Konu başlığına ilk baktığımda bölgesel olarak farklı oyunlar olsun gibi algıladım.

(Aman hiç sevmediğim sistem) Şimdiden farklı sunucular hakkında bir şeyler söylemek zor ancak tartışmakta da sakınca yok. Benim düşüncem; oyun dolmaya başladıkça açılmasıdır. Oyunun genel ticaret sistemi farklı olacağı düşünülürse yeni server muhabbeti diye bir şeyde kalmayacak. Yeni açılan sunucu sadece yeni gelen oyunculara hitaben ve eski bir oyuncunun sunucu değişimi yapmaktan başka bir durumu da olmayacaktır. Hem eski hem yeni kişiler yine eşit başlamış olacak.
Bunun dışında yukarıdaki örneklerde bahsedildiği gibi farklı sistemler de getirtilebilir. Ancak bahsettiğim düzeni bozmaması karşılığı ile. Örnek verecek olursak ki bu arttırılabilir:
1 - A Server'ı: 1. Kanal, 2. Kanal (PvE, PvP karışık)
2 - A Server'ı: 1. Kanal (PvE, PvP), 2. Kanal (PvE)
3 - A Server'ı: PvE Kanalı, PvP Kanalı
B Server'ı: PvE Kanalı, PvP Kanalı
4 - A Server'ı: 1. Kanal (65-70 lvl), 2. Kanal (50-64 lvl), 3. Kanal (0-49 lvl) (PvE, PvP karışık)
5 - A Server'ı: 1. Kanal (65-70 lvl) (PvE, PvP), 2. Kanal (50-64 lvl) (PvE, PvP), 3. Kanal (0-49 lvl) (PvE)
... vs. değişik şekiller de gidebilir. Camp sistemini dahil etmedim. Rise için hayırlısı olur umarım.
Benim tercihim klasik 1. seçenek gibi duruyor bakalım.