İlk acıldıgı zamanlar biraz oynamıştım keyif aldıydım fakat yorumları konuları okuyunca hevesim kaçtı acıkcası
85 gelmiş p2w olmuş oyun deniyor.Karakter item satın alıcaktım işin aslı fakat online sayısıda azaldı gaaliba
Erken erişim karakterlerın silinmesi sanırım söz konusu
+5 TAKI +9 ITEM pus bir çok item gelmiş eşitlik bozan anladıgım kadarıyla ne önerırsınız
Şuan açık Aarvad serverındaki hiç bir karakter officalde silinmeyecek. Muhtemelen yeni server açarlar officalde ama buda devam edecek.
Trade olan oyunda emekle 2 senede dizilen charı 5 dkda parayla dizme her zaman olur fakat yönetim baştaki 'tek tip premium olacak, presi olanla olmayan arasında çok fark olmayacak, mağazada sadece kozmetik satılacak herhangi bir bonus özellik vermeyecek' sözlerini yuttu 2 pre var royal almayan 85'e kasamaz. Oyunda legal bot var farmda expte onla kasılıyor. Kozmetiklere özellik basılabiliyor hp def gibi pvpye etkisi olan özellikler eklenebiliyor.
Takı upgrade geldi ama takı dropları hala 'bi charda 6 takı var' a göre ayarlı piyasada takı kalmadı olanlarda mantıksız fiyatlara satılıyor. Rogue oynamayacaksanız veya çok elit bir warrior dizmeyecekseniz şuan için okçu mage ve bp zayıf biraz.
İtemli bi okçu seri skillle 400-500 vurur mage ne staff takarsan tak hasarı adam akıllı artmaz çıplak charla dizili char arasında 200-300 damage oynarsa oynuyor. Bpninde ap değeri yetenek hasarına adam gibi yansımıyor. Sohbeti muhabbeti saran bir ekibin varsa oyun sarar hazır char alacağın içinde ızdırap gibi kötü niyetli tasarlanmış exp kasma illetinide pas geçeceğin için oyundan benden daha fazla keyif alacağın kesin. Takı droplarıda bu şekilde kalmaz diye umuyorum yeni zindan geldi daha aktif değil droplarıda belli değil muhtemelen takı drobu olacak piyasa biraz dengelenir zamanla.