Olan yine solcuya oldu, sağcı yine yolunu buldu xdOyundaki bugün sıfırlanan sağ Lp ile sembol geliyor fakat sol Lpli karakterlerin ne sembol geliyor nede bir yerde kullanılıyor. Böyle saçmalıklar gün geçtikçe ortaya çıkıyor
Neden gülünç bir durum anlamadım. Sadece kendinin gördüğü birşey. Sol taraftaki bp ile belki de çok çok nadir bir item ve ya takıyı üstüne giyebileceksin ve bu seni diğer playerlardan 1 adım öne geçirecek ve Pk atarken bu sayede daha fazla battle point kasabileceksin.Düşünsene sağ taraf bp sıfırlandı ,sol taraflada item aldın ,3 yıllık oyuncusun ve sağ/sol bp 0 oldu ne kadar gülünç olur
Hani bir slotta farm yaparken yanına gelip üstündeki silahı veya takıları linkleyen bir oyuncu gurubu varya arkadaş onlardan. İlla bir şeylerleri göstermeleri benim boyum seninkinden uzun demeleri lazım yoksa mahallede çok ayıplıyorlar arkadaşları.Neden gülünç bir durum anlamadım. Sadece kendinin gördüğü birşey. Sol taraftaki bp ile belki de çok çok nadir bir item ve ya takıyı üstüne giyebileceksin ve bu seni diğer playerlardan 1 adım öne geçirecek ve Pk atarken bu sayede daha fazla battle point kasabileceksin.
Tamam diyelim en iyilerini aldın tekrar kastın bp yi sol taraftaki bp yine ne işe yarayacak ? 10 milyon bp yaptın full itemsinNeden gülünç bir durum anlamadım. Sadece kendinin gördüğü birşey. Sol taraftaki bp ile belki de çok çok nadir bir item ve ya takıyı üstüne giyebileceksin ve bu seni diğer playerlardan 1 adım öne geçirecek ve Pk atarken bu sayede daha fazla battle point kasabileceksin.
evet ben o bp yi kasıyorsam itemi yapıyorsam gösterişini de yaparım var mı sorun ?Hani bir slotta farm yaparken yanına gelip üstündeki silahı veya takıları linkleyen bir oyuncu gurubu varya arkadaş onlardan. İlla bir şeylerleri göstermeleri benim boyum seninkinden uzun demeleri lazım yoksa mahallede çok ayıplıyorlar arkadaşları.
Bir sorun olduğu için yazmadım kardeş sen takıl kafana göre, ben sadece profil çizdim o kadar.evet ben o bp yi kasıyorsam itemi yapıyorsam gösterişini de yaparım var mı sorun ?
fikrin yok anca millete sataşıp toxicliyorsun senin gibilerin forumdan atılması lazımBir sorun olduğu için yazmadım kardeş sen takıl kafana göre, ben sadece profil çizdim o kadar.
Gayet güzel fikirlerim var delikanlı sadece ergen ağzı ile anlaşılmayan cümleler kuramayıp teşbih yapıyorum, ego tatmini için oyunda olan bir takım yoksun insanların tiplemesini yaptım zaten, dediğim gibi kafana göre takıl ben sadece profil çizdim.fikrin yok anca millete sataşıp toxicliyorsun senin gibilerin forumdan atılması lazım