Oyun Neden Bu Kadar Zor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DevilRai

Üye
Ya brolar oyunda bişiler yapam dedim bak bütün oyun oynuyorum..Hep aynı şeyleri yazıyoruz ama gelen cevaplar aşağıdaki tatmin etmiyor...
  • Solo giriyorum drop yok ( 3 4 aydır )
  • Grup giriyorum drop yok ( 3 4 aydır )
  • Farm atıyorum drop gelmiyor
  • Savaşa giriyorum askıda kalıyorum ( kutu mutu istemiyorum oyundan keyif almak istiyorum )
  • Arkeoloji yapıyorum 20 olana kadar canım çıktı taş atmıyor.50 tane kestim 10 tane taş zor aldım..

Oyun biraz değil aşırı zor..Sanki '' Oyun çok zor olursa o kadar çekici olur '' gibi yanlış bir algı ile yönetiliyor..

Bakın 17 kasımda da gitmedik hala burdayız ama bari bizi düşünün babacığım.Bak oyuna sahip çıkan , oyun daha güzel nasıl olur diye bugun bu foruma yazı yazan kişileriz ama '' Ama çok çok çok yavaş ilerliyorsunuz '' ..Napcaz böyle bilmiyorum ..

Witch_King

Üye
Hepsine harfiyen katılıyorum. Bu arada 17 Kasım'dan sonra baya bir boşalma fark ettim ben. Ve bunu zorla kendileri yaptılar. Dediğin gibi o kadar ağırdan alıyorlar ki her gün umutla oyuna basıyorum patch gelmiştir belki yüklesin diye ama maalesef. Bu kadar sorunun olduğu oyunda ayda 1 patch gelmesi ne tuhaf. Aşırı ağır gidiliyor aşırı...

Ironflesh

Üye
Oyunda Pendant yok Belt yok, alternatif yok, drop yok... Gelişim sağlayamayınca da zevk vermiyor, çok zorlu. Tamam item çok drop verse değeri olmaz mantığı var, anlıyorum fakat ara item yok oyunda idareten kullanılıp yavaş yavaş yukarı çıkılacak item yok. Bi knight/Brawler pendant var 8-9k TL oyun parası ile değer biçilemiyor :D, ne kadar saçma...

Event'ler var girilmiyor...

Ries

Yönetici
Game Master
Arkadaşlar oyunun zor olduğunu düşünmeniz ile ilgili düşüncelerinizi anlıyoruz ve bilmenizi isteriz ki Aarvad sunucusu Rise Online World var olduğu sürece olmaya devam edecek bir sunucudur. Sunucunun uzun ömürlü olması için drop oranları bu şekilde ayarlanmış bulunmakta.

Oyuna giren altın, silah vb. bütün giriş çıkışlar tarafımızca kontrol edilmekte ve sonuçlarda herhangi bir problem olmadığı görülmekte.

''Oyundaki bütün eşya düşürme şansı RNG olarak belirlenmektedir. Gün içerisinde belirli sayıda düşürüldüğünde eşya düşürme oranının düşmesi gibi bir durum mevcut değildir. Gün aşırı olarak eşya düşürme oranları sistem tarafından otomatik olarak değişkenlik göstermektedir ve bu makas aralığı hissedilecek bir fark yaratmamaktadır. RNG nasıl oluyor diye sorarsanız örnek olarak 1000 yüzlü bir zar düşünün ve yaratığı her kestiğinizde eşyanın olduğu yüzü denk getirmeye çalışıyorsunuz, kısa sürede arka arkaya da gelebilir saatlerce ve günlerce de denk getiremeyebilirsiniz. Tamamen şansınıza bağlı olan bir durum. Yani 1 günde 5 eşya aldıysan yarın hiç alamaya bilirsin aynı gün 10 tanede alabilirsin örnek biraz uçuk fakat bu şekilde tarif etmek anlamanıza daha yardımcı olacaktır.''

Şeklinde bir açıklamamız bulunmakta. Unutmayın drop alamayan oyuncular bu konuda şikayetini dile getiriyor, drop alan oyuncular bu konudaki sevincini paylaşmıyor. Bu sistem sizin için kötü görünebilir fakat en çokta sizi korumakta olan bir sistemdir. Solo oyuncuların bu konuda en olumsuz etkilenmekte olduğunun farkındayız ve tabi ki bu sistem üzerinde değişiklik yapmakta yine bizim elimizdedir. Oyuncular için biliyorsunuz ki birbirine yakın vakitlerde Crystal fortress, Blood Valley, Lucky Draw, Mount Race gibi etkinlikler eklendi. Oyuncularımız için oyun içerisinde eğlenceli içerikler eklenmeye devam edilerek çeşitlilikler sağlanmaya devam edilecektir.

Etkinlikler konusuna gelirsek Discord Tr-Sohbet kısmını ziyaret ederseniz bir çok oyuncu etkinliklere katılamadığı ile ilgili yakınıyor. Bizler bu durumda oyuncular için kota yükseltmesi sağladık buna rağmen etkinliklere olan talep oldukça fazla.

Etkinliklerde zaman zaman yaşanan crash problemi için ekibimiz çalışmalarını sürdürmekte, bu tür olumsuzluklara karşı size sunabildiğimiz şimdilik verilen sandıklardır.

DevilRai

Üye
Yazdıklarınız umutlandırıcı ve güzel fakat yavaş ilerlemesi can sıkıcı bu yüzden oyuncular başka platformlara yöneliyor.Emin olun sizden daha çok bu oyunda binlerce oyuncu görmek istiyoruz.Oyunun milli olması bir yana o kadar çok artısı varki gerçekten çok güzel fakat şimdlik kısır

Hep burdaydık olmaya devam ediyoruz.Aksiyonlarınız hızlı olması dileğiyle iyi çalışmalar

Saygılar

N1pple

Üye
Arkadaşlar oyunun zor olduğunu düşünmeniz ile ilgili düşüncelerinizi anlıyoruz ve bilmenizi isteriz ki Aarvad sunucusu Rise Online World var olduğu sürece olmaya devam edecek bir sunucudur. Sunucunun uzun ömürlü olması için drop oranları bu şekilde ayarlanmış bulunmakta.

Oyuna giren altın, silah vb. bütün giriş çıkışlar tarafımızca kontrol edilmekte ve sonuçlarda herhangi bir problem olmadığı görülmekte.

''Oyundaki bütün eşya düşürme şansı RNG olarak belirlenmektedir. Gün içerisinde belirli sayıda düşürüldüğünde eşya düşürme oranının düşmesi gibi bir durum mevcut değildir. Gün aşırı olarak eşya düşürme oranları sistem tarafından otomatik olarak değişkenlik göstermektedir ve bu makas aralığı hissedilecek bir fark yaratmamaktadır. RNG nasıl oluyor diye sorarsanız örnek olarak 1000 yüzlü bir zar düşünün ve yaratığı her kestiğinizde eşyanın olduğu yüzü denk getirmeye çalışıyorsunuz, kısa sürede arka arkaya da gelebilir saatlerce ve günlerce de denk getiremeyebilirsiniz. Tamamen şansınıza bağlı olan bir durum. Yani 1 günde 5 eşya aldıysan yarın hiç alamaya bilirsin aynı gün 10 tanede alabilirsin örnek biraz uçuk fakat bu şekilde tarif etmek anlamanıza daha yardımcı olacaktır.''

Şeklinde bir açıklamamız bulunmakta. Unutmayın drop alamayan oyuncular bu konuda şikayetini dile getiriyor, drop alan oyuncular bu konudaki sevincini paylaşmıyor. Bu sistem sizin için kötü görünebilir fakat en çokta sizi korumakta olan bir sistemdir. Solo oyuncuların bu konuda en olumsuz etkilenmekte olduğunun farkındayız ve tabi ki bu sistem üzerinde değişiklik yapmakta yine bizim elimizdedir. Oyuncular için biliyorsunuz ki birbirine yakın vakitlerde Crystal fortress, Blood Valley, Lucky Draw, Mount Race gibi etkinlikler eklendi. Oyuncularımız için oyun içerisinde eğlenceli içerikler eklenmeye devam edilerek çeşitlilikler sağlanmaya devam edilecektir.

Etkinlikler konusuna gelirsek Discord Tr-Sohbet kısmını ziyaret ederseniz bir çok oyuncu etkinliklere katılamadığı ile ilgili yakınıyor. Bizler bu durumda oyuncular için kota yükseltmesi sağladık buna rağmen etkinliklere olan talep oldukça fazla.

Etkinliklerde zaman zaman yaşanan crash problemi için ekibimiz çalışmalarını sürdürmekte, bu tür olumsuzluklara karşı size sunabildiğimiz şimdilik verilen sandıklardır.
Rng rng deyip duruyorsunuz aylardır da rng sistemi olan bir oyunda coin olur çöp drop bol olur. Kusura bakmayın ama sizlerde çok iyi biliyorsunuz ki çoğu slot pot parasını karşılamıyor solo farm neredeyse üzülerek söylüyorum sadece size yarıyor zira pot parası sc parası derken oyuncunun kazancı sıfır. Dropları arttırıp upgrade oranlarını upg sc fiyatlarını arttırarakta gayet oyundaki coin dengesi sağlanabilir zaten +5-6-7-8 olmayan itemi kullanacak insan sayısı yok denecek kadar az artık oyunda. Dropları arttırırsın 1-5 arası değersizleşir belki ama en azından insanların upgrade yapmaya niyeti olur hevesi olur geçirirse de gayet iyi bir fiyata satacağı için win win olmuş olur. Allah aşkına 1 slota 3000mana harcayıp 5k coin alıyorsun yaktığın manayı bile karşılamıyor drop yok zarar çöp ve coin drobunu arttırın bari de mana parasına çalışmış olmayalım.Mana hp sc almayalım demiyorum yine mağazadan alalım kazanın kazanın da ben pot sc masrafının yarısı kadar coin kasmaktan yıldım bu oyunda, adım gibi eminim sizde bunun dengesiz olduğunu biliyorsunuz ama ısrarla düzeltmiyorsunuz mesele sadece denge rng drop oranıysa moblara vurulan hasarımızı arttırın mobların vurma gücünü ve hızını düşürün bakın ne de güzel oyuncular pot parasını karşılar hale gelir ve drop alamasa bile slotta uzun süre kalmaya devam eder böylelikle drop oranlarını ellemeden insanların biraz daha olsun slotta kalıp şansını denemesini sağlamış olursunuz ama yapılır mı sanmam çünkü neden yapılsın yak potu git al mağazadan bu hoş bir politika değil sürümden kazanmaya odaklansanız eminim daha fazla farmer daha fazla oyuncu çekeceksiniz iyi çalışmalar.

PriestesPam

Üye

Nasıl bi kontrol bu arkadaş. Girin o zaman karakterimin datalarına bakın. 1 aydır ne kadarlık bir item girmiş hesaba ne kadar row pot vs. harcaması olmuş. kazanamıyoruz arkadaş anlamıyor musunuz. Karakterimizi geliştirmeyi geçtik günü kurtaracak kadar bile kazanamıyoruz. Ayıptır ya, dalga geçer gibi o kadar kişinin isyanınını görüp hala kontrolmüz altında diyorsunuz. Bu kadar kişi isyan ettiğine göre demek ki iyi bişi yapmıyorsunuz. Anlayın bunu artık. Serverın oyuncu sayısı ortada. Upgrade den batan. farmdan bişi kazanamayanlar sıkıldı bıraktı oyunu. Çevremin %70 i bıraktı. 20 kişilik gurupta 2-3 kişi oynayan kaldık. Yakında biz de gidiciyiz... eyvallah.

Cabbar34

Üye

hocam gerizekalı değiliz yıllardır rng droplu oyunlar oynuyoruz..bizim derdimiz 10 saatde 10 tane mino alalım da değil..zaten alamıyoruz ama sorun mobların aşırı fazla vurması vede hp lerının asırı fazla olması..57 lvl moba 1200 damageden 8 skil atıyorum elinsaf yahu bu nedir rdamageyı yazmıyorumbile..aynı 57 lvl mob 75 lvl prestin master ini yakıyor..1 mob kesıcez dıye 2 mana potu yakıyoruz..ben yıllarımı oyun oynarak geçirdim..ömründe ilk defa mana basıcağim zaman mana barına bakıyorum 100 yada 50 ye geldiyse basıyorum bu işgencedir zülümdür yahu..hıcbır sekılde gelır elde edemezsek ne yapıcaktık ya etkinlik kovalıycaz zindan kovalıycaz tifo dan kurtar sıtmaya razı et hesabı...ben ömrümde görmedimki bir mmo da craft grind in önüne geçsin insanın işi oldugunda afk amaclı ot toplar balık tutar..hep bir savunma hep bir savunma yahu 7 aydır erken erişimmi olur be kardeşim..beceremiyosunuz işte kabullenın artık ..

Alkoer

Üye
ayrıntılı birşey yazıcaktım ama gelişmiş şekilde bir oto cevap gelmiş ...

rng , drop, farm , event filan hepsi boş. oyuncu memnuniyeti şuan yerlerde hala yaptırım yok.

cumartesi çalışmadım evdeydim. zindan için oyuna girdim. lunaskar tarafı haddar 1 girdim townda 4 kişi vardı ben dahil. lunaskar1 geçtim 1 tane pazar bile yoktu. oyuncu memnun olsa 17 kasımda bu kadar kaçış olmazdı. (tüm oyuncuları Gb satanlar gibi görmeyin)

pendant konusu açılmış kesinlikle doğru. sadece bosslarda olması pendantları tekel altına almış gibi . boss drobu herkeze geliyor filan hikaye oldu adama boss u göstermiyorlar bile. pendant olmayınca müthiş yüzük ve küpeler değersiz hale geliyor. neden çünkü set yapma şansınız yok. %99 oyuncu rare bir takı set yanına süs olsun diye epic yüzük ve küpe alıp geçiyor en fazla. adam yazıyor chatten 60gb 1 pendant ne zaman toplarım ben bu parayı saatte 1m kasarak ? ömrümü adayıp 1 pendant aldım ne zaman + basıcam ? torunumun torunu görür heralde . miras bırakıcam accountumu vasiyetimde.

pendant konusunda drop değişikliği olması gerekiyor bence. en azından drop düşmeyen grup zindanın drop listesine eklenmeli bence pendantlar. şuan ki fiyatlarının 10da 1i fiyatını hak ederler ancak. zaten günlük olarak alınan her drobu her coin i takip eden oyun yönetimi pendant ı da takip edip daha ulaşılabilir hale getirebilir.

Witch_King

Üye
cumartesi çalışmadım evdeydim. zindan için oyuna girdim. lunaskar tarafı haddar 1 girdim townda 4 kişi vardı ben dahil. lunaskar1 geçtim 1 tane pazar bile yoktu. oyuncu memnun olsa 17 kasımda bu kadar kaçış olmazdı. (tüm oyuncuları Gb satanlar gibi görmeyin)
Bende farkettim. Hatta bugünde öyleydi. Çıktım oyundan bende. Malum oyunun bu tarihte sunucu açacağı aylar önceden belli. Sen nasıl rakibinin hamlesine bir karşılık vermezsin. Adam diyor ki ben topu sağ tarafa atıcam ona göre. Sen tutmak için gidip sola atlıyorsun. O tarihten önce senin öyle bir hamle yapman gerekirdi ki gitsem mi gitmesem mi diye muallakta kalan her oyuncuyu burada kalmak için motive etmeliydi. İnanılmaz derecede ağır ilerliyorlar. Belki de biz beklentiyi yüksek tuttuk. Bu yüzden hayal kırıklığı oldu. Valla çözemiyorum, inanamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt