Geliştirme sürecin de olan bir oyun, verilen cevaplar değişiklik gösterebilir. Her an planlama değişebilir, vaat edilen özellikler geri çekilebilir ve ya daha iyisi eklenebilir. Bu sebepden dolayı oyun çıkana kadar beklememiz en iyisi.Gelen yok giden yok. Sürekli bir yuvarlanan cevaplar silsilesi. Daha para kazanmadan bu kadar ilgisiz olunması.. yazık gerçekten yazık.
hiçbirşey bilmemek nasıl sana herşeyi bilmek gibi geliyor,bana alfa 1 den farklı bildiğin nirşey söyleseneSorulacak soru yok bence her şey şeffaf bir biçimde açıklanıyor. Şuanda yapacağımız t
Normalde kapalı betada eklenecek özellikler oyuncuların isteği ve geri dönüşleri de ele alınarak alfa 2 aşamasına eklenmeye karar verildi. Bunun sonucunda alfa 2 aşamasının başlaması beklenenden daha uzun sürüyor. Eklenen özelliklerden bir kısmı ise yeni karakter modellemeleri (bu ekipten bir arkadaş covid olduğu için süreç 2 hafta aksadı). Görevler, petler, bineklere kostümler. Karakter modellemeleri değiştiği için önceki zırhların yeni karakter modellemelerine göre yeniden şekillendirilmesi alfa 1de kapalı olan mapler. Optimizasyon çalışmaları ve benim unuttuğum ya da açıklanmayan süpriz yenilikler. Hepimiz bir an önce açılmasını istiyor ama ekipteki kişi sayısı belli iş yükü belli. Bizim desteklerimizin ekibin morali açısından önemli olduğunu düşünüyorum bu yüzden desteğimiz sonsuz.hiçbirşey bilmemek nasıl sana herşeyi bilmek gibi geliyor,bana alfa 1 den farklı bildiğin nirşey söylesene
Sorularını yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.ya radon konuyu anlamadan gelmişsin yine,oyunu açın diyen yok,bazı sorular var muhattap yok
knk şu süreç de alacağın cevapların tamamı üstü kapalı cevaplar olacaktır yani bir cevap almışsın gibi olmayacaksın alsan bile zaten çok çok yakın bir tarih de afla2.0 test etme şansımız olacak alfa 2.0 hakkında bir sorun var ise zaten bilgilendirme adı altında bir konu çatılar ve gelecek olan göreceğimiz her şeyi yazdılar neden geciktiklerini deya radon konuyu anlamadan gelmişsin yine,oyunu açın diyen yok,bazı sorular var muhattap yok
Gelen giden yok derken bilip bilmeden konuşmayalım. Adamlar senin kuklan değil her istediğinde sana gelecek. Yetkili kim gelecekse Discord'dan duyurusu yapılıyor ve o gün katılmak isteyen kim varsa geliyor. Forumu da takip edersen eğer hemen her konuya cevap veren bir moderatör ya da başka bir yetkili birisi görürsün. Foruma yeni gelip atıp tutmakla neyi amaçlıyorsun anlamış değilim.Gelen yok giden yok. Sürekli bir yuvarlanan cevaplar silsilesi. Daha para kazanmadan bu kadar ilgisiz olunması.. yazık gerçekten yazık.
oyunun game alfa için game development kısmı birmiş,server testlerine çizimci arkadaşların katılacak hali yok,onlar gelip çizimleri örnek resimler,esinlenme nedenleri gibi kısımları açıklayabilirdi,neyse ya aman boşver,babamın oyunu mu da kasıyorumknk şu süreç de alacağın cevapların tamamı üstü kapalı cevaplar olacaktır yani bir cevap almışsın gibi olmayacaksın alsan bile zaten çok çok yakın bir tarih de afla2.0 test etme şansımız olacak alfa 2.0 hakkında bir sorun var ise zaten bilgilendirme adı altında bir konu çatılar ve gelecek olan göreceğimiz her şeyi yazdılar neden geciktiklerini de
açıkladılar alfa2.0 dan sonra yoğun ilgi alaka göstereceklerdir ama ha alfa2.0 süreci bittik den sonra muhattap bulamassan evet ozaman bir sıkıntı var demektir.
şöyle bir şey de var ( https://forum.riseonlineworld.com/konular/nezaman-alfa2-0-gelecek-tahminen.3067/ ) bu benim açtığım konu başlığı ve orda sorulan sorulara cevap verdiler hatta alfa 2.0 sürümünün kapalı testlerine başladık dendi şuanda "muhattap" bulamamanın sebeplerinden biriside zaten bu çalışan herkes oyunu yetiştire bilmek için kapalı testlerde bulunuyor olma ihtimali çok çok yüksek çünkü büyük bir şirket değil bu oyunu test etmeleri için insan çalıştırmıyorlar. bu da zaten yakında alfa2.0 sürümünü göreceğimizin kanıtı.
Yalama falan ayıp oluyor kardeşim. Lütfen kelimelerimizi seçerek konuşalım.Yeni gelip derken ? İlk kayıt olanlardanım. Sadece yeni hesap ile girdim. Ayrıca sizin bu toplulukça y*lama sevdanız oyunun daha çıkmadan topluluk olarak foseptik olacağının göstergesi. Biraz at gözlüğünüzü çıkartın yemişim oyununu hiç bir şey için böyle savunucu durumda olmayın. Git o moderatörlerin öneriler için yazdıklarına bak hepsi dediğim gibi yuvarlama cevaplar. Biraz analiz edin biraz yorum yapın güzel kardeşlerim. Yazık olur heba ederler sizi.
Oyunun gelişimimi yoksa binlerce kişinin sorusunu cevaplamak mı? Bence oyunun gelişimiGelen yok giden yok. Sürekli bir yuvarlanan cevaplar silsilesi. Daha para kazanmadan bu kadar ilgisiz olunması.. yazık gerçekten yazık.
Ne kadar güzel söylemişsin be Sonuna kadar katılıyorumSöylemeyim söylemeyim dedim ama en son mesajından sonra bunu söylemem lazım. Bu arkadaş malum oyundan KC karşılığı gelenlerden sanırım. Hakaretvari cevaplar, bir değişik kötüleme çabaları...
1. Burada kimse kimseye malum oyunda yapılan yalakalıkları yapmaz.
2. Ne ben ne de bir başkası buradaki hiçbir yetkiliye yalanmak zorunda da değil.
3. Bir kere bile toplantılara katılmamışsın boş yapıp duruyorsun. Beklemeyeceksen eğer az ötedeki Süper Mario grafikli, eşleştir kazan, tahmin et kazan, 5 KC için raffle kölesi yaptıran oyunu oyna. Kimseyi kötülemeye hakkın yok. Burada seni heba ederler bana bir şey olmaz.
Polemik forumuna çevirdiniz burayı. Her gün birisi geliyor. Kim ne teklif ettiyse söyleyin fazlasını vereyim de az ileride toksiklik yapın.