Oyun'da farklı sunucular olmalı mı ?

sherlockholmes

Üye
Katılım
19 Ara 2020
Mesajlar
41
Puanları
8
Farklı sunuculardansa alt kanallar olmalı ve Sezon Sistemi Olmalı.
Örnek vermek gerekirse LoLdeki Sezon Sistemi.

Sezonun içinde görevler, achieveler, sıralamalar ve bunlara müteakip sezon sonu ödüller ve heyecanın tekrar başlatılması.
Eğer bir şey örnek alınacaksa bazı konularda kesinlikle LoL'ün izlediği metod alınmalı.
Tamam oyun tipi farklı olabilir ama uygulamak çok da zor değil.

Uygulanabilecek sezon sistemi ile E-Spor Liglerine kadar gider olay.
Bu durum da yeni jenerasyonun MMORPG oyunlarına tekrar yönelmesini sağlar.

Türkiyede MMORPG nin yeni nesilde bitmesinin sebebi Pay2Win ve oyuna TL farmı mantalitesi ile bakılmasıdır.
Oysa devasa ve heyecan verici PvE kısmını oyunculara yaşatırken PvP kısmında E-Spor organizasyonuna dönüştürebilirseniz yeni jenerasyonu tekrardan kendinize çekersiniz.
Gençlerde kimse aylık 1000 TL oyuna verip ya da 40-50-60 binlerin havada uçuştuğu itemlerin dizildiği emek olmayan ve bunlarla fark yarattığı bir oyuna başlamaz.
 

CyromanCeR

Üye
Katılım
19 Ara 2020
Mesajlar
26
Puanları
3
İlk aşamada fazla sunucu değil de yeterli sayıda camp sistemi getirmeleri daha faydalı olur.
Ve getirilecek yenilikler için madem bu oyunun yöneticileri bizim kararlarımızı ve düşüncelerimizi önemsiyorlar.Biz oyuncuların fikirlerini,görüşlerini bir havuza toplayıp bu havuzdan da bir anket yapıp çıkan sonucu oyuna entegre etmeleri gayet güzel olur diye düşünüyorum.
 

CyromanCeR

Üye
Katılım
19 Ara 2020
Mesajlar
26
Puanları
3
Sunucular tabiki olmalı, fakat bir sunucu dolmadan diğeri açmak son derece mantıksız boş bir serverda oynamak özellikle pvp sistemi bu şekilde canlı ve önemli olan bir oyunu boş bir serverda oynamak bir oyuncunun istiyeceği en son şey.
Gayet mantıklı
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt