İstek Oyunda ki LAG, FPS ve MİNİNG?

gursenomer

Üye
Oyunu bilgisayara indirmeden önce bu kadar çok ses çıkardığını ve bilgisayarımın bu kadar yorulduğunu hiç görmedim. BDO gibi siz de büyük ihtimal ile bizden faydalanarak MİNİNG yapıyor ve bunun üzerinden para kazanıyorsunuz. Ben oyunda roco token satmak veya almak istemiyorum. Ticaret amaçlı oynayacak olan insanlar gidip USKO oynasınlar. Czye çıkıyoruz 3 arkadaş hiç birşey yapamıyoruz lag sorunundan dolayı. 2022 senesinde çıkmış olan bir oyun ve 2 senedir beta halini takip etmenize rağmen lagdan geçilmiyor ve bir sürü sorunla karşı karşıyayız. Siz oyunu düzeltmek değil bizler üzerinden para kazanma derdindesiniz. 5 gündür oyunu oynuyorum gram zevk almadım. Teşekkür ederim

Thracian

Üye
Merhaba sevgili oyuncu , 6 yıldır blockchain teknolojisini yakından takip etmekteyim , bir çok alanında bilgi sahibiyim ve şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki cpu ile mining olayları başlangıçta kaldı , bu sebeple bu gibi konuları kafana takmadan gönlün rahatça oyununu oynayabilirsin :)

gursenomer

Üye
Gönül rahatlığı ile mi? Bu lag ile mi? Bu kadar fps drop varken mi? İnsanları oyundan soğuttunuz :)

gursenomer

Üye
Sen bir moderatör olarak şuan bu oyunu oynuyor musun acaba çok merak ediyorum. Ciddi anlam da oyuna girip czde farm ya da exp kasmaya çalıştın mı?

Thracian

Üye
Yaklaşık son 8 saattir Haagard Castle haritasında Satyr slotunda 8 kişi exp kasıyoruz. Şuanda 60 LVL'im. Nick : uwu

ProXLaH

Üye
3 yıldır aktif olarak ''Mining'' yapmaktayım, bir oyunda GPU veya CPU mining yapmak o oyunun tamamen bitmesine sebep olur ki, CPU (işlemci) veya GPU (ekran kartı) ile emin olun ki hiçbir oyun firması ''Mining'' alttan mining yapmak ile uğraşmaz veya yapmaz. Hem oyunun açılmasını oynanmasını sağlayıp hem de mining yapmak çok uçuk bir fikir, 6GB ve üstü bir ekran kartı gerekiyor ETH Mining için ve RTX 2070 kartından örnek vermem gerekirse 43-44mh kazım gücü veren bir karttır ve bırakın oyunu '' Twitch'' üzerinden bir yayın izlerken bile bu kazım gücü 36-37mh hızlarına düşmekte, oyun oynanırken mining hızı ciddi manada düşer.

CPU (işlemci) mining olayına zaten hiç girmiyorum bile çünkü işlemci madenciliği çok başlarda kalmış bir kazım yöntemi ve günümüzde bu yöntemin en yüksek getirili olan Coin ve havuzları bile 24 saat sadece mining yapsa dahi 1 dolar bir ücret bile bırakmaz. Özellikle oyun çalışırken böyle bir olayın daha fazla düşüşe neden olacağını sizde tahmin edebilirsiniz.

Şuanda kullandığım sistem, RYZEN 5 2600 RTX 2070, 16GB Ram, Win10 64BİT 59-60 FPS High ayarlarda oyunu sabit oynuyorum, evet oyunun Optimizasyon sorunu var bunu inkar edemeyiz veya sunucu kaynaklı LAG sorunlarını ama bu tarz mining olayları gerçekten saçma

Bunlara ek olarak yıl 2022 değil 2032 bile olsa yüzlerce milyon dolarlık oyunlar bile Buglar, Sunucu hataları, Lag, Optimizasyon sorunları ile çıkış yapıyorlar. Yakın tarihe bakmak gerekirse, BF2042, Cyberpunk 2077 gibi yüzlerce milyon dolarlık oyunlar bile bunları yaşadılar. Bunlar yeni çıkmış oyunlar için son derece normal konular önemli olan yönetim ve yazılım ekibinin bu konudaki tutumları ve ne zaman düzeltecekleri veya düzeltmeye çalışacakları olmalı, sizler bizler bu oyunda oyuncuyuz fakat bu oyuna para yatıran yatırım yapan Yönetim ekibi veya bu oyun sayesinde maaş alan yazılım ekipleri var kimse oyununun kötü olmasını ve para kazandığı yatırımın veya maaş aldığı yerin kötü duruma düşüp para kazanamamasını veya maaşının yatmamasını istemez.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt