Oyun ilk çıktığı zamanlar cleaver/excalibur gibi rare itemları +7 basıp satıyordum tanesi 30-35m civarından. Bunların dropları videolarımda mevcut, + bastığım sahneler de öyle. Böylelikle bastığım itemlar oyunda yaptığım 3*4saatlik farmlar neticesinde idi. (ilk zamanlar rare itemlar para yapıyordu, uniq sword alana kadar kastım biriktirdim, 10m kasıp siteye satmadım. Başından beri quest setle farm yapmayı denemedim genelde risk aldım upgrade yaptım sattım.) Ben Arch sword kasmadım, ben grim reaper altına aylarca yatmadım ben rare item kastım belli mktar para kastım ve üstüne dungeondan düşen uniq itemi satarak elime +1 gunnar aldım sonrasında +6 yaptım taktım.
Pazar kısmına gelince afk pazar diye bir olay var bilirsin, item kasar-basarsın pc başında olmasan da pazar aktif acık kalır satarsın.
Upgrade kısmına da gelecek olursak kocaman başlıklarla şanslı oldugum bölümleri izlyicilerim ile paylaştm.
Hala ikna olmadıysan çar boşken başladğım video serime 2x hızlandırarak göz atabilirsin.
Ben 3-4 saat oynayrak EPİC İtem farmı ypmayacağımı biliyorum. Yazdıklarımı dikkatli okursan sevinirim.
Sana her attığım adımı paylaştığım bir video serisi sunuyorum daha da ikna olmaycaksan fikrini değiştirmek için efor sarf edemem