aynı sorun bende de var ara ara ekran kilitleniyor sonra geri geliyor , ama bu oyunun en başından beri var bu ve bunu yapan da oyuna kendinizin yazmış olduğu Easy Anti Cheatin müdahalesi yüzünden oluyor. Driectx12 seçin diyorsunuz, oyun opengL kullanıyor , turnuvalardan çok oyunun optimizasyonuna uğraşsanız keşke, desteklede sorunumu çözemiyorum, her yeniden oyuna girişimde otomatik performans modu açılıyor, son aldığım cevapsa ekibin bu konuya ne kadar hakim olamadığını gösteriyor , işlemcimin 4 çekirdek ve 8 threads ve altı ise oto performansı kapayamaz fps yi 60 dan yukarı aşşa oynatamazsın diye bir yanıt vermişler, sizce işlemcisi 4 cekirdek 8 thread dan daha kötü bir kişi, oto performans modunu kapatmak ister mi? özensiz ve geçiştirici bir cevap , çağımızda windows 10 deli gibi tüm sürücüleri zaten güncelliyor ( buna bios sürücüsü dahil ) yazmış olduğunuz konuların hiç biri oyundaki sorunlar ile alakalı şeyler değil yardımı olur mu ? evet olabilir fakat sorunların çözümleri değiller. Alt yapı optimizasyon hatası mevcut. ve easy anti cheatinizi kim kodluyor ise , bayağı kopyala yapıştırcı bir arkadaş , klavyemdeki multimedya tuşlarını kilitlemek oyun güvenliğini sağlamaz , macro tuşları engellemek için yapılmış bir sistem fakat işe yaramaz çünkü macro tuşlar programlanıp normal tuşların yerlerine basıyorlar bunun engeli için klavye maus kontrolcülerini devre dışı bırakmanız gerekir , yani lütfen o sistemin satırlarını siliniz zira multimedya tuşlarını kitlemekten başka hiç bir şeye yaramıyor.
Eos'un ekran tarama süresi geldikçe oyunda fps drop dediğimiz mevzuyu yaşıyoruz. Bunun donanım izinler güvenlik duvarları vs. si yok , eos öyle bir komut ile bu taramayı yapıyor ki , bilgisayarın ve anti hilenin izin vermesi gerekiyor ki bu işlemi gerçekleştirebilsin bu da bir kaç saniyelik fps drob'a sebep oluyor. Sizden benimde ve tüm oyuncularında samimi ricasıdır bu , bu oyun hepimizin gerçekten gurur duyuyorum yaptığınız iş ile , ancak belirli bir noktaya artık geldiğimizi düşünüyorum .
Yani işleyen ve bir ticareti olan dükkan haline geldik Row kitlesi olarak. Turnuvalarda para dağıtıp lansmanlara para harcamak yerine oyunun alt yapı ve anti hile + cpu ve gpu optimizasyonuna yönelik yatırımlar yapın , emin olun oyuncu sayısı yapmaya çalıştığınız reklamlardan daha çok oyuncu toplar.
Örneğin all chatte iletişim kuramıyorum 1 satır yazıyorum 2. ye blok yiyorum , bazen bişi soruluyor cevap veremiyorum, parti chat zaten tam anlamıyla toprağa bakıyor. Oyunun setting save leri çok kötü halde , güvenlik için bir çok sistem getirilmeye çalışılmış fakat oyunu oynanmaz hale getiriyor ve insanı çileden çıkarıyor. Lütfen sizlerden ricam eminim diğer tüm oyuncu arkadaşlarda aynı düşüncededir anket de yapabiliriz discord'da , yenilikler , turnuvalar , çekilişlerden ziyade daha stabil çalışan bir oyunu karşımıza koyun yoksa buglardan kalan oyuncuda bir noktadan sonra isyan edip bırakacaktır ben bu aralar bu sınıra cok geliyorum , cünkü oyunda oyuncu değil daha çok farmci para kazanma amacı olan kişiler var , oyunu oynayarak eğlenecek rekabet edecek kişiler 3 er 5 er clan maximum onlarda 20 şer 25 er kişilik.