Oyuna başlamalımıyım?

yelloha

Üye
İlk acıldıgı zamanlar biraz oynamıştım keyif aldıydım fakat yorumları konuları okuyunca hevesim kaçtı acıkcası
85 gelmiş p2w olmuş oyun deniyor.Karakter item satın alıcaktım işin aslı fakat online sayısıda azaldı gaaliba
Erken erişim karakterlerın silinmesi sanırım söz konusu
+5 TAKI +9 ITEM pus bir çok item gelmiş eşitlik bozan anladıgım kadarıyla ne önerırsınız

N3v3N

Üye
Karakter silinme olmayacak. Bu server devam edecek. Kapanmayacak.

+5 takı henüz basan olmadı. +9 da 2 adet var sanırım.

Dv kalabalik oluyor. Exp kasmak eskiye göre daha kolay.

Bence gir 1-2 hafta takıl kararını ona göre veririsin.

Mağaza ürünlerine zam geldi fakat neye gelmiyorki?

berktun

Üye
İlk acıldıgı zamanlar biraz oynamıştım keyif aldıydım fakat yorumları konuları okuyunca hevesim kaçtı acıkcası
85 gelmiş p2w olmuş oyun deniyor.Karakter item satın alıcaktım işin aslı fakat online sayısıda azaldı gaaliba
+5 TAKI +9 ITEM pus bir çok item gelmiş eşitlik bozan anladıgım kadarıyla ne önerırsınız
Şuan açık Aarvad serverındaki hiç bir karakter officalde silinmeyecek. Muhtemelen yeni server açarlar officalde ama buda devam edecek.
Trade olan oyunda emekle 2 senede dizilen charı 5 dkda parayla dizme her zaman olur fakat yönetim baştaki 'tek tip premium olacak, presi olanla olmayan arasında çok fark olmayacak, mağazada sadece kozmetik satılacak herhangi bir bonus özellik vermeyecek' sözlerini yuttu 2 pre var royal almayan 85'e kasamaz. Oyunda legal bot var farmda expte onla kasılıyor. Kozmetiklere özellik basılabiliyor hp def gibi pvpye etkisi olan özellikler eklenebiliyor.
Takı upgrade geldi ama takı dropları hala 'bi charda 6 takı var' a göre ayarlı piyasada takı kalmadı olanlarda mantıksız fiyatlara satılıyor. Rogue oynamayacaksanız veya çok elit bir warrior dizmeyecekseniz şuan için okçu mage ve bp zayıf biraz.
İtemli bi okçu seri skillle 400-500 vurur mage ne staff takarsan tak hasarı adam akıllı artmaz çıplak charla dizili char arasında 200-300 damage oynarsa oynuyor. Bpninde ap değeri yetenek hasarına adam gibi yansımıyor. Sohbeti muhabbeti saran bir ekibin varsa oyun sarar hazır char alacağın içinde ızdırap gibi kötü niyetli tasarlanmış exp kasma illetinide pas geçeceğin için oyundan benden daha fazla keyif alacağın kesin. Takı droplarıda bu şekilde kalmaz diye umuyorum yeni zindan geldi daha aktif değil droplarıda belli değil muhtemelen takı drobu olacak piyasa biraz dengelenir zamanla.

Balerion

Üye
Asas harici hiçbir karaktere başlama ve vereceğin her emeğin heba edilme ihtimali olduğunu bil. Bir ay keyifle oynarsın, ertesi gün bi bakmışsın bir patch ile alt üst etmişler. 15 gblik itemler bir nerfle 1 gbye düşürüldğ. Bir yıl emek berdiğin karakter bir patch ile çöp edildi. Gece gündüz meslek kastın hiçbir kıymeti kalmadı. Bunlar yaşandı defalarca. Bunları yaşamaya hazırsan oyna. Ben olsam kesinlikle başlamam.

GizliPriest

Üye
Keyif alabilecegin item dizme fiyatı 5kdan 20k ya yükseldi. +5 takı yok demişler var tabi ki hatta +5 uniq takı var şuan oyunda. Türk ekonomisi ile zor gurbetcilerin charlari full+full. Death Valley de farm atabilmek için ne kadar item yapsan da kafanda hep 3 asas olacak kriz geciriceksin. Patch notları takip et birşeyler duzelirse başla. Sıfırdan char dizme nft char satın al daha az masrafli.

Porteur

Üye
Warrior dışındaki tüm sınıflarda eğlenebilirsin.
Forumda çok ağlayan ve negatif tip var. Onlara aldırma, sadece warrior sınıfı açmaman gerekli.
Hepsi bu :)

Gensuke

Üye
tüm sınıflar oynanabilir durumda (sadece okçu pvp'de oynanmaz ama pve'de en iyi sınıf diyebiliriz)

Pitou

Üye
Oyuncu sayısı gün geçtikçe aksine daha fazla artiyor. Bu oyunda fazla eşya yapan oyuncular aşırı öne gecemiyor her türlü iş yaparsin .

Burtto

Üye
BAŞLAMALISIN

gaddarkerim

Üye
8 pc falan varsa row bot olucaksan gel ekmek yersin..ama ben eglenıyım emek verıyım dersen direk uzaklaş..emek ıle gelısmen yaklasık 150 yıl sürer..

halisozer

Üye
farm olayını bitirdiler ben farmlık bi item dizeyim gerisini emeğimle yaparım gibi bir halayin varsa imkansız pot parası bile cıkmıyor cok paran varsa gel oyna yoksa hiç bulaşma

skaebneN

Üye
Eğer başlamayı düşünürsen ki ona sen karar ver artı eksi çok şey var. Sana tek önerim sakın sakın karakterini kendin kasmaya çalışma. Masrafların yarısına kasılmış çarı NFT olarak al.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt