Oyunda Durumlar Nedir ?

Noxrem

Üye
Selamlar... oyunu ilk aşamalarında oynamıştım ve daha sonra bırakmıştım şimdi geri dönmeyi düşünüyorum...
Tavsiyeleriniz var mı ? karakter önerisi, xp kasma önerisi gibi...

gaddarkerim

Üye
başla takıl bıraz kanka hoşuna giderse devam gıtmezse bıraz daha ara ver .

JusTTory

Üye
sabrediyoruz gerektiği kadar da sabredeceğiz yönetim aynı yönetim bugün düşünmüyoruz gelmeyecek olmayacak dediği şey yarın güncelleme olarak karşımıza çıkabiliyor

xRaw

Üye
bi' deneme daha yapalım

“Müşterilerimin güvenini kaybetmektense, para kaybetmeyi tercih ederim.” Robert Bosch​

GizliPriest

Üye
Selamlar... oyunu ilk aşamalarında oynamıştım ve daha sonra bırakmıştım şimdi geri dönmeyi düşünüyorum...
Tavsiyeleriniz var mı ? karakter önerisi, xp kasma önerisi gibi...
Optimizasyon sorunlar her patch de iyileşiyor. Her geçen gün biraz daha güzelleşiyor yenilikler artıyor. Görevlerin seviyeleri artırıldı şuan exp kasmak daha kolay. Tekrar hoşgeldin aavrad evrenine :)

Robert

Üye
Ben de ilk 2 ay oynayıp bırakmıştım. 65 bp ve rogue var. Geri başlamak istiyorum ama hem item olarak yetişmek çok zor hem de exp çok uzun sürecek. Yeni server bekliyorum bakalım bu yıl içinde gelse keşke official olarak.

oluncesevemezsemseni

Üye
Ben de ilk 3-4 ay oynamıştım şimdi geri geldim. Pazar inanılmaz ucuz, para çöp. Farm karşılığını bulmuyor. Exp kolay kasılıyor zor değil. Solo oynuyorsan BP devam edilebilir. Ben kararsız kaldım solo farm için BP mi okçu diye ikisini de kasıyorum :D Ama halen karasızım maalesef. Hatta konu açtım ama cevap gelmedi :D

RickSancheZz

Üye
Ben de ilk 2 ay oynayıp bırakmıştım. 65 bp ve rogue var. Geri başlamak istiyorum ama hem item olarak yetişmek çok zor hem de exp çok uzun sürecek. Yeni server bekliyorum bakalım bu yıl içinde gelse keşke official olarak.

yeni serverden ise, mevcut karakterini ufak ufak geliştir bence, çokta geri kalınmış değil

N3v3N

Üye
Optimizasyon sorunlar her patch de iyileşiyor. Her geçen gün biraz daha güzelleşiyor yenilikler artıyor. Görevlerin seviyeleri artırıldı şuan exp kasmak daha kolay. Tekrar hoşgeldin aavrad evrenine :)
Optimizasyon benim PC e uğramıyor anlaşılan. Her optimizasyon patchinde FPS düşüyor:(

Zogguko

Üye
Maderatör benim olumsuz yorumumu sildi :D
sadece senin değil kanka bu konuda 2 tane benim, alıntıladığım xraw ın vs. herkesin sürekli siliniyor. buna benzer başka bir konu açıldı dün akşam 10dk sonra konu yoktu. forum olarak açmamışlar burayı.

Otto

Üye
Oyun bıraktığın gibi değil yeni itemler dg ler vs.. geldi. Sadece oyun bilgisi için bile oynanır gel knk.

Önerim de asas olman yönünde.

ThorhildaDE

Üye
Bizde iki arkadaş gelmek istiyoruz ama en büyük korkumuz pot sorunu. Warrior ve Asas dönücez muhtemelen ama açıkçası açılan konulardan gözümüz korkuyor

fstab

Üye
son 2 güncelleme optimizasyon açısından sınıfta kaldı eskiden yüksek fps verirken suan daha düsük fps alıyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt