Oyuncular Ne istiyordu Ne istiyor ?

presto_86

Üye
58 level oldum zar zor iki tane görev açıldı ikisi toplam yüzde 3 verdi oyun mantığı bu mu sayın yöneticiler yüzde 97yi milyonlarca aynı mobu keserek mi elde edicez

shapshall01

Üye
Bro sen bu forumda ki gıcık kitleye laf anlatamazsın, diğer konuların altına da aynı adamlar hep aynı tavırla sürekli yazıyor. Sal ya boşver sen mi düzeltecen oyunu. Lafı anlamak istemeyene laf anlatamazsın.

Alkoer

Üye
Koreko veya japko karıştırmış olabilirim sonuç olarak bizim oynadığımız olan ilk usko olmadığı kesin. Ben bunu ülkemizdeki bilgisayarları araştırdılar ettiler dedi diye söyledim. Koreko olsa da farklı değil oraya da erişim yoktu.
Ülkemizi araştırmak söz konusu değil dostum. Kore oyunu yapıyor amerikan şirket bu oyun tutar avrupa ve amerikada deyip yayın hakkını alıyor. Türkiye pazarına özel yapılan bir geliştirme filan yok. Ama row bizim için yapılan bir oyun ve en baştan itibaren çok oyuncununda söylediği gibi ülkemiz şartlarındaki pc ler göz önüne alınmamış yapılırken. Hatta tam tersine global oyun olacak diye ue4 ile yapıldığını söyledi yapımcılar hep.

Lolgamelol2

Üye
ya sanki grafikler çok iyide arkadaş daha da düşsün istiyor sen hesap makinesi ile oyunu girmeyer çalış sonra oyunu neden bu kadar grafik var ne bekliyordun aga yıl 2022 bu zamanda 2003 grafikli oyunmu cıkarsalardı

amaravolchkova

Üye
Ülkemizi araştırmak söz konusu değil dostum. Kore oyunu yapıyor amerikan şirket bu oyun tutar avrupa ve amerikada deyip yayın hakkını alıyor. Türkiye pazarına özel yapılan bir geliştirme filan yok. Ama row bizim için yapılan bir oyun ve en baştan itibaren çok oyuncununda söylediği gibi ülkemiz şartlarındaki pc ler göz önüne alınmamış yapılırken. Hatta tam tersine global oyun olacak diye ue4 ile yapıldığını söyledi yapımcılar hep.
Dostum ben zaten adamın yazdığına cevaben söyledim sen daha bana anlatmaya çalışıyorsun :D

amaravolchkova

Üye
ya sanki grafikler çok iyide arkadaş daha da düşsün istiyor sen hesap makinesi ile oyunu girmeyer çalış sonra oyunu neden bu kadar grafik var ne bekliyordun aga yıl 2022 bu zamanda 2003 grafikli oyunmu cıkarsalardı
Grafikleri düşürmesinler ama en azından diğer oyunda olduğu gibi pusları kapatma, uzaklık görüş mesafesini azaltma, silah efektlerini kapatma gibi şeyleri buraya ekleyebilirlerse bunlar da fayda sağlayacaktır.

Alkoer

Üye
Dostum ben zaten adamın yazdığına cevaben söyledim sen daha bana anlatmaya çalışıyorsun :D
Ülkemizdeki pc araştırma kısmını eleştirmişsiniz tabiki haklısınız bu konuda. Ama japko ilk açıldı kısmı yanlıştır. Oyun 2002 kore yapımıdır. Usko 2004 açılış tarihlidir. Japkoyu bilmiyorum.

Alberia

Üye
''Çünkü Oyunu Yapan Yapımcılar Türkiyedeki kullanıcıların hangi pc ye sahip olduklarını araştırdılar ve türkiyedeki pc lerin sistemlerine göre ko tasarlandı.'' kankam inanılmaz saçmalımıssın ya :D bölüm bölümde saçmalamaya devam etmissin.
Oyun çok üst düzey bir bilgisayar istemiyor aslında fakat bunu üstüne basa basa çok üst düzey diye yenilemissin ben anlamiyorum sorsanız Knight Onlinede 80 bin tl lik char dizerler her ay PUS'a 5k verirler ama 10 bin tl e bilgisayar toplayamiyorlar.
Kimse alınmasın ama 500tl lik bir bilgisayarla günümüz oyunlarinin hiç birini zaten oynayamazsin. Eğer oynamak istiyorsanda senin bahsettiğin gibi bir oyun zaten mevcut gidip orda oynayabilirsin o halde.
Solo oyuncular hakkında oyunda daha hiç bir aktivite,zindanlar,dungeonlar açılmadı bu kadar önyargılı yaklaşmayin ilk önce bi açılsın solo oyuncu düşünülüyormu düşünülmüyormu öyle karar verirsiniz.
Herşeye çok çabuk sahip olunmak isteniyor hemen 65 olayim hemen item yapayim hemen para kasayim vb gibi bana kalırsa oyunu bitiren şeyler bunlar olur.
Örnek olarak PVP serverlara bakabilirsiniz max 1 hafta en fazla gitsin 2 ay kusura bakmayın burasi PVP server degil.

Aspertuta

Üye
Bu arada şunu anladım eski oyunu oynayanların ya da oynadığını iddia edenlerin yarısı alakasız, ''10k pls abi' diyenler. Arkadaşlar birisi japko diyor birisi bilmem ne. 2002'de bu oyun elden ele dolaşırken açık tek server mayko idi, Malezya server. k2 network yayıncı, kore merkezli mgame yapımcı değil mi? Yok işte mgame sonradan işe dahil oldu öyle sandığınız gibi değil.

Neyse eski oyunu bilmeden parasıyla +10 raptor alıp oyunun içine edenler bir yana, forumda bir çoğunuz mmrpg oynamamış. Wow oynayacak paranız da olmamış az ağır konuşacağım. Wow girersin, 11 milyon insanın oynadığı rekorlar kırmış bir mmorpg oyundur bu arada tartışamazsın; 120 level son ise 1 ay dolmadan gelir sonra raid falan set kasarsın.

pay to win Black&desert açarsın, wow'un kopyasıdır. 56 Olur uyanış açarsın ama parti purti gerekmez, solo hem exp kasarsın hem de eğlenirsin.

Son düzenleme:

dinopawcat

Üye
"Çünkü Oyunu Yapan Yapımcılar Türkiyedeki kullanıcıların hangi pc ye sahip olduklarını araştırdılar ve türkiyedeki pc lerin sistemlerine göre ko tasarlandı."

Yanılıyor olabilsemde

Okadar yazıda buna takılanları anlamakta zorlanıyorum. Amacın beni bozmaya çalişmak yada açığımı bulup laf sokmaya çalişmak mı? Sana ne kazandırırki.

Amaç : burada yöneticilere sesimizi duyurmak. Ama siz sesimizi manüpüle ediyorsunuz .
Size inat forumda yeni fikirlere yeni araştirmalara devam edeceğim.

Oyunun gelişmesini istiyen arkadaşlar siz bu tür negatif ve piskolojik sorunları olan kişileri burada kale alıp moralinizi hiç bozmayın. Bakın burada söylenen iyi kötü herşey oyunu ileriye taşımakta kıymetlidir. Çünkü yöneticiler bizim ne istediğimizi bilmeli. Onlara rehberlik etmeliyiz.
Onlarda uygun görürseler yeni patchler ile getirirler isteklerimizi.

Beğeni atan ve katkıda bulunan herkese teşekkür ederim.

Alkoer

Üye
"Çünkü Oyunu Yapan Yapımcılar Türkiyedeki kullanıcıların hangi pc ye sahip olduklarını araştırdılar ve türkiyedeki pc lerin sistemlerine göre ko tasarlandı."

Yanılıyor olabilsemde

Okadar yazıda buna takılanları anlamakta zorlanıyorum. Amacın beni bozmaya çalişmak yada açığımı bulup laf sokmaya çalişmak mı? Sana ne kazandırırki.

Amaç : burada yöneticilere sesimizi duyurmak. Ama siz sesimizi manüpüle ediyorsunuz .
Size inat forumda yeni fikirlere yeni araştirmalara devam edeceğim.

Oyunun gelişmesini istiyen arkadaşlar siz bu tür negatif ve piskolojik sorunları olan kişileri burada kale alıp moralinizi hiç bozmayın. Bakın burada söylenen iyi kötü herşey oyunu ileriye taşımakta kıymetlidir. Çünkü yöneticiler bizim ne istediğimizi bilmeli. Onlara rehberlik etmeliyiz.
Onlarda uygun görürseler yeni patchler ile getirirler isteklerimizi.

Beğeni atan ve katkıda bulunan herkese teşekkür ederim.
Dostum senin moralini bozmak gibi bir durum söz konusu değil. Amaç bu değil.

Ama şu bir gerçek ki yanlış bilgi adamı yanlış yola götürür. Yukarıda cevap yazan belki bilgisi az belki yaşı benim gibi 40 a dayanmış malum oyunu ilk gördüğü zamandan 20sene geçmiş bazı şeyleri hatırlayamayan arkadaşlar var.

Bunlar sıkıntı değil yanlış düzeltilir doğrusu öğrenilir. Yapımcılar 3 sene önce row fikrini bulmuş olabilir ama ben 20 senedir row gibi bir oyun bekliyorum.

Oyunu oynayan tüm arkadaşların tepkisi bence normal çünkü beklenti çok büyük. Malesef şuan için beklentinin çok altında bir oyun oynuyoruz.

dinopawcat

Üye
Dostum senin moralini bozmak gibi bir durum söz konusu değil. Amaç bu değil.

Ama şu bir gerçek ki yanlış bilgi adamı yanlış yola götürür. Yukarıda cevap yazan belki bilgisi az belki yaşı benim gibi 40 a dayanmış malum oyunu ilk gördüğü zamandan 20sene geçmiş bazı şeyleri hatırlayamayan arkadaşlar var.

Bunlar sıkıntı değil yanlış düzeltilir doğrusu öğrenilir. Yapımcılar 3 sene önce row fikrini bulmuş olabilir ama ben 20 senedir row gibi bir oyun bekliyorum.

Oyunu oynayan tüm arkadaşların tepkisi bence normal çünkü beklenti çok büyük. Malesef şuan için beklentinin çok altında bir oyun oynuyoruz.
Güncellendi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt