Oyundaki sol'a kasılan Lp'nin hiçbir önemi yok

ProOceaN

Üye
Oyundaki bugün sıfırlanan sağ Lp ile sembol geliyor fakat sol Lpli karakterlerin ne sembol geliyor nede bir yerde kullanılıyor. Böyle saçmalıklar gün geçtikçe ortaya çıkıyor

huysuz

Üye
Kanka Sol tarafındaki bp kalıcı. İlerleyen zamanlarda Sol tarafındaki bp'en ile Özel itemler alabileceksin. Şuan aktif değil.

MaRaKeSH

Üye
sağ taraf zaten sezon puanlama sistemi sol taraf için zaten yanıtlar belli benzersiz item alabileceksin klanına bağışlayacak ve klanını üst seviyeye çekebileceksin. boş iş değil yani

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba

Sezon veya Savaş Puanları ile alakalı herhangi bir etkinlik yapmamıştık daha önce. Şimdilik sadece Sezon Puanı yani sağ tarafta kalan BP için bir etkinlik yapılıyor.
Sol yani Savaş Puanı için ilerleyen zamanlarda daha farklı kazanımlar olabilir ancak henüz o konuda kesin bir bilgi yok.

rotute

Üye
Düşünsene sağ taraf bp sıfırlandı ,sol taraflada item aldın ,3 yıllık oyuncusun ve sağ/sol bp 0 oldu ne kadar gülünç olur

Archantos

Üye
Düşünsene sağ taraf bp sıfırlandı ,sol taraflada item aldın ,3 yıllık oyuncusun ve sağ/sol bp 0 oldu ne kadar gülünç olur
Neden gülünç bir durum anlamadım. Sadece kendinin gördüğü birşey. Sol taraftaki bp ile belki de çok çok nadir bir item ve ya takıyı üstüne giyebileceksin ve bu seni diğer playerlardan 1 adım öne geçirecek ve Pk atarken bu sayede daha fazla battle point kasabileceksin.

birol2003

Üye
Neden gülünç bir durum anlamadım. Sadece kendinin gördüğü birşey. Sol taraftaki bp ile belki de çok çok nadir bir item ve ya takıyı üstüne giyebileceksin ve bu seni diğer playerlardan 1 adım öne geçirecek ve Pk atarken bu sayede daha fazla battle point kasabileceksin.
Hani bir slotta farm yaparken yanına gelip üstündeki silahı veya takıları linkleyen bir oyuncu gurubu varya arkadaş onlardan. İlla bir şeylerleri göstermeleri benim boyum seninkinden uzun demeleri lazım yoksa mahallede çok ayıplıyorlar arkadaşları.

rotute

Üye
Tamam diyelim en iyilerini aldın tekrar kastın bp yi sol taraftaki bp yine ne işe yarayacak ? 10 milyon bp yaptın full itemsin

rotute

Üye
Hani bir slotta farm yaparken yanına gelip üstündeki silahı veya takıları linkleyen bir oyuncu gurubu varya arkadaş onlardan. İlla bir şeylerleri göstermeleri benim boyum seninkinden uzun demeleri lazım yoksa mahallede çok ayıplıyorlar arkadaşları.
evet ben o bp yi kasıyorsam itemi yapıyorsam gösterişini de yaparım var mı sorun ?

birol2003

Üye
fikrin yok anca millete sataşıp toxicliyorsun senin gibilerin forumdan atılması lazım
Gayet güzel fikirlerim var delikanlı sadece ergen ağzı ile anlaşılmayan cümleler kuramayıp teşbih yapıyorum, ego tatmini için oyunda olan bir takım yoksun insanların tiplemesini yaptım zaten, dediğim gibi kafana göre takıl ben sadece profil çizdim.

Hedvein

Üye
İlerleyen zamanlarda nihai job silahları için işe yarayacak diye biliyorum ^^

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt