Oyunu Puanlıyoruz.

Tanerrr

Üye
Merhabalar,

Hepimiz biliyoruz ki oyun erken erişim olarak çıkış yaptı.Bizim için erken erişimin amacı kronik sorunları ortadan kaldırıp aynı zamanda geliştirmeye devam ederek offical için oyunu hazırlamak.Lag crash vb sorunlar ile uğraşırken geliştirme aşamasının yavaşladığının farkındayız.Makroyu tamamen önlemek amacıyla yazılımsal çözümler üretmeye çalışıyoruz yetmediği yerde manuel olarak müdahale ediyoruz.Kimseye manuel kontrol yapılmadan işlem yapılmıyor.Bunu kesin olarak bilelim.

Desteğiniz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Makroyu tamamen onlemek istiyorsaniz oyuna gireceksiniz slit gezeceksiniz. Ilk yakalamada 3 gun ban 2. De 1 hafta 3. De suresiz ban atacaksiniz. Bakin makro kaliyormu. Bosuna makro engelleme yazilimlariyla ugrasmayin cunku basaramazsiniz imkansiz. Bu dedigimi yapin kimse makro acmaya yeltenemez. Diceksin ki makro olup olmadigini nasil anlicaz. Cekeceksin moblarin oldugu bir odaya adami. Hala moba kosup atak yapiyorsa makrodur atacaksin bani bu kadar kolay ve basit bir yontem. Oyunu zorlastirmayin hersey cok basit

tekpak

Üye
Kısmen haklı olsanda, 4 aydır oyunu sürekli kötülemek yerine birazcık vakit ayırsaydın orta-üst segment bir karakterin olurdu, çok vakit ayırsaydın üst segment bir karakterin olurdu, demekki sen hiç vakit ayırmamışsın bu konuda oyunu değil kendini suçlaman lazım.
Sorun işte senin gibi insanlar, oyun nasıl sorunluysa oyuncusu da sorunlu ve sen en güzel örneğisin.

bak kardeşim, bu bir oyun, OOOOYUUUNNN. senin aylarca günde 10 saat farm yaparak(ki pottan zarar girme ihtimalin bile var) "çok vakit ayırsaydın üst segment karakterin olurdu" mertebesinde bir karakterin olacaksa bu dizayn sorunudur. köle mantığındaki 3-5 oyuncu dşında kimse oynamaz onu. 20 senelik mantalite o. eskide kaldı o. kimse öyle "emek harcamak" zorunda değil, bu bir oyun. unut "emek" kısmını. yok öyle bir şey.

sen merak etme ben 1 aylık maaşımla full + full char dizerim oyunda kölelik yapacağıma 5 dakikada işimi görürüm parayla. e noldu? ne esprisi kaldı? noldu vakit mi ayırmış oldum şimdi? (bu arada 1700 ap okçu karakterim var)

sözde soulbound sistemi var p2w'ye engel olcak, al he çok oldu.

sözde "oyun çok zor hardcore oyun o yüzden droplar düşük", aynen knk çok hardcore 5 dk da bastım parayı dizdim. çok hardcore'muş vay be.

sözde oyunda zaman ayrılcak içerik var, oyunda oyuncu kalmadı farkında değilsiniz akşam saatlerinde bile dv'de adı sanı düzgün max 10 parti var, diğerleri öyle random takılan boş partiler ki zaten yarısı da 1 gb ye full char dizen paper mage'ler. hani o mage'ler de olmasa bomboş olacak. ne diye dv kanal sayısı düşürüldü sanıyosunuz? millet birbirini çok görsün de kalabalık sansın oyun diye.

dungeon desen zaman kaybı, farm desen zaman kaybı, xp kasma berbat sıkıcı ki neyse atlattık, itemizasyon zaman kaybı, fark yaratmak için 50 gblik char dizmen lazım çünkü öyle +7 epic dandik itemlarla bir fark göremeyeceksin üstüne bir de onu satamayacaksın 1 sene. o yüzden kimse girmiyor o işe, kastığı gb.'yi siteye satıp bekliyor oyunun düzelmesini ki adam parayı kendisine harcasın.

yani bir suçlu varsa bu tür amatör oyun mantalitesini ve saçma sapan işleri savunan senin gibi oyuncu tayfası, ama neyseki çok azsınız

birol2003

Üye
Sorun işte senin gibi insanlar, oyun nasıl sorunluysa oyuncusu da sorunlu ve sen en güzel örneğisin.

bak kardeşim, bu bir oyun, OOOOYUUUNNN. senin aylarca günde 10 saat farm yaparak(ki pottan zarar girme ihtimalin bile var) "çok vakit ayırsaydın üst segment karakterin olurdu" mertebesinde bir karakterin olacaksa bu dizayn sorunudur. köle mantığındaki 3-5 oyuncu dşında kimse oynamaz onu. 20 senelik mantalite o. eskide kaldı o. kimse öyle "emek harcamak" zorunda değil, bu bir oyun. unut "emek" kısmını. yok öyle bir şey.

sen merak etme ben 1 aylık maaşımla full + full char dizerim oyunda kölelik yapacağıma 5 dakikada işimi görürüm parayla. e noldu? ne esprisi kaldı? noldu vakit mi ayırmış oldum şimdi? (bu arada 1700 ap okçu karakterim var)

sözde soulbound sistemi var p2w'ye engel olcak, al he çok oldu.

sözde "oyun çok zor hardcore oyun o yüzden droplar düşük", aynen knk çok hardcore 5 dk da bastım parayı dizdim. çok hardcore'muş vay be.

sözde oyunda zaman ayrılcak içerik var, oyunda oyuncu kalmadı farkında değilsiniz akşam saatlerinde bile dv'de adı sanı düzgün max 10 parti var, diğerleri öyle random takılan boş partiler ki zaten yarısı da 1 gb ye full char dizen paper mage'ler. hani o mage'ler de olmasa bomboş olacak. ne diye dv kanal sayısı düşürüldü sanıyosunuz? millet birbirini çok görsün de kalabalık sansın oyun diye.

dungeon desen zaman kaybı, farm desen zaman kaybı, xp kasma berbat sıkıcı ki neyse atlattık, itemizasyon zaman kaybı, fark yaratmak için 50 gblik char dizmen lazım çünkü öyle +7 epic dandik itemlarla bir fark göremeyeceksin üstüne bir de onu satamayacaksın 1 sene. o yüzden kimse girmiyor o işe, kastığı gb.'yi siteye satıp bekliyor oyunun düzelmesini ki adam parayı kendisine harcasın.

yani bir suçlu varsa bu tür amatör oyun mantalitesini ve saçma sapan işleri savunan senin gibi oyuncu tayfası, ama neyseki çok azsınız
Hacı işkembeden salladın ama yanlış taşa çarptın, ben günde 2-3 saat ortalama ile haftada 5-6 gün ancak oyuna vakit ayırabiliyorum bazen hafta sonları süreyi biraz uzatabiliyorum, oyun harici sosyal hayatta ilgilenmem gereken işim ve ailem var, para konusuna hiç girme her ne koşulda olursa olsun az yada çok maaş alsın bir kimse ama bir kuruşunu bile tüccarlara vermesini istemem, zira bu sistemin önünü kesmenin tek yolu bu simsarlardan uzak durmakta geçiyor.

Eğer 65 lvl oldu isen ve halen görev itemleri ile geziniyorsan muhtemelen ya makro ile kastın yada kasan birilerinin yanına bırakıp film falan izlemişindir, başka türlü günde 1-2 saat solo farm yapmış olsan şu an orta seviyenin üstünde olurdun ki ben şu an o şekildeyim, 10 saat oynayan diğer kesim zaten şu an rolantiye almış durumdalar.

Oyuna yeni özellikler gelecek o zaman şu ana kadar maaşlarını yatıran tayfa dahil hepsi ister istemez geri adım atacaklar, hele ki craft sistemi gelsin o zaman o 50gb lik itemerin nasıl ortaya düştüğünü hepimiz göreceğiz, eğlence o zaman başlayacak, şu an (sözüm meclisten dışarı) maaşlarını verip full+full karakter dizip normal oyunculara güç gösterisi yapan tayfa yavaş yavaş eriyip halkın içine karışacak.

Simsar tayfadan değilsen oyunu provake etmek yerine sende oyunu oyun gibi oyna fazla stres yapma herşey olacağına varsın.

SpeedyCaptan

Üye
Kısmen haklı olsanda, 4 aydır oyunu sürekli kötülemek yerine birazcık vakit ayırsaydın orta-üst segment bir karakterin olurdu, çok vakit ayırsaydın üst segment bir karakterin olurdu, demekki sen hiç vakit ayırmamışsın bu konuda oyunu değil kendini suçlaman lazım.
aynen kardeşim ben ayırmadım..Yoksa oyun mükemmel günde 10 gb yapıyosun...Suç ben de...Zindan girmişim..Etkinlik girmişim...Grim reaper dönmüşüm 3 saat farmımı yapmışım..Ne yapacam günde 24 saat burda mı takılıcam...Bu kadar kısır sirkülasyon oyun yapanlara tek laf etmiyorsun kalkmıs bana laf yapıyorsun...+7 swift shooter harici bi şey yok...

birol2003

Üye
aynen kardeşim ben ayırmadım..Yoksa oyun mükemmel günde 10 gb yapıyosun...Suç ben de...Zindan girmişim..Etkinlik girmişim...Grim reaper dönmüşüm 3 saat farmımı yapmışım..Ne yapacam günde 24 saat burda mı takılıcam...Bu kadar kısır sirkülasyon oyun yapanlara tek laf etmiyorsun kalkmıs bana laf yapıyorsun...+7 swift shooter harici bi şey yok...
Kardeşim bu oyuna dünya çapında yaygın mmorpg oyunları ile aynı beklentide başladı isen zaten 1-0 yenik başlamışsın, bu oyun 1-1 knightonline kopyası bile olsa ki değil, çok basit ve tekdüze bir oyun vaktin varsa yada paran varsa al itemini çık pk ya, herhangi bir IQ seviyesine bile gerek yok gördüğün gibi, daha yeni yeni farklı bir şeyler olgunlaşmaya başladı, şu hali ile bile fena sayılmaz ama daha çok yolu var, günde 10gb yapıcam kafası ile gidersen çabuk bıkarsın, bırak oyunu akışına, hedef odağın elbet olsun ama hedefe giderken yoldaki kazançlarınla ilgilen, hoş vakit geçirmeye çalış arkadaş edin, ufak ufak herşey eline geçecektir, kusura bakma oyunun çapı bu kadar pek çok oyuncu gibi beklentini çok yüksek tutmuşsun ama onun için biraz sabretmeniz lazım, sağa sola laf çarparak bu işlemin hızlandırılması gördüğünüz gibi mümkün değil, bitmemiş bir işi acele ettirip erkenden yayımlatırsanız durum şu andakinden daha kötü olacaktır.

zukcu

Üye
Merhabalar,

Hepimiz biliyoruz ki oyun erken erişim olarak çıkış yaptı.Bizim için erken erişimin amacı kronik sorunları ortadan kaldırıp aynı zamanda geliştirmeye devam ederek offical için oyunu hazırlamak.Lag crash vb sorunlar ile uğraşırken geliştirme aşamasının yavaşladığının farkındayız.Makroyu tamamen önlemek amacıyla yazılımsal çözümler üretmeye çalışıyoruz yetmediği yerde manuel olarak müdahale ediyoruz.Kimseye manuel kontrol yapılmadan işlem yapılmıyor.Bunu kesin olarak bilelim.

Desteğiniz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Erken erişim bir oyun için önce official denildi premiumlar satış yapıldı. Erken erişim bir oyunda premium satılmaz normalde.

SpeedyCaptan

Üye
Kardeşim bu oyuna dünya çapında yaygın mmorpg oyunları ile aynı beklentide başladı isen zaten 1-0 yenik başlamışsın, bu oyun 1-1 knightonline kopyası bile olsa ki değil, çok basit ve tekdüze bir oyun vaktin varsa yada paran varsa al itemini çık pk ya, herhangi bir IQ seviyesine bile gerek yok gördüğün gibi, daha yeni yeni farklı bir şeyler olgunlaşmaya başladı, şu hali ile bile fena sayılmaz ama daha çok yolu var, günde 10gb yapıcam kafası ile gidersen çabuk bıkarsın, bırak oyunu akışına, hedef odağın elbet olsun ama hedefe giderken yoldaki kazançlarınla ilgilen, hoş vakit geçirmeye çalış arkadaş edin, ufak ufak herşey eline geçecektir, kusura bakma oyunun çapı bu kadar pek çok oyuncu gibi beklentini çok yüksek tutmuşsun ama onun için biraz sabretmeniz lazım, sağa sola laf çarparak bu işlemin hızlandırılması gördüğünüz gibi mümkün değil, bitmemiş bir işi acele ettirip erkenden yayımlatırsanız durum şu andakinden daha kötü olacaktır.
beklentimi yüksek tutmadım.Ama bu kadar da aşağı olmasını beklemedim..4 ay günde 2 çar ile 4 solo 1 grup dungeon giriyorsam bi şeyler çıkmasını beklerdim...10 saat farm yapıp 10 m kazanmakla oyun da sirkülasyon olmaz...Bu kadar item kısılmaz ki ama kardeşim sen resmen beni paralı adamların koynuna atıyorsun...Adamın parası vardır dizer +8 ben emek veriyorumdur dizerim 7 bu mantık böyle yürür...Farm dan para kasamazsam zindandan item cıkmazsa ben niye oynayayım...Arkadaş edin demişsin güzel bi clanımız vardı 20 kişi birden bıraktı gitti kısır döngü diye....

birol2003

Üye
beklentimi yüksek tutmadım.Ama bu kadar da aşağı olmasını beklemedim..4 ay günde 2 çar ile 4 solo 1 grup dungeon giriyorsam bi şeyler çıkmasını beklerdim...10 saat farm yapıp 10 m kazanmakla oyun da sirkülasyon olmaz...Bu kadar item kısılmaz ki ama kardeşim sen resmen beni paralı adamların koynuna atıyorsun...Adamın parası vardır dizer +8 ben emek veriyorumdur dizerim 7 bu mantık böyle yürür...Farm dan para kasamazsam zindandan item cıkmazsa ben niye oynayayım...Arkadaş edin demişsin güzel bi clanımız vardı 20 kişi birden bıraktı gitti kısır döngü diye....
para ile karakter alan kişiler hep olacak, sürekli itiraz ediyorum bu konu için ama malesef oyunun bir tarafında onların olmasını sanki yönetim istiyor gibi, oyunun piyasa değeri, popülarite v.s. gibi. Exp kasmayı keşke bu kadar kolay yapmasalardı, yerli yersiz gerekli gereksiz exp eventler düzenlenmeseydi, makroyu bu kadar görmezden gelmeselerdi şu anda herkes ilk charını halen kasıyor olsaydı böyle olmayacaktı belki de, herşeyi çok hızlı tükettik ve şu an ceremesini yine bizler çekiyoruz. Gidenlerin hepsi eksiksiz geri dönecek yakın zamanda emin ol. Drop konusunda çok negatif olma neyin ne zaman düşeceği hiç belli olmaz, dungeonlardan bende bu güne kadar bir kç epik giysi dışında genelde pot ve para aldım, dungeon süresi dahil max oynayabileceğim süre içerisinde oda 2-3 saat bankaya 2m ile 5m arasında para atabiliyorum, arkadaşlarla daha büyük slotlarda bazen yüzümüz güldüğüde oluyor bazen sadece pot harcadığımızda oluyor, oynadığım ekip gündüzcü ekip olduğu için akşamları çoğunlukla solo takılıyorum halen 64 lvl tek charım var, birde 55 lvl magem var ama onu zaten bir kaç günde o lvl e getirdim şimdilik ana karakteri 65 yapmaya çalışıyorum. Çıtayı yüksek tutmadığım için ve oynarken karakteri tamamlamak istiyorum, giysilerim halen görev giysileri, silah ve takıları epik ve nadir olarak karma şekilde yapabildim bir belt eksiğim var. Ama charını ve itemlerini para ile satınalmış kişilerle kendimi kıyaslamıyorum kimseye de tavsiye etmem, etik olarak zaman ve emek harcayarak yapabileceğim hiç bir şeyi dışardan hazır almam bu oyun içinde geçerli benim için, mantığıma ters düşüyor, 2-3 gb ile alınabilecek bir şeye gidip para vermem, gider o paraya alırım bir şişe, onu içerken oynarım keyif alırım. Ben oyunu zaman geçirmek ve keyif almak için oynuyorum 3 saat bir slotta kaldım bana mutlaka şunları şunları atmalı diye hiç düşünmedim. Ne kadar hırs yaparsan o kadar zarar görürsün, drop çoğalsa o para ile oynayanla yine senin hiç sahip olamayacağın eşyalara sahip olacaklar. Ben hep diyorum o tayfa ingiliz ailesinden bizler afrikalıyız :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt