Oyuncuların saygısız oluşu

niyesuH

Üye
ben proteanım 56 lwl mageyim varsa güzel karakterli arkadaşlar toplanıp klan açalım ama işi gücü olan güzel insanlar olsun. item para hepsi.çözülür en babası 5bin liraya kral gibi düzersin

Scl

Üye
ben proteanım 56 lwl mageyim varsa güzel karakterli arkadaşlar toplanıp klan açalım ama işi gücü olan güzel insanlar olsun. item para hepsi.çözülür en babası 5bin liraya kral gibi düzersin
Ben de 56 olmak üzereyim, çok iyi bir charım olduğunu ya da çok usta bir oyuncu olduğumu söyleyemem ama elimden geldiğince kendimi geliştirmeye çalışıyorum. İletişime geçersek klan fikrinizi mantıklı buluyorum.

niyesuH

Üye
Ben de 56 olmak üzereyim, çok iyi bir charım olduğunu ya da çok usta bir oyuncu olduğumu söyleyemem ama elimden geldiğince kendimi geliştirmeye çalışıyorum. İletişime geçersek klan fikrinizi mantıklı buluyorum.
protean sanız olur hocam klan kurup kendimiz gibi insanları alıp oyunumuza bakabılır 8 kısı pt kursa yıne yeter

• Beğen
Tepkiler: Scl

Scl

Üye
senin değil o slot ya ne demek slotuma çöküyorlar
Benim Slotum diye nerde demişim gösterin lütfen. Konuyu saptırıyorsunuz ben diyorum ki görevi olanlar yazarsa yardımlaşır keseriz sonra onlar başka göreve gider ben de farma devam ederim. Neyi anlamıyorsunuz bilemedim gerçekten.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt