Oyun icinde dusen Roco tokenlar

oraykurt

Üye
Arkadaslar bu tokenlari nerden bozduracagimla ilgili bi rehber bulamadim. Silemiyorumda. Envanterimde yer kapliyor sadece...

oraykurt

Üye
Merhaba, Roco Tokenleri bozdurmak ve hesabınıza aktarmak için Metamask cüzdan kurulumu yapmanız gerekmektedir.

Yeterli bilgiye aşağıdaki videodan ulaşabilirsiniz.

Yeterli bilgi videoda yok. Metamaskim bagli, nft'im de oyun icerisinde aktif. fakat bu yaratiklardan dusen roco token i envanterimden silemiyorum
1650325572144.png

Paris

Üye
Tokenler ile ilgili geçici bir problem mevcut. Problem yetkili birimlere bildirilmiş kısa süre içerisinde düzeltilecektir.

oraykurt

Üye
tamamda bu tokenlar ne olacak? surekli envanterimde yer kapliyor. silinmesi icin ticket acsam dikkate alinir mi?

Alkoer

Üye
açıklamasında test amaçlıdır değeri yoktur yazıyor. closed beta dan sonra silinecektir diyor. resmi sürümde bu şekildemi düşüyor hala ?

Paris

Üye
Merhaba, Problemi yetkili ekibe ilettim. En kısa süreçte problem çözüme kavuşacaktır.

oraykurt

Üye
tokenlar nereden düşüyor ? o kadar oynuyorum daha denk gelmedim , bilmediğim için soruyorum.
bowlda kutu tasiyan yaratiktan (hasar vurmuyo ve senden kaciyor) ve diger bosslardan elde edebiliyorsun.

Sanirim dungeonda da rocco token drobu olacakti fakat dungeon henuz aktif degil.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt