Ülkemizi araştırmak söz konusu değil dostum. Kore oyunu yapıyor amerikan şirket bu oyun tutar avrupa ve amerikada deyip yayın hakkını alıyor. Türkiye pazarına özel yapılan bir geliştirme filan yok. Ama row bizim için yapılan bir oyun ve en baştan itibaren çok oyuncununda söylediği gibi ülkemiz şartlarındaki pc ler göz önüne alınmamış yapılırken. Hatta tam tersine global oyun olacak diye ue4 ile yapıldığını söyledi yapımcılar hep.Koreko veya japko karıştırmış olabilirim sonuç olarak bizim oynadığımız olan ilk usko olmadığı kesin. Ben bunu ülkemizdeki bilgisayarları araştırdılar ettiler dedi diye söyledim. Koreko olsa da farklı değil oraya da erişim yoktu.
Dostum ben zaten adamın yazdığına cevaben söyledim sen daha bana anlatmaya çalışıyorsunÜlkemizi araştırmak söz konusu değil dostum. Kore oyunu yapıyor amerikan şirket bu oyun tutar avrupa ve amerikada deyip yayın hakkını alıyor. Türkiye pazarına özel yapılan bir geliştirme filan yok. Ama row bizim için yapılan bir oyun ve en baştan itibaren çok oyuncununda söylediği gibi ülkemiz şartlarındaki pc ler göz önüne alınmamış yapılırken. Hatta tam tersine global oyun olacak diye ue4 ile yapıldığını söyledi yapımcılar hep.
Grafikleri düşürmesinler ama en azından diğer oyunda olduğu gibi pusları kapatma, uzaklık görüş mesafesini azaltma, silah efektlerini kapatma gibi şeyleri buraya ekleyebilirlerse bunlar da fayda sağlayacaktır.ya sanki grafikler çok iyide arkadaş daha da düşsün istiyor sen hesap makinesi ile oyunu girmeyer çalış sonra oyunu neden bu kadar grafik var ne bekliyordun aga yıl 2022 bu zamanda 2003 grafikli oyunmu cıkarsalardı
Ülkemizdeki pc araştırma kısmını eleştirmişsiniz tabiki haklısınız bu konuda. Ama japko ilk açıldı kısmı yanlıştır. Oyun 2002 kore yapımıdır. Usko 2004 açılış tarihlidir. Japkoyu bilmiyorum.Dostum ben zaten adamın yazdığına cevaben söyledim sen daha bana anlatmaya çalışıyorsun![]()
Dostum senin moralini bozmak gibi bir durum söz konusu değil. Amaç bu değil."Çünkü Oyunu Yapan Yapımcılar Türkiyedeki kullanıcıların hangi pc ye sahip olduklarını araştırdılar ve türkiyedeki pc lerin sistemlerine göre ko tasarlandı."
Yanılıyor olabilsemde
Okadar yazıda buna takılanları anlamakta zorlanıyorum. Amacın beni bozmaya çalişmak yada açığımı bulup laf sokmaya çalişmak mı? Sana ne kazandırırki.
Amaç : burada yöneticilere sesimizi duyurmak. Ama siz sesimizi manüpüle ediyorsunuz .
Size inat forumda yeni fikirlere yeni araştirmalara devam edeceğim.
Oyunun gelişmesini istiyen arkadaşlar siz bu tür negatif ve piskolojik sorunları olan kişileri burada kale alıp moralinizi hiç bozmayın. Bakın burada söylenen iyi kötü herşey oyunu ileriye taşımakta kıymetlidir. Çünkü yöneticiler bizim ne istediğimizi bilmeli. Onlara rehberlik etmeliyiz.
Onlarda uygun görürseler yeni patchler ile getirirler isteklerimizi.
Beğeni atan ve katkıda bulunan herkese teşekkür ederim.
GüncellendiDostum senin moralini bozmak gibi bir durum söz konusu değil. Amaç bu değil.
Ama şu bir gerçek ki yanlış bilgi adamı yanlış yola götürür. Yukarıda cevap yazan belki bilgisi az belki yaşı benim gibi 40 a dayanmış malum oyunu ilk gördüğü zamandan 20sene geçmiş bazı şeyleri hatırlayamayan arkadaşlar var.
Bunlar sıkıntı değil yanlış düzeltilir doğrusu öğrenilir. Yapımcılar 3 sene önce row fikrini bulmuş olabilir ama ben 20 senedir row gibi bir oyun bekliyorum.
Oyunu oynayan tüm arkadaşların tepkisi bence normal çünkü beklenti çok büyük. Malesef şuan için beklentinin çok altında bir oyun oynuyoruz.