Optimizasyon sorunlar her patch de iyileşiyor. Her geçen gün biraz daha güzelleşiyor yenilikler artıyor. Görevlerin seviyeleri artırıldı şuan exp kasmak daha kolay. Tekrar hoşgeldin aavrad evrenineSelamlar... oyunu ilk aşamalarında oynamıştım ve daha sonra bırakmıştım şimdi geri dönmeyi düşünüyorum...
Tavsiyeleriniz var mı ? karakter önerisi, xp kasma önerisi gibi...
Ben de ilk 2 ay oynayıp bırakmıştım. 65 bp ve rogue var. Geri başlamak istiyorum ama hem item olarak yetişmek çok zor hem de exp çok uzun sürecek. Yeni server bekliyorum bakalım bu yıl içinde gelse keşke official olarak.
Optimizasyon benim PC e uğramıyor anlaşılan. Her optimizasyon patchinde FPS düşüyorOptimizasyon sorunlar her patch de iyileşiyor. Her geçen gün biraz daha güzelleşiyor yenilikler artıyor. Görevlerin seviyeleri artırıldı şuan exp kasmak daha kolay. Tekrar hoşgeldin aavrad evrenine![]()
sadece senin değil kanka bu konuda 2 tane benim, alıntıladığım xraw ın vs. herkesin sürekli siliniyor. buna benzer başka bir konu açıldı dün akşam 10dk sonra konu yoktu. forum olarak açmamışlar burayı.Maderatör benim olumsuz yorumumu sildi![]()
pot standart valla ben npcden çekiyorum daha ucuz oluyorBizde iki arkadaş gelmek istiyoruz ama en büyük korkumuz pot sorunu. Warrior ve Asas dönücez muhtemelen ama açıkçası açılan konulardan gözümüz korkuyor