theGreatest
Üye

Warriorlar makro ile bir el kaldırıp 3 skil birden vuruyor ful 8 elit set 8 vixen Blue dragon set ile warriorlara 320 ila 480 arası vuruyorum critical shot skilim çok fazla sekiyor okçuların durumunu 75 kepinde gözlemlemeden şikayetlere bakarak rush skilini %75 e düşürdüler ve asaslara yakalama skili koydular ful itemli Çar olarak sıradan bir asası kesemeyecek duruma geldim bir ok atıp direk yakalanıyorum ve bu asaslar priest takıları takıp ölümsüz oluyorlar bu oyuna ayırdığım vakit ve ödediğim para için çok pişmanım bundan sonra 1 kuruş dahi yatırmayacağım bir okçu critical skili ile Warriora en az 2 K vurması gerek bırak 2 K vurmayı skili varamıyoruz bu kadar sekiyor 70 skili ile 1 K vurmam gerek 200 K parayı 300 400 vurmak için yatırmadım itemsizlerle itemlilerin arasında fark olmazsa itemsiz herkes oyun içi kazandığı parayı cebine atacak eğer ben dw ye çıktığımda farmcıları kesersem o adam item almak zorunda kalacak oyunu sömürmeyecek ama şuan kimse item dizmeyi düşünmüyor çünkü gerek yok item farkı çok değil neden bu adam item dizsin ki ?