Oyundaki zırhların zayıflığı hk.

IBoRiS

Üye
Bir süre warrior görev eliteleriyle takıldım, ardından elite ve imperial kullandım, ve neredeyse armor almak mantıksız. +7 set dizince çok az ap ve defans artıyor, hp ve resit düşüyor. pvp da görev itemleri resmen daha çok iş yapıyor magelere karşı 500 600 hp ve resit avantajı oluyor okçuların lr ve ice si daha az tutuyor görev itemleri çıkınca 3 lr den 1 tanesi mutlaka tutuyor şimdi biz bu zırhları neden alıyoruz? şunlara bi set bonusu gelsede hp def resit gibi şeyler verip görev iteminin verdiği bonuslardan mahrum bırakmasa daha iyi olmazmı? zaten oyundaki çoğu insan karakterlerin dayanıksızlığından şikayetci
inş. şu olay bi gün dikkate alınır.

Aziz

Üye
Merhaba,

Set bonuslu zırhlar zaten mevcut. Buradan bakabilirsiniz. Ayrıca bu zırhlardan enchand olanlara yakında uniqe rün basılabilecek. Ayrıca burada ki zırhlar HP&MP'de veriyor.

Örnek olarak Tier 6 bir set için:
1674252038536.png

İyi forumlar.

Son düzenleme:

IBoRiS

Üye
Merhaba,

Set bonuslu zırhlar zaten mevcut. Buradan bakabilirsiniz. Ayrıca bu zırhlardan enchand olanlara yakında uniqe rün basılabilecek. Ayrıca burada ki zırhlar HP&MP'de veriyor.

Örnek olarak Tier 6 bir set için:
Ekli dosyayı görüntüle 11843

İyi forumlar.
Bunlarda yetersiz pek tatmin edici bir fark yok. Benim fikrim oyundaki bütün setlere bonus gelmeli. Görev kıyafetleri takan biriyle +7 veya +8 zırh takan birinden hiç bir fazla bonusu olmaması gerekli hp ve resit. gibi.

N3v3N

Üye
Görev zırhları ile elite setleri kıyaslayınca elite sette epey fazla defans ve STR farkı oluşuyor. İmperial setler ztn ayrı bir dünya.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt