Oyun Yapımcılarına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MMORG

Üye
farklı sınıf ve ırklarla ilgili güncellemeler olacağıyla ilgili bilgi paylaştılar. 2 video izleyip yorum yapmayın. bugün kayıt olup buraya gelip karalama kampanyası yapıyor gibisiniz. kendinizi yırtsanız bile bu oyun çıkacak ve usko biticek :D hee pardon bitmicek farmerlar kalıcak sonuçta oyunun %60 ını onlar ayakta tutuyorlardı :)
OK FAN BOY

Nazzy

Üye
Onaylananlar burdamıııııı RiseOnlineWorld ?

Black Vortex

Üye
dostum bak şimdi CZ de adam da var oynayacak da var Knigt PVPlere bak yüzbinlerce adam var RISE ONLINE nın USKO playerlarını çekmek amacıyla açıldığı anlamamak da ısrar etmenizi anlamıyorum oyunun bütün tanıtımı yeni nesil USKO üzerine kuruldu siz belliki yenisiniz K2 network zamanındada KnightOnline 2 olacak die aynı Yeni Knight Havasıyla açtılar Kingdom online nı Sonuc Batış kapanma neden çünkü USKO playerları seçmedi Tercih etmedi görünen o ki bu oyunuda ayakta tutacak kitle için ağıs bi sistem gereksinimi var
Daha hala oyun motoru bilmem ne muhabbeti ediyonuz sizene oyun neyle yapıldıysa hedef kitlenin isteklerini karşılasında isterse neyle yapılırsa yapılsın isterse 50 yıl önceki programla yazılsın isterse 8 çekirdek kullansın bizene bundan

Görünen O ki USKO playerları tercih etmeyecek
"Knigt PVPlere bak yüzbinlerce adam var" buraya kadar okudum bundan sonrasını bıraktım okumadım. 1. örnek 4 hafta önce pvp usko game açıldı. 3bin oyuncu total geldi multi karakterleri çıkar en fazla 1000 oyuncu var. herkes para kastı sattı 2 hafta da server bitti. 2 hafta önce just myko başladı. milletten gb np aldı 2 hafta içinde server kapandı. niye parasını kasan gitti. zaten bu oyun o tarz kullanıcılara hitap etmiyor. bence sana da hitap etmicek.

MMORG

Üye
En büyük örneği sirius en kalabalık server bi gir bak istersen BVB clanı maaşlı personel gibi sadece günlük bahçe farmı, boss ağacı ve felankor onun harici moradonda bekliyorlar sadece gelir kapısı olarak kullandıkları bir mecra alanı ekstra birşey yok 3 5 bin değil 100 200 bin tl nin döndüğü bir oyunda sen char açam full dizem oynayam diye bir gir bak bakalım ne yapabileceksin boş muhabbet etmenin kimseye bir faydası yok kısacası oyunun discorduna girip member sayısına bakabilirsin bekleyen kaç kişi var 3 5 kişi diyor ayrıca takip ediyor olsan 2 sene boyunca optimizasyon çalışmalarının devam edip bu istemci değerlerinin net olmadığınıda bilirdin.
Yav işim gücüm yok 2 sene bunu mu takip edecem :D Açıktım baktım Oyun tanıtım videolarına Tamamı KNight Online yeni versiyon demek istenmiş Hatta kavga bile Çıkmış telif hakkı vs bilmem ne die milet arasında daha ne diyim

Black Vortex

Üye
Yapacak bir şey yok. Oyunu ayakta tutuyor dediğin pazarcılar o zaman köşeye biraz para atıp yeni bilgisayar almalıydı. Kaç kişinin oynayıp oynamayacağı, tutup tutmayacağı yapımcının sorunu ama ben şahsen oynamayı da, para harcamayı da düşünüyorum :)
o kitle alışmış usko da genie al pre al ay da 1000 tl para harca. şimdi bu oyun çıkacak o kadar para cebimizden çıkmayacak ve zevkimize bakıcaz. yumurta dayandı yaaaaa herkes tutuşuyor.

Black Vortex

Üye
Arkadaş zeka özürlümüsün sen işte o kitle bu oyunu seçecekti onu düşünüyodu şu görünene göre seçmeyecekj onu diyom işte ya okuduğunuzu anlamıyonuzmu nedir
biz de diyoruz ki o kitle hiçbir zaman hiçbir oyunu ayakta tutamaz. gelir 2 hafta şahlandırır sonra aç gözlülükleriyle oyun biter. onlara yönelik çalışma olmasın ki o aç köpekler gelmesin.

MadCoopeR

Üye
knight diyosunda altara gir bi bak eslant koxper dolu cz de lerde makro kol geziyo adamlar 5 10 bin tl harcayıp adam kesemezken daha neden knightı burda savunuyosun anlam veremiyorum paran coksa git orda oyna arkadaş o zaman buraya gelipte oyunu karalama milletin aklını çelme knight sankı hemen tutuldu şu at gözlüğüyle olaylara bakış açınızı bi değiştirin derim ben adamlar her yaptıklarının videosunu attı instagram da bile yayınladılar sen şu zaman kadar knightın hangi kaç tane videosunu gördün yapım aşamasında

ZeusHazretleri

Üye
Ah ah daha öncede konusunu açıp paylaştığım gibi. Bir kaç mal yayıncı g*t yalamak için bu oyuna atıp tutmuşlardı. Sonra ne mi oldu. Rise trailerleri yayinladi betayı açtı hooop o atıp tutanlar bir anda dönüverdi. Oyunu salak saçma ticaret haline getiren multi 5 6 pc ile pazar yapan leş tayfa tabi atıp tutacak bu oyuna...

guney

Üye
Arkadaş zeka özürlümüsün sen işte o kitle bu oyunu seçecekti onu düşünüyodu şu görünene göre seçmeyecekj onu diyom işte ya okuduğunuzu anlamıyonuzmu nedir
senin gibi oyunculara ihtiyaci yok bu oyunun riseyi uzaktan izleyip aglayarak ko oynarsin yamuk bowlu carinla tabi milyoner degilsen :D

Black Vortex

Üye
Yav işim gücüm yok 2 sene bunu mu takip edecem :D Açıktım baktım Oyun tanıtım videolarına Tamamı KNight Online yeni versiyon demek istenmiş Hatta kavga bile Çıkmış telif hakkı vs bilmem ne die milet arasında daha ne diyim
nerede kavga telif hakkı çıkmış ? sen yanlış kapıdasın dostum. bu haberler 6 ay önce konuşuluyordu yalak yayıncı tayfa tarafından çıkarılan haberler :) sen forumda takıl istersen biraz. dava telif hk. vs bak bakalım.

he telif hakkında gelicek olursak, pubg cod fortinite apex bunların hepsi aynı bireber oyun değil mi ? sadece grafik farklı. onlarda niye telif yok ? :)

Mystic

Yönetici
Game Developer
Arkadaşlar,
Lütfen tartışmanın seviyesini düşürmeyin, birbirinize kötü ithamlarda bulunmayın.

May Payne

Üye
Gider o zaman KO oynarsın sende. Olası bir telif hakkıyla da sen uğraşmayacaksın zaten. Rokosoft uğraşacak. Sen sıradan bir oyuncu olarak istersen oynarsın, istemez isen de oynamazsın. Bu kadar basit. Ayrıca beklemek zorunda da değilsin. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege falan oynayabilirsin örneğin.

Sekoboi

Üye
arkadaşım hadi şimdi 3200 cash çekip farmına devam edebilirsin.

evet oyun Ko’ya bir hayli benzer ama bu oyunun tutması için olabildiğince p2w’den uzaklaşması lazım. Ben de yıllarca KO oynadım. Ama oyun ne zaman ticarethaneye döndü, o zaman bıraktım. Benim gibi olan, tanıdığım bir sürü insan var ve onlar da ROW’u bekliyor. Çünkü biz oyun oynamak istiyoruz. Çok şükür oyunda para kazanmaya ihtiyacımız yok, işimiz var çalışıyoruz ve güzel paralar kazanıyoruz.

BDO, Aion, FF gibi oyunlar ilk çıktığında emin ol sistemleri daha çok zorluyordu. Sen diyorsun ki farmer kitle farm yapmak için 800 tl lik bilgisayar kullanıyor onlar da girsin diye bu sistem gereksinimleri çok yüksek!!!

ben de diyorum ki, yallah çekin 3200 cash ve farm yapmaya devam edin.

Nazzy

Üye
Biraz Ağır Konuşuyorsun Forumda Gezinip Belli Bir Kitlenin Aklıyla Oynama Boşver Sen İstediğin Oyunla Devam Et Bu Kitleyide Kendi Düşüncelerine Ortak Etmeye Çalışma Siyaset Yapar Gibi Konuşuyorsun Boşver Sen

Black Vortex

Üye
bu oyun farmerları öldürdü ya sırf o yüzden bile başlayabilirim :D zaman daraldıkça nasıl da bazı insanlar rahatsız oluyor.

MadCoopeR

Üye
RİSE da kxp makro olmasın asıl playerlık o zaman görülür makroyla kxpla kücük cocukta oynar beklentimiz farm ve illegal olmayan kişilerle playerlıgın konustugu bi oyun olması

SbY

Üye
kanka ben şuan bu oyun için pc topluyorum şuanki sistemim oyuna yetiyor fakat fantazi arıyorum oyun zaten 2021 3. çeyrekte açılacak o zamana kadar herkes sistemini toplasın ki artık eski dandik pc ler kalmadı 13 yaşında çocuk bile babasına bilgisayar aldırırken ben game bilgisayarı istiyorum diyor dolayısıyla artık herkesin bilgisayarı bu tip 2020 ve ilerisi oyunlarını kaldıracak düzeye geldi ve geliyor.
1 pc den multi açıp pazar yada farm yapanların, oyuna 100k+ para basan egoistlerin oynadığı oyunu oynamaktansa pvp oynarım yada rise oynarım daha iyidir.ego tatmin etmem zevk almaya bakarım.yanlış anlama seni tanımam kanka kimseyle derdimde yok zaten saygılar

anil

Üye
Çünkü biz oyun oynamak istiyoruz. Çok şükür oyunda para kazanmaya ihtiyacımız yok, işimiz var çalışıyoruz ve güzel paralar kazanıyoruz.
Bütün özet bu işte. Sadece "oyun oynamak" istiyorum. Bu kadar. Yok farmerlar ne olacak, yok ticaret nasıl yapılacak beni bağlamıyor. Oyunla geçinme derdinde olanlar gitsin ya buna uygun bir oyun bulsun, ya da en yakın halk eğitime vs. başvurup bir meslek edinsin :)

ZeusHazretleri

Üye
Bütün özet bu işte. Sadece "oyun oynamak" istiyorum. Bu kadar. Yok farmerlar ne olacak, yok ticaret nasıl yapılacak beni bağlamıyor. Oyunla geçinme derdinde olanlar gitsin ya buna uygun bir oyun bulsun, ya da en yakın halk eğitime vs. başvurup bir meslek edinsin :)
Olur.mu yaa adamlar alışmış hazır mamaya çalışırlar mi hiç. Ittifak yalarlar paylarını alırlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt