Oyun Türkçe Olmuyor ve Sinematik Takılıyor

karagülle52

Üye
Oyuna giriş yapıp ayarlar kısmından oyunu Türkçeye çevirmek istediğimizde herhangi bir değişiklik olmuyor. Oyundan çıkış yapınca tekrar İngilizce seçeneğine dönüyor.

Ekli dosyayı görüntüle 260

İkinci olarak oyunun girişindeki unreal engine tanıtım sinematiği gereksiz uzun ve her seferinde görmek can sıkıcı olacaktır. Eğer epic games zorunlu tutmuyorsa kesinlikle oyunculara sinematiği devre dışı bırakma şansı verilmeli. Ek olarak kendi rokosoft sinematiğinizde takılıyor özellikle rokosoft firmasının logosunun geldiği an bunu discord kanalında başka kullanıcılardan da duydum. Sinematiğin kare bazında render'ı düşük olduğu içinde böyle yapıyor olabilir tam emin değilim.

unreal engine tanıtım takılması:

rokosoft logosu takılması(bundan çok fazla emin olamadım adobe premiere yada başka bir kurgu programında tanıtımı hazırlayan arkadaş biraz acemide olabilir takılma mı yoksa cut geçiş yüzünden gözde oluşan rahatsızlık mı emin değilim. geçişse bile değiştirilmeli çünkü ucuz bir hissiyat oluşturuyor)

Üçüncü olarak kurulumdan sonra masaüstüne gelen simge ''RiseOnline'' olarak adlandırılmış. İsim olarak arada boşluk bırakılmalı ''Rise Online'' yada ''Rise Online World'' olarak düzeltilmeli bence.

Ekli dosyayı görüntüle 259

Dördüncü olarak uzun zamandır ilk defa launcher'da ayarlar sekmesi olmayan bir mmorpg gördüm. Launcher'a ayarlar sekmesi eklenmeli. Dil ve diğer çeşitli ayarlar giriş bölümünde yapılabilmeli.

Ekli dosyayı görüntüle 263
ayarlar ıd şifre yazılan yerde var çokta ayrıntılı tabi aynı şey play ekranında da olabilir 2 iş olmuş oluyor fakat olabilir tabi ama aynı şey yani.

YASU

Üye
çok şey yaşarsın moruk introda donuyorsa oyunda bilemiyorum yani bir nova alt f4 atarsın artık en yakın computer avm ' de başarılar dilerim dolar düşükken alışverişini yap amerikadan kuzenim söyledi dolar 10 tl yıl ortasında .

Aura

Üye
İntro sanırım 4K bu yüzden 4K olmayan paneller donmalar yaşıyor başka bir şey gelmiyor aklıma çünkü benim notebook kasma imkanı yok normal şartlar da :) Ayrıca VSync seçeneği olması güzel gerçe artık olmayan oyun yok gibi fps ve cpu gpu değerlerini merak ediyorum oyunun.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt