Merhaba, Roco Tokenleri bozdurmak ve hesabınıza aktarmak için Metamask cüzdan kurulumu yapmanız gerekmektedir.Arkadaslar bu tokenlari nerden bozduracagimla ilgili bi rehber bulamadim. Silemiyorumda. Envanterimde yer kapliyor sadece...
Merhaba, Roco Tokenleri bozdurmak ve hesabınıza aktarmak için Metamask cüzdan kurulumu yapmanız gerekmektedir.
Yeterli bilgiye aşağıdaki videodan ulaşabilirsiniz.
Bankanıza koyabiliyorsanız koymayı deneyin, koyulmuyor ise oyun içi destek açarak probleminizi belirtiniz.tamamda bu tokenlar ne olacak? surekli envanterimde yer kapliyor. silinmesi icin ticket acsam dikkate alinir mi?
bankana kaldırabilirsin. silinmesini istemezsin çünkü gerçekten değerlitamamda bu tokenlar ne olacak? surekli envanterimde yer kapliyor. silinmesi icin ticket acsam dikkate alinir mi?
bankayada koyulmuyo kibankana kaldırabilirsin. silinmesini istemezsin çünkü gerçekten değerliiyi oyunlar
Merhaba, dün belirttiğiniz süreçte yetkili ekibe iletildi. En kısa süreçte çözüm sağlanacaktır.bankayada koyulmuyo ki
ticket olusturduktan sonra bende de ayni sekilde kullanima acildi.ben kullanabiliyorum sağ tıklayınca hesaba geçiyor
tokenlar nereden düşüyor ? o kadar oynuyorum daha denk gelmedim , bilmediğim için soruyorum.ticket olusturduktan sonra bende de ayni sekilde kullanima acildi.
bowlda kutu tasiyan yaratiktan (hasar vurmuyo ve senden kaciyor) ve diger bosslardan elde edebiliyorsun.tokenlar nereden düşüyor ? o kadar oynuyorum daha denk gelmedim , bilmediğim için soruyorum.