Oyunda ne yapabiliriz ?

Shrimp

Üye
Warrior karakter ile dayanabildiğim kadar oynamaya çalışıyorum . Server açıldığından beri hiçbir drop alamadım solo dungeon'dan ancak bu konuda isyan etmiyorum sonuçta drop alan oyuncular var şansımız yokmuş , her girişimde harcadığım sc ve yüzlerce pot cabası o konuda bile yorum yapmıyorum sonuçta zorunlu bir etkinlik değil gerekli riskleri göze alıp giriyorum ancak bu balık olayından sonra Rare takı set ve +7 War Schyte olan karakterim ile bile zar zor ölerek bitiriyorum dungeon'ı bence biraz zorluk seviyesi canavarların vurduğu damageler düşürülebilir . Gerçekten warrior oynamak eziyet oluyor zaten yapabileceğim hiçbir aktivite yok oyunda tek seçenek artık Battle Priest karakterine yönelip sc harcamadan birşeyler yapabilmek buda oyunu çok sığ bir noktaya sürüklüyor . Sizlere danışıyorum warrior oyuncusu olarak ne yapabilirim oyunda nasıl vakit geçirip karakterimi güçlendirebilirim işin içinden çıkamıyorum elimi neye atsam harcadığım pot ve sclerin karşılığını vermiyor , vermesini geçtim harcansın gitsin tamam geri gelmesin ancak oyunda hiçbirşey elde edemeyince gerçekten insanın canı sıkılıyor . Warrior arkadaşlar oyunda Solo olarak veya priestsiz olarak vakitlerini nasıl geçiriyor ? Fikirlerini belirtirlerse çok sevinirim.

Herkese iyi oyunlar , iyi forumlar

Aziz

Üye
Bence şu an crafting ile uğraşabilirsiniz. Aynı zamanda kendinize bir clan bulup grup içine katılırsanız daha iyi olur. Etkinliklere katılıp ödül alırsanız onları oyun içi golda çevirip ufak ufak eşya dizebilirsiniz. Ayrıca biraz craftingte vakit geçirip iyi kötü bir gelir elde edip bunlar sayesinde pazardan eşya satın alabilirsiniz.

Shrimp

Üye
Bence şu an crafting ile uğraşabilirsiniz. Aynı zamanda kendinize bir clan bulup grup içine katılırsanız daha iyi olur. Etkinliklere katılıp ödül alırsanız onları oyun içi golda çevirip ufak ufak eşya dizebilirsiniz. Ayrıca biraz craftingte vakit geçirip iyi kötü bir gelir elde edip bunlar sayesinde pazardan eşya satın alabilirsiniz.
Dikkate alacağım , Teşekkürler Aziz Bey

Archantos

Üye
Warrior karakter ile dayanabildiğim kadar oynamaya çalışıyorum . Server açıldığından beri hiçbir drop alamadım solo dungeon'dan ancak bu konuda isyan etmiyorum sonuçta drop alan oyuncular var şansımız yokmuş , her girişimde harcadığım sc ve yüzlerce pot cabası o konuda bile yorum yapmıyorum sonuçta zorunlu bir etkinlik değil gerekli riskleri göze alıp giriyorum ancak bu balık olayından sonra Rare takı set ve +7 War Schyte olan karakterim ile bile zar zor ölerek bitiriyorum dungeon'ı bence biraz zorluk seviyesi canavarların vurduğu damageler düşürülebilir . Gerçekten warrior oynamak eziyet oluyor zaten yapabileceğim hiçbir aktivite yok oyunda tek seçenek artık Battle Priest karakterine yönelip sc harcamadan birşeyler yapabilmek buda oyunu çok sığ bir noktaya sürüklüyor . Sizlere danışıyorum warrior oyuncusu olarak ne yapabilirim oyunda nasıl vakit geçirip karakterimi güçlendirebilirim işin içinden çıkamıyorum elimi neye atsam harcadığım pot ve sclerin karşılığını vermiyor , vermesini geçtim harcansın gitsin tamam geri gelmesin ancak oyunda hiçbirşey elde edemeyince gerçekten insanın canı sıkılıyor . Warrior arkadaşlar oyunda Solo olarak veya priestsiz olarak vakitlerini nasıl geçiriyor ? Fikirlerini belirtirlerse çok sevinirim.

Warrior karakter ile solo farm atmak gerçekten işkencedir. Dungeonu gene zorlaştırmışlar bitirememe mevzusu balığında nerf yemesi ile birlikte ordan kaynaklı olabilir.
Crystall etkinliği size tek zevk verecek yer sanırım , gerçekten çok güzel tanklıyor harita küçük olduğu için yetişedebiliyorsunuz. Ama aynı şey Blood etkinliği için söyleyemeceğim orada da dolanıp duracaksınız sanırım sağa sola.
Bu süreçte bir ekip ile oynayabilir ya da MECBUR olarak priest karakter geliştirip itemleri ortak kullanarak farm , pk yapabilirsiniz. Bunlada uğraşmak istemiyorsanız tek işkence craft kalıyor.
Bu süreçte ailenize , sevdiklerinize ve kendi sağlığınız için kendinize özen göstermeyi de unutmayınız.

bRT E

Üye

Daha önceden Warriorla ile şikayetimizi çok belirttik. Warrior hariç tüm karakterler zindanı çok kısa sürede bitirebiliyorlar biz hem pot hem mana hem sc basmak zorunda kalıyoruz.Üstüne ucu ucuna bitirebiliyoruz. Yetmezmiş gibi 60 Lv skilli mana harcamaktan başka bir işe yaramıyor zaten. Warriorların tek başına farm yapma şansı yok farm için tanklama görevi görebilirsin o da ekiple olabilcek birşey aynı şekilde pk içinde bu geçerli.Tek başına oynuyorsan eğer warriorla crafttan başka birşey yapamazsın.

Noxrem

Üye
Üzülerek söylüyorum severek ve ciddi anlamda zorlanarak oynadığım Warrior karakterimi dün bıraktım... ve bugün BP olarak başlayacağım oyuna... yaratıkların vurduğu damage çok saçma... harcadığım pot zaten çok yüksek ve sc basılı halde görev yapmaya başladım... bu beni yordu gerçekten.

fuji1707

Üye
solo warrior gerçekten insanın kafasında sivilce çıkartır, bir ekip bulmanız şart ya da benim gibi solo oynamayı seviyor iseniz kesinlikle rogue classına doğru bir yolculuğa çıkmanız gerekiyor ve tabii ki bp de diğer seçenek. Warriorda devam etmek isterseniz de tek seçenek şu an müthiş bir işkence olarak gördüğüm toplayıcılık yapıp giderlerinizi ordan karşılamanız

birol2003

Üye
Şu an oyunda yapılabilecek tek şey elini kredi kartına götürüp o malum sitelerden birinden goldbar alıp oynamak istediğin karakterin üzerine kıyafet almak, bunun dışında herhangi bir yolu yok, bir süre önce farm yap para kazan oradan elde ettiğin kazanç ile ufak tefek bir şeyler alabilirsin derdim, craft işi şu an çöp çünkü malzeme toplayamazsın, ha gb yi çok çekti isen yeni sistem AH üzerinden daha önce itemlerle çantasını dolduran oyunculardan satın alıp craft işine başlayabilirsin, ama kredi kartının limitine dikkat et, her elini attığın artık para ile, drop 0, gathering 0, zindan drobu 0, tek çözümün gb almak.

Shrimp

Üye
Benim oyunlara bakış açısı olarak para vermek veya para kazanmak için oynamak doğru gelmiyor , Ekip bakıyorum ancak farm atan ekipler genelde 4-5 battle priest şeklinde, hani pvp alanında adam öldürmekten daha çok pve yapmaktan zevk alıyorum , Kendimce çözümü Battle Priest açmakta buldum bende :) Şu anda 51 level oldum ve kasmaya devam ediyorum ana karakterim ile sadece etkinliklere katılıyorum , Craft olayına gelecek olursak şu anda çok zor olduğu İçin saçma geliyor sonuçta yönetim düzelteceğini ve patch geleceğini söyledi onu bekliyorum . Önerileriniz ve fikirleriniz için teşekkürler arkadaşlar hepinize iyi oyunlar dilerim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt