Ben de 56 olmak üzereyim, çok iyi bir charım olduğunu ya da çok usta bir oyuncu olduğumu söyleyemem ama elimden geldiğince kendimi geliştirmeye çalışıyorum. İletişime geçersek klan fikrinizi mantıklı buluyorum.ben proteanım 56 lwl mageyim varsa güzel karakterli arkadaşlar toplanıp klan açalım ama işi gücü olan güzel insanlar olsun. item para hepsi.çözülür en babası 5bin liraya kral gibi düzersin
protean sanız olur hocam klan kurup kendimiz gibi insanları alıp oyunumuza bakabılır 8 kısı pt kursa yıne yeterBen de 56 olmak üzereyim, çok iyi bir charım olduğunu ya da çok usta bir oyuncu olduğumu söyleyemem ama elimden geldiğince kendimi geliştirmeye çalışıyorum. İletişime geçersek klan fikrinizi mantıklı buluyorum.
Burası clan tanıtım clan alım yeri değil konuyu dışarı saptırmayın.protean sanız olur hocam klan kurup kendimiz gibi insanları alıp oyunumuza bakabılır 8 kısı pt kursa yıne yeter
Konuyu saptırmadık özelden konuşuyoruz bunu zaten merak etmeyin.Burası clan tanıtım clan alım yeri değil konuyu dışarı saptırmayın.
konuyu saptırmıyoruz hocam şikayetci arkdaslar hem fikir olup tartışıyor uyarınız için tşklerBurası clan tanıtım clan alım yeri değil konuyu dışarı saptırmayın.
Benim Slotum diye nerde demişim gösterin lütfen. Konuyu saptırıyorsunuz ben diyorum ki görevi olanlar yazarsa yardımlaşır keseriz sonra onlar başka göreve gider ben de farma devam ederim. Neyi anlamıyorsunuz bilemedim gerçekten.senin değil o slot ya ne demek slotuma çöküyorlar