Kısmen haklı olsanda, 4 aydır oyunu sürekli kötülemek yerine birazcık vakit ayırsaydın orta-üst segment bir karakterin olurdu, çok vakit ayırsaydın üst segment bir karakterin olurdu, demekki sen hiç vakit ayırmamışsın bu konuda oyunu değil kendini suçlaman lazım.
Sorun işte senin gibi insanlar, oyun nasıl sorunluysa oyuncusu da sorunlu ve sen en güzel örneğisin.
bak kardeşim, bu bir oyun, OOOOYUUUNNN. senin aylarca günde 10 saat farm yaparak(ki pottan zarar girme ihtimalin bile var) "çok vakit ayırsaydın üst segment karakterin olurdu" mertebesinde bir karakterin olacaksa bu dizayn sorunudur. köle mantığındaki 3-5 oyuncu dşında kimse oynamaz onu. 20 senelik mantalite o. eskide kaldı o. kimse öyle "emek harcamak" zorunda değil, bu bir oyun. unut "emek" kısmını. yok öyle bir şey.
sen merak etme ben 1 aylık maaşımla full + full char dizerim oyunda kölelik yapacağıma 5 dakikada işimi görürüm parayla. e noldu? ne esprisi kaldı? noldu vakit mi ayırmış oldum şimdi? (bu arada 1700 ap okçu karakterim var)
sözde soulbound sistemi var p2w'ye engel olcak, al he çok oldu.
sözde "oyun çok zor hardcore oyun o yüzden droplar düşük", aynen knk çok hardcore 5 dk da bastım parayı dizdim. çok hardcore'muş vay be.
sözde oyunda zaman ayrılcak içerik var, oyunda oyuncu kalmadı farkında değilsiniz akşam saatlerinde bile dv'de adı sanı düzgün max 10 parti var, diğerleri öyle random takılan boş partiler ki zaten yarısı da 1 gb ye full char dizen paper mage'ler. hani o mage'ler de olmasa bomboş olacak. ne diye dv kanal sayısı düşürüldü sanıyosunuz? millet birbirini çok görsün de kalabalık sansın oyun diye.
dungeon desen zaman kaybı, farm desen zaman kaybı, xp kasma berbat sıkıcı ki neyse atlattık, itemizasyon zaman kaybı, fark yaratmak için 50 gblik char dizmen lazım çünkü öyle +7 epic dandik itemlarla bir fark göremeyeceksin üstüne bir de onu satamayacaksın 1 sene. o yüzden kimse girmiyor o işe, kastığı gb.'yi siteye satıp bekliyor oyunun düzelmesini ki adam parayı kendisine harcasın.
yani bir suçlu varsa bu tür amatör oyun mantalitesini ve saçma sapan işleri savunan senin gibi oyuncu tayfası, ama neyseki çok azsınız