Warrior karakter ile dayanabildiğim kadar oynamaya çalışıyorum . Server açıldığından beri hiçbir drop alamadım solo dungeon'dan ancak bu konuda isyan etmiyorum sonuçta drop alan oyuncular var şansımız yokmuş , her girişimde harcadığım sc ve yüzlerce pot cabası o konuda bile yorum yapmıyorum sonuçta zorunlu bir etkinlik değil gerekli riskleri göze alıp giriyorum ancak bu balık olayından sonra Rare takı set ve +7 War Schyte olan karakterim ile bile zar zor ölerek bitiriyorum dungeon'ı bence biraz zorluk seviyesi canavarların vurduğu damageler düşürülebilir . Gerçekten warrior oynamak eziyet oluyor zaten yapabileceğim hiçbir aktivite yok oyunda tek seçenek artık Battle Priest karakterine yönelip sc harcamadan birşeyler yapabilmek buda oyunu çok sığ bir noktaya sürüklüyor . Sizlere danışıyorum warrior oyuncusu olarak ne yapabilirim oyunda nasıl vakit geçirip karakterimi güçlendirebilirim işin içinden çıkamıyorum elimi neye atsam harcadığım pot ve sclerin karşılığını vermiyor , vermesini geçtim harcansın gitsin tamam geri gelmesin ancak oyunda hiçbirşey elde edemeyince gerçekten insanın canı sıkılıyor . Warrior arkadaşlar oyunda Solo olarak veya priestsiz olarak vakitlerini nasıl geçiriyor ? Fikirlerini belirtirlerse çok sevinirim.
Herkese iyi oyunlar , iyi forumlar
Herkese iyi oyunlar , iyi forumlar