Oyun olmuş

Bwonsamdi

Üye
Oyuna yaklaşık 2-3 hafta önce başladım çok sardı birincisi premium fiyatı gayet makul en azından ayda 2-3 bin pre sc vs parası vermiyecez artık ikincisi oyun sistemi gayet iyi bence. Yeni açılmış bir oyun için tek sorun oyunu ekmek kapısı yapıp oynanmaz hale getirmeye çalışanların istekleri umarım soulbound itemler olsun item basma oranı yükseltilmesi olsun bu gibi istekler dikkate alınmaz pazarcı farmcı oyunu oynamak isteyenlere tolerans tanınmaz. Karakterler arası damage ve güç dengeleri gayet başarılı pk çıkmadım ama exp partilerde ve youtube pk videolarında her classın yeri var gibi duruyor bp ve mage gibi classlar biraz önde görünsede item seviyeleri ve leveller yükseldikçe daha dengeli olacak gibi duruyor.gb satışı engellense süper olur aslında ama onunda yönetime bir getirisi vardır diye düşünüyorum çünkü gb alış satış site reklamı yapan yayıncılar ve hatta yayında siteden alışveriş yapan kişilere bir işlem yapılmıyor ama ilerde belki bir düzelmeye gidilir öbür türlü farmer oyununa döner bizde buraya kadarmış deyip başka alternatif ararız. Eksiklere rağmen yapımda ve yönetimde emeği geçen herkese teşekkür ederim

Pitou

Üye
"Karakterler arası damage ve güç dengeleri gayet başarılı" Hiç pk atmadım diyip böyle bir yorumda bulunman çok saçma olmuş. Sizin bu tarz yorumlarınızı gördüklerinde gerçekten bir dengenin olduğunu düşünen yöneticiler oluşabilir. Ben sürekli pvp yapan biriyim. Karakter dengelemeleri daha oturmamış düzenlenecek daha çok yetenek var. Çok eksik var pvp kısmında. Bir şeyi yapmadan lütfen çok iyi olmuş ,dengeleme süper gibi laflar kullanmamaya çalışalım.

Son düzenleme:

SvZ

Üye
Kanka adam diğer oynadığı oyunlara göre kıyaslamış tabii ki de herşeyin son derece mükemmel olduğunu kimse söyleyemez, taş olur. İlk görüşünü paylaşmış o kadar üstüne gitmeseydin.

Bwonsamdi

Üye
"Karakterler arası damage ve güç dengeleri gayet başarılı" Hiç pk atmadım diyip böyle bir yorumda bulunman çok saçma olmuş. Sizin bu tarz yorumlarınızı gördüklerinde gerçekten bir dengenin olduğunu düşünen yöneticiler oluşabilir. Ben sürekli pvp yapan biriyim. Karakter dengelemeleri daha oturmamış düzenlenecek daha çok yetenek var. Çok eksik var pvp kısmında. Bir şeyi yapmadan lütfen çok iyi olmuş ,dengeleme süper gibi laflar kullanmama ya çalışalım.
Eksikler vardır elbet dediğim gibi youtube da izlediğim videolar üzerinden konuştum ve yazıda söylediğim gibi item seviyeleri olsun level yükseltmesi olsun elbet iyileştirmeler yapılır dengeleme süper demedim gayet başarılı dedim okuduğumuzu anlamaya çalışalım

Pitou

Üye
Eksikler vardır elbet dediğim gibi youtube da izlediğim videolar üzerinden konuştum ve yazıda söylediğim gibi item seviyeleri olsun level yükseltmesi olsun elbet iyileştirmeler yapılır dengeleme süper demedim gayet başarılı dedim okuduğumuzu anlamaya çalışalım
Karakterler arası güç dengeleri başarılı diyorsunya "Lunaskar Priest alan skilleri 30 metreye atılıyor. Protean 25 metre bunun ayarını 1 saniye içinde res veya patch atmadan düzeltebiliyorlar. Ama hala düzeltilmedi.Her yerden ticket atsanda bazı şeyler çok geç düzeliyor. Daha yüzlerce hata var düzelmesini bekliyoruz :( Biz sürecin başından beri burada olduğumuz için biraz dolu ve agresif olabiliyoruz oda kötü niyetimizden dolayı değil oyunun daha iyi olması için.

Son düzenleme:

SunRise

Yönetici
Community Manager
Selamlar,

Oyunumuz her geçen gün sizlerin desteğiyle büyümeye devam ediyor. Oyunumuz da eksiklikler muhakkak olacaktır " Erken Erişim " sürecindeyiz. Bu süreçte olabildiğince hızlı hizmet verip oyunumuzu tamamen sorunsuz hale getirmek ilk hedefimiz. Ve zamanla yeni haritalar, etkinlikler oyuna eklenecektir.
Yorumlarınız için teşekkür ederiz :)
İyi forumlar.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt