Ya brolar oyunda bişiler yapam dedim bak bütün oyun oynuyorum..Hep aynı şeyleri yazıyoruz ama gelen cevaplar aşağıdaki tatmin etmiyor...
Oyun biraz değil aşırı zor..Sanki '' Oyun çok zor olursa o kadar çekici olur '' gibi yanlış bir algı ile yönetiliyor..
Bakın 17 kasımda da gitmedik hala burdayız ama bari bizi düşünün babacığım.Bak oyuna sahip çıkan , oyun daha güzel nasıl olur diye bugun bu foruma yazı yazan kişileriz ama '' Ama çok çok çok yavaş ilerliyorsunuz '' ..Napcaz böyle bilmiyorum ..
- Solo giriyorum drop yok ( 3 4 aydır )
- Grup giriyorum drop yok ( 3 4 aydır )
- Farm atıyorum drop gelmiyor
- Savaşa giriyorum askıda kalıyorum ( kutu mutu istemiyorum oyundan keyif almak istiyorum )
- Arkeoloji yapıyorum 20 olana kadar canım çıktı taş atmıyor.50 tane kestim 10 tane taş zor aldım..
Oyun biraz değil aşırı zor..Sanki '' Oyun çok zor olursa o kadar çekici olur '' gibi yanlış bir algı ile yönetiliyor..
Bakın 17 kasımda da gitmedik hala burdayız ama bari bizi düşünün babacığım.Bak oyuna sahip çıkan , oyun daha güzel nasıl olur diye bugun bu foruma yazı yazan kişileriz ama '' Ama çok çok çok yavaş ilerliyorsunuz '' ..Napcaz böyle bilmiyorum ..