Oyuna yaklaşık 2-3 hafta önce başladım çok sardı birincisi premium fiyatı gayet makul en azından ayda 2-3 bin pre sc vs parası vermiyecez artık ikincisi oyun sistemi gayet iyi bence. Yeni açılmış bir oyun için tek sorun oyunu ekmek kapısı yapıp oynanmaz hale getirmeye çalışanların istekleri umarım soulbound itemler olsun item basma oranı yükseltilmesi olsun bu gibi istekler dikkate alınmaz pazarcı farmcı oyunu oynamak isteyenlere tolerans tanınmaz. Karakterler arası damage ve güç dengeleri gayet başarılı pk çıkmadım ama exp partilerde ve youtube pk videolarında her classın yeri var gibi duruyor bp ve mage gibi classlar biraz önde görünsede item seviyeleri ve leveller yükseldikçe daha dengeli olacak gibi duruyor.gb satışı engellense süper olur aslında ama onunda yönetime bir getirisi vardır diye düşünüyorum çünkü gb alış satış site reklamı yapan yayıncılar ve hatta yayında siteden alışveriş yapan kişilere bir işlem yapılmıyor ama ilerde belki bir düzelmeye gidilir öbür türlü farmer oyununa döner bizde buraya kadarmış deyip başka alternatif ararız. Eksiklere rağmen yapımda ve yönetimde emeği geçen herkese teşekkür ederim