Oyunu sileceğim. Oynayamıyorum.

karagülle52

Üye
Grafik ayarlarını düşürsekte fayda etmiyor. Pc kaldırmıyor oyunu çok kasıyor. Oynayamadığım bir oyunu boşu boşuna pc de tutmak istemiyorum. Sileceğim. Her ne kadar güzel bir oyun da olsa. Benim gibi bir çok oyuncu olduğunu düşünüyorum. Büyük bir sorun bence bu. Yani sistem gereksinimleri zaten şunu söylüyor. Fakirler oynamasın.

Wasabi

Üye
Dün akşamki güncellenme notlarında açık betaya kadar light versiyonu yapılacak yazıyordu. Acele etme bu alfa zaten bir iki haftaya kapanır

Mystic

Yönetici
Game Developer
Merhaba,

Optimizasyon ile ilgili bugün patch atacağız. Yaşadığınız sorunların farkındayız ve bunları çözümlemek için gayret ediyoruz. Oyun içinden yaşadığınız sorunlar ile ilgili ticket atmayı ihmal etmeyiniz. Şu ana kadar gelen tüm öneri ve şikayetleri okuduk ve listemize ekledik. Anlayışınız için teşekkür eder iyi oyunlar dilerim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Oyuncu

Üye
Bencede daha çok yeni bir oyun ben officali beklicem kendi adıma tadını çıkartcam açıkcası :) acele edip umutlarımı kırmak istemiyorum kendi adıma arkadaşa tavsiyem bir süre bekle derim.

anil

Üye
Optimizasyonla yol alınacağını dusunuyorum. Evet şu an pek parlak değil ama henüz çok da erken aşamada

Gokoo

Üye
Merhaba,

Optimizasyon ile ilgili bugün patch atacağız. Yaşadığınız sorunların farkındayız ve bunları çözümlemek için gayret ediyoruz. Oyun içinden yaşadığınız sorunlar ile ilgili ticket atmayı ihmal etmeyiniz. Şuana kadar gelen tüm öneri ve şikayetleri okuduk ve listemize ekledik. Anlayışınız için teşekkür eder iyi oyunlar dilerim.
artık bizde girsek hocam dün 9 dan beri bekliyoruz çalışıyoruz discortta bekleyemiyoruz 2. grup öyle alınmış tamamen haksız uygulama

Vision

Senior Moderatör
artık bizde girsek hocam dün 9 dan beri bekliyoruz çalışıyoruz discortta bekleyemiyoruz 2. grup öyle alınmış tamamen haksız uygulama
Belirli bir zamana kadar sunucuları biraz daha zorlamak adına oyun tüm kullanıcılara açıldı, giriş yapabilirsiniz.

karagülle52

Üye
abi anlaşılamıyorum galiba char yürümüyor bile. Gözlerimi bozacak kadar görüntüyü kötü ettim anca öyle yürümeye başladı ve tekliyor tık tık tık zar zor yürüyor. Adama vurduğumu nerdeyse anlayamıyorum bile. Moobların yanından geçiyorum moobların yüzü görünmüyor. Öyle kötü ettim görüntüyü ayarları kıstım. Oynayamıyorum diyorum. Optimizasyon diyorsunuz. Tamam yapıldığında oynayabileceğim bir durumdaysa oynarız. Yoksa zaten oynamak istesem de oynayamıyorum. Olay o . Yoksa buraya oyunu kötülemeye gelmedik. Oyun iyi sıkıntı yok.

TheKRZM

Üye
abi anlaşılamıyorum galiba char yürümüyor bile. Gözlerimi bozacak kadar görüntüyü kötü ettim anca öyle yürümeye başladı ve tekliyor tık tık tık zar zor yürüyor. Adama vurduğumu nerdeyse anlayamıyorum bile. Moobların yanından geçiyorum moobların yüzü görünmüyor. Öyle kötü ettim görüntüyü ayarları kıstım. Oynayamıyorum diyorum. Optimizasyon diyorsunuz. Tamam yapıldığında oynayabileceğim bir durumdaysa oynarız. Yoksa zaten oynamak istesem de oynayamıyorum. Olay o . Yoksa buraya oyunu kötülemeye gelmedik. Oyun iyi sıkıntı yok.
sistem özelliklerini yazabilir misin ?

Assassin

Üye
Yapacak birşey yok oyunu açabilecek sistem dizmek senin sorumluluğunda yönetim buna ne yapsın.

anil

Üye
Kardeşim benim PC de şu an Rise Online'i açıyor ama üç yıl, ama beş yıl sonra hiçbir oyunu açmaz hale gelecek. Bu konuda ne yapabilirim ki?

Taarruz

Üye
Grafik ayarlarını düşürsekte fayda etmiyor. Pc kaldırmıyor oyunu çok kasıyor. Oynayamadığım bir oyunu boşu boşuna pc de tutmak istemiyorum. Sileceğim. Her ne kadar güzel bir oyun da olsa. Benim gibi bir çok oyuncu olduğunu düşünüyorum. Büyük bir sorun bence bu. Yani sistem gereksinimleri zaten şunu söylüyor. Fakirler oynamasın.
zaten yaşadığımız hayatta böyle değil mi? fakirler ölsün zenginler yaşasın... :(

BRAND

Üye
Alfada optimizasyon sorunları olur. Acele etmeyin

BiomS

Üye
paranıza kıyıpta gidip pc alın 2020 yılındasınız

ASiLKaNNN

Üye
Ben şahsen malum oyundaki ekipmanları satarak 20 K sistem dizdim yeni nesil oyunlar artık eski PC’leri istemiyor buna kimse birşey yapamaz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt