Öneri Oyuna warrior çekmek için warriorları ölümsüz yapmışlar

theGreatest

Üye
Warriorlar makro ile bir el kaldırıp 3 skil birden vuruyor ful 8 elit set 8 vixen Blue dragon set ile warriorlara 320 ila 480 arası vuruyorum critical shot skilim çok fazla sekiyor okçuların durumunu 75 kepinde gözlemlemeden şikayetlere bakarak rush skilini %75 e düşürdüler ve asaslara yakalama skili koydular ful itemli Çar olarak sıradan bir asası kesemeyecek duruma geldim bir ok atıp direk yakalanıyorum ve bu asaslar priest takıları takıp ölümsüz oluyorlar bu oyuna ayırdığım vakit ve ödediğim para için çok pişmanım bundan sonra 1 kuruş dahi yatırmayacağım bir okçu critical skili ile Warriora en az 2 K vurması gerek bırak 2 K vurmayı skili varamıyoruz bu kadar sekiyor 70 skili ile 1 K vurmam gerek 200 K parayı 300 400 vurmak için yatırmadım itemsizlerle itemlilerin arasında fark olmazsa itemsiz herkes oyun içi kazandığı parayı cebine atacak eğer ben dw ye çıktığımda farmcıları kesersem o adam item almak zorunda kalacak oyunu sömürmeyecek ama şuan kimse item dizmeyi düşünmüyor çünkü gerek yok item farkı çok değil neden bu adam item dizsin ki ?

emrdrc

Üye
:) Peki sen warriora vururken o sana vurabiliyor mu kardeş?
ölümsüz derken? her pk kanalında 4 party okcu ve 4 party mage ile geziyo ekip... Mageler nova vurup öldüremezlerse gate atıyor zaten :D okcu yada asası da zaten yakalayamıyor warrior...
eee???

Blue

Üye
:) Peki sen warriora vururken o sana vurabiliyor mu kardeş?
ölümsüz derken? her pk kanalında 4 party okcu ve 4 party mage ile geziyo ekip... Mageler nova vurup öldüremezlerse gate atıyor zaten :D okcu yada asası da zaten yakalayamıyor warrior...
eee???
Bu sence okçular güçlü olduğu için mi böyle? Sence ben tek parti bp kasıp sıralamaya oynamak varken 4 parti oynayıp 4'e bölmekten keyif mi alıyorum? Gerçekten malum seçmenler gibisiniz hocam hiç şapkayı önünüze koyup düşünme huyunuz yok.

presto_86

Üye
Adam karaktere dünyanın parasını gömmüş bir şeyler istemek haklı normal bir okcudan bahsetmiyoruz adam full+full 320 vuruyorsa okçuyu kapatın gitsin yönetime sesleniyorum oyun magelerden oynanmıyor her taşın altından çıkıp vuruyorlar okçu olarak mageye bile iyi vuramiyoruz.

DeadLegion

Üye
Adam karaktere dünyanın parasını gömmüş bir şeyler istemek haklı normal bir okcudan bahsetmiyoruz adam full+full 320 vuruyorsa okçuyu kapatın gitsin yönetime sesleniyorum oyun magelerden oynanmıyor her taşın altından çıkıp vuruyorlar okçu olarak mageye bile iyi vuramiyoruz.
Mageler hasar vurmak icin item dizmek zorunda kalsaydi dvde o kadar mage goremezdin. Sorun mageye yatirim yaptiginda karsiligini alamaman. Iyi bir staff alayim diyorsun ucuz bir staffla arasindaki damage farki 30-40 damage. Ustume iyi bir zirh giyeyim diyorsun defansin 50 60 artiyor ama hpden cok kismak zorunda kaliyorsun bu da mantikli degil. Bu yuzden heryer pecete buildli ucuza dizilmis mage kayniyor. Mage itemleri arasinda ciddi duzeyde fark olsaydi mage oynamak isteyen belki de warrior kadar yatirim yapardi. Iste o zaman simdiki kadar mage olmazdi dvde. Mageyi bufflayarak zirhlardaki int gereksinimini azaltarak dvdeki mage kalabaligini cozebilecekken sizin gibi oyuncular yuzunuzden hala nerfliyorlar.

SessizCogunlugunSesi

Üye
Neymiş bu warriorlar ya tek el kaldırıp 3 skill vurmak ,bende warrior oynuyorum ama nasıl bir sallamaysa ,abartı bile değil direk sallama.Warriorların skill animasyonu çok uzun bunu kısaltmaya çalışıyoruz tamam ama senin dediğin gibi öyle bir şey de yok.Okçu durup vurması lazım ama durmadan koşarken sıkıyor yay kaldırma yok ,germe hiç yok ,3'lü 5'li bilmem kaç metreden hepsi isabet ediyor.Muhtemelen warriorlar str bile oynayamıyor, hp basmak zorunda kalıyor.Adam tank oynayıp senden bide 1 k hasarmı alsın? bu mu istediğin?

Blue

Üye
Neymiş bu warriorlar ya tek el kaldırıp 3 skill vurmak ,bende warrior oynuyorum ama nasıl bir sallamaysa ,abartı bile değil direk sallama.Warriorların skill animasyonu çok uzun bunu kısaltmaya çalışıyoruz tamam ama senin dediğin gibi öyle bir şey de yok.Okçu durup vurması lazım ama durmadan koşarken sıkıyor yay kaldırma yok ,germe hiç yok ,3'lü 5'li bilmem kaç metreden hepsi isabet ediyor.Muhtemelen warriorlar str bile oynayamıyor, hp basmak zorunda kalıyor.Adam tank oynayıp senden bide 1 k hasarmı alsın? bu mu istediğin?
Okçunun durmadan vurduğu, skili beklemeden vurduğu, üçlü beşlinin 1 metre öteden hepsinin tuttuğu bir video bir kanıt gösterirsen full dizili okçumu sana vericem.

75 level 7 chitin set full takı set full pus 7 heartseeker var charda. Hadi göster kap bedava charı.

Mythali

Üye
malesef rogue karakterinde ,
blue dragon setin hiç bir anlamı yok ,

dedigi gibi priest defans taıları tak devam et daha sağlam oluyorsun .

blue dragon takılara buff gelmesi lazım.

SessizCogunlugunSesi

Üye
Benimde okçum var ,yıllarca başka oyunlarda okçu oynadım, burdaki kadar hiç bir yerde seri vurmuyor .duruyorda o kadar kısa ki bu süre, buna abartı diyebilirsin .üçlü beşlinin dağılma açısı burda dar.Burda metre vermedim zaten ama isabet eden ok çok fazla warriola yanına yaklaştığımda görüyoz bunu.1 metre demişsin bunu denyebilirim.Uzun süredir okçuma girmedim burda çok iddalı yazmışsın (3-5 li konusu).Artı kimsenin carı itemi lazım değil.

Son düzenleme:

Blue

Üye
Benimde okçum var ,yıllarca başka oyunlarda okçu oynadım, burdaki kadar hiç bir yerde seri vurmuyor .duruyorda o kadar kısa ki bu süre, buna abartı diyebilirsin .üçlü beşlinin dağılma açısı burda dar.Burda metre vermedim zaten ama isabet eden ok çok fazla warriola yanına yaklaştığımda görüyoz bunu.1 metre demişsin bunu denyebilirim.Uzun süredir okçuma girmedim burda çok iddalı yazmışsın (3-5 li konusu).Artı kimsenin carı itemi lazım değil.

Yok yok kıvırma hocam ben senin yazdığın mesaja cevap verdim iddiamda da kararlıyım. Kanıtla bunları charı vereyim hiç yoktan satar 5-10k para koyarsın cebine bak warriora yatırım.

murolity

Üye
Malum oyunun meleelerini admin yaparsan onlarda warrior dışındaki tüm karakterleri kötürüm yapar. Daha önce onlarca kez yazdık karakterler arası denge şart diye. Okçu geliyor kesin magesin ağlama diyor bp geliyor kesin warriorsun ağlama diyor bla bla siz birbirinize ağlama dedikçe daha çok denge sorunu olacak. İtemler arası denge zaten saçma bir halde. Uzun lafın kısası birbirinizi kötülemekten oyun bu hale geldi. Eşitliği siz istemediniz herkese nerf attırdınız. Şimdi ayıklayın pirincin taşını.

SessizCogunlugunSesi

Üye
Malum oyunun meleelerini admin yaparsan onlarda warrior dışındaki tüm karakterleri kötürüm yapar. Daha önce onlarca kez yazdık karakterler arası denge şart diye. Okçu geliyor kesin magesin ağlama diyor bp geliyor kesin warriorsun ağlama diyor bla bla siz birbirinize ağlama dedikçe daha çok denge sorunu olacak. İtemler arası denge zaten saçma bir halde. Uzun lafın kısası birbirinizi kötülemekten oyun bu hale geldi. Eşitliği siz istemediniz herkese nerf attırdınız. Şimdi ayıklayın pirincin taşını.
Yazmayayım diyorum ,böyle kısır tartışmaları sevmiyorum ,bana görede değil zaten.Her şeyi güzel yazmışsın ama ilk cümlenle, altta yazdığınla kendin çelişmişsin,yapmayın dediğini kendin yapıyorsun .Önce magelerle sonra bp lerle sonra okçularla şimdide warriorlarla uğraşılıyor.Herkes istediği yere çekiyor ,görmek istediği gibi görüyor.

Jacques

Üye
Okçu çöp malesef bizde oynamıyoruz artık bari kampanya falan yapın bowunu getirene dagger falan verin asasa dönelim oyunu oynatmamak için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz.

Blue

Üye
Yazmayayım diyorum ,böyle kısır tartışmaları sevmiyorum ,bana görede değil zaten.Her şeyi güzel yazmışsın ama ilk cümlenle, altta yazdığınla kendin çelişmişsin,yapmayın dediğini kendin yapıyorsun .Önce magelerle sonra bp lerle sonra okçularla şimdide warriorlarla uğraşılıyor.Herkes istediği yere çekiyor ,görmek istediği gibi görüyor.
Hocam ben bekliyorum akşam sizden videoyu ona göre NFT hazırlayayım olur mu?

SessizCogunlugunSesi

Üye
Oyunda metre diye bir şey yok,mesafe var o sadece yaylarda.Bu konuları çok bilmiyorum yanlışım olursa düzeltsinler.Eskiden bütün silahlarda range vardı diye hatırlıyorum.Metreyi nasıl bulacağız her bir kordinat metremidir?Eğer öyleyse 1 m den daha fazladan 5 li ok işliyor.

Jacques

Üye
Oyunda metre diye bir şey yok,mesafe var o sadece yaylarda.Bu konuları çok bilmiyorum yanlışım olursa düzeltsinler.Eskiden bütün silahlarda range vardı diye hatırlıyorum.Metreyi nasıl bulacağız her bir kordinat metremidir?Eğer öyleyse 1 m den daha fazladan 5 li ok işliyor.
knk sil

Blue

Üye
Alttaki kırmızı halka rakibinin hitboxunu belirtiyor. Sence şu an uzaktan mı vuruyor okçu? Yoksa sen de tüm jobları kötüleyen dürümcü tayfadan mısın?

SessizCogunlugunSesi

Üye
Sizin değiminizle 1 m etreden uzak olduğu kesin.Kaldıki kukla küçük, warrior gibi daha büyük bir hedefi siz düşünün .Yakıncı bir karakterin range nide düşünün.Yorumu millet yapsın daha fazla bir şey yazmak istemiyorum bu konuda .Senin uslübunda her şey ortada.

Mythali

Üye
warirorun tek yaptıgı şey ,

skill vur des al skill vur des al ,

abi des alma skili adam des aldıkdan sonra tekrar açılıyor ? bu adamı nasıl kesicez sürekli des alıyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt