonları.

Not: Alfadan beri oynuyorum. Dışarıdan içeriden kendim de dahil yorumlar böyle.

GNiQZEEER

Üye
Oyunculardan bilgi ve destek doğrultusunda ilerlemeniz çok güzel kendi adıma teşekkür ederim fikirlerimizin önemsenmesi beni mutlu etti..

Kısıtlı imkanlarla elinizden gelenin en iyisini ortaya koyduğunuz belli ki bizlerle yapacağınız güncellemeler sayesinde daha ileriye gidileceği de bugün olan geniş kapsamlı güncellemeden belli eminim bir çok bug vs. bir çok sorun ortadan kalkacaktır.

Ankete gelirsem benim burda tek önemsediğim optimizasyon gerisi çok rahat şekilde görüldüğü üzere(efektler,kostümler,map vs.vs.) kesinlikle ortanın çok üstünde bu seviyedeyken bu emeğinizi en iyi şekilde performansa çevirmek isterim şahsen o yüzden optimizasyon yapılan her şeyden daha önemli diye düşünüyorum akıcılığını sağladıktan sonra gerisi gelecektir, herkese iyi oyunlar.

1Sabah

Üye
EN ÇOK ÜZERİNDE ÇALIŞILMASI GEREKEN KONULAR (Aciliyet derecesine göre sıralanmıştır.)

1) Sınıflar arasındaki denge. (Archer özellikle çok güçsüz ve özen gösterilmemiş. Doğru düzgün skili yok, kombo yapılamıyor. İtemleri çok alalade hiçbir özelliği yok.)

2) Itemler. Itemlerin arasında belirli bir mantıksal denge yok. Statları ve puanları rastgele verilmiş. Bu da sınıflar arasında uçuruma neden oluyor. Ayrıca itemler moblara karşı güçsüz durumda.

3) Optimizasyon.

4) Oyun içi çeşitlilik. Oyunda yapılabilecek daha fazla etkinlik, yeni haritalar eklenebilir. (Özellikle solo oyunculara yer verilmeli. Herkes günde 10 saat pc başında oturamıyor. Günde 2 saat oynayıp çıkmak isteyen oyuncular da düşünülmeli.) (Herşey party üzerine kurgulu olmamalı. Oyuncu güçlü/güçsüz olduğunun farkına varsın ki item yapmak keyifli olsun. Görev itemleriyle takılmak maharet olmasın. Aynı zamanda ticareti ve pazarı da destekleyecektir. Yeni eklenecek eventlar ağırlıklı olarak SOLO yapılmalı. )

5) Genel olarak tüm sınıfların HP (Can) ları artırılmalı. Çok yetersiz kalıyor. 45 LVL MOB 63 LVL karaktere 2, 3 atıyor. VS'ler kısa sürüyor. İtemlerin bir önemi kalmıyor. Bu süreler uzarsa oyunculuk ve itemlerin önemi daha artacaktır ve daha keyifli olacaktır.

6) Oyun içi lag sorunları. (Envanterde hızlı hareket edilememesi v.s.)

7) Item görünümlerin de ufak iyileştirmeler yapılabilir.

Bütün objektifliğimle yazmaya çalıştım. Umarım dikkate alınır.

Son düzenleme:

platoon0x

Üye
yazılanların hiçbiri oyunun sıkıntılarının yanında incir çekirdeğini bile doldurmuyor, bu oyunun en büyük eksiği "OYNANIŞ VE İÇERİK", oyuna içerik eklenmeli sadece gerisi sırayla gelir.

Fobbie

Üye
yazılanların hiçbiri oyunun sıkıntılarının yanında incir çekirdeğini bile doldurmuyor, bu oyunun en büyük eksiği "OYNANIŞ VE İÇERİK", oyuna içerik eklenmeli sadece gerisi sırayla gelir.
ama şöyle bir muhabbet var tüm içeriği önden sunup oyunun 1. ayında harcamaları saçma olmaz mı? Para yatıran kişiler direkt olarak son seviyeye çektiklerinde ne yapacaklar? Mmoya aykırı bir durum dediğin. Ha evet şuankinden fazla olmalı bence de ama oyun yeni olduğundan dolayı zamanla belli güncellemelerle yeni içerikler ve yeni sistemler gelmeye başlar tahminimce. Diğer türlü kendi ömürlerinden kısarlar. ( rise'da yeniyim ama 15 yıldır m2 oynuyorum)

soulgrisman

Üye
oyuna içerik mi eklenmeli ? :):) hali hazırda eklenmiş olanlar sorunlu, ve yeni sorunlar çıkıyor ve düzeltemiyorlar. şuan da yeni içerik yeni sorun demek.

Fobbie

Üye
beyler cidden 1 aylık oyun için beklentilerinizi çok fazla yukarı çekip doğal olarak da yükseklerden düşüyorsunuz. En basit m2 den örnek vereyim 15 yıllık bir oyun trde fakat hala günümüzde 50 tane bug hata problem oluyor ve adamlar inatla çözmüyorlar. Adamlar 1 aylık oyunda forumdan takip ettiğim kadarıyla bir çok sorunu çözüp hallediyorlar. Güncellemeler, hata iyileştirmeleri, optimizasyon iyileştirmeleri (en basiti dünkü güncellemeden sonra arkadaşımın pc çok düşük fps alıp fps drop yerken bugün çok akıcı oynayabiliyor) velhasıl kelam zamanla çok rahat akıcı bir oyun olacağını düşünüyorum. Biraz zaman.

CuneytARKIN

Üye
Bence gelişmesine en çok ihtiyaç olan alan oyuncuları, kitlesi :D Ağlamayı sızlamayı dert yanmayı foruma konu açmayı bırakan bir oyuncu kitlesi olsa, sabretmeyi, şuanki haliyle bile eğlenmeyi bilen bir kitlesi.... offff oyun işte o zaman çok iyi yerlere gelir. Rise geliştirici ekibine sabırlar diliyorum.

JaxSui

J
Bence gelişmesine en çok ihtiyaç olan alan oyuncuları, kitlesi :D Ağlamayı sızlamayı dert yanmayı foruma konu açmayı bırakan bir oyuncu kitlesi olsa, sabretmeyi, şuanki haliyle bile eğlenmeyi bilen bir kitlesi.... offff oyun işte o zaman çok iyi yerlere gelir. Rise geliştirici ekibine sabırlar diliyorum.
insanların tepkisini çeken var olan stabil olanları da bozmaları. Yoksa sorun yok...

WoxHades

Üye
Optimizasyon/lag problemleri ve yönetim.Ekibe daha çok kişi alınmalı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt