Oyunu sileceğim. Oynayamıyorum.

May Payne

Üye
Fiat Egea parsıyla Porsche Panamera alamazsın. Evet fakirler oynamasın. Artık bir zahmet pclerinizi hiç olmaz ise bari 7 yılda bir değiştirin. Optimizasyon konusuna gelince patchler ile düzeltilir. Bitmemiş oyunu oynamak için heveslenen sizlersiniz. Adamların 2 ayaklarını 1 pabuca sokanda sizlersiniz. Kusura bakmayın bir zahmet. Erkenden sefa sürmek isteyen, cefasını da çekmeli.

FirtinaSAM

Üye
kesinlikle katılıyorum 10k lik pc var low ayarlarda bile zor oynuyoruz ama bugun patch gelecekmis umarım duzelir arkadaslar unutmayın ki test aşamasında oyun sadece sabredin

May Payne

Üye
kesinlikle katılıyorum 10k lik pc var low ayarlarda bile zor oynuyoruz ama bugun patch gelecekmis umarım duzelir arkadaslar unutmayın ki test aşamasında oyun sadece sabredin
10000 TL'lik pcnin %50'lik maliyeti psu, kasa, işlemci soğutucu, ssd falan zaten. Dolar kurunun 7,75 TL olduğu bir dönemde, Nvidia RTX 3060 TI'ın 7000 TL olduğunu varsayar isek, 10000 TL'lik bir pc tabiki de iş görmeyecektir.

Kouachi

Üye
rx 580 i5 9400f ile savas alanında 30 60 arası takılıyorum... 1 e 1 2 e 2 parti oldumu 60 70 lerda.. 1 v 1 de 110 150 arası alıyorum... optimizasyon duzlicektir elbet... yeni bi firma alfa bi oyun normal

Tekitekurin

Üye
Zaman ilerledi, artık oyun sistemleri bu şekilde bence biraz siz oyunlara ayak uydurmalısınız artık yani çok eski donanımların yenilenme zamanı geldi.

Haklı olarak paramı var, dolardan haberin var mı diyebilirsin ama.
Adam oyun çıkartırken artık seni dikkate almıyor sen adamı dikkate alıyorsun.

Bugün GTA VI çıkacağı zaman bu oyunu oynamak istiyorsan bu diyor adam öyle düşün

Jawss

Üye
Gerçekten bende dahil çoğu insan bu oyunu oynuyamıcak sanırım..

Nikasour

Üye
nedir yani adamlar size bilgisayar mı versin oyunu oynayabilin diye neden böyle bir konu açtın anlamadım

Jawss

Üye
Konuyu açan arkadaşın anlatmak istediği ile sizin anlamak istediğiniz tamamen farklı, bugün çogu bilgisayarda knight oynanabiliyor aynı şekilde rise ninde olması gerekiyor.

Tekitekurin

Üye
Konuyu açan arkadaşın anlatmak istediği ile sizin anlamak istediğiniz tamamen farklı, bugün çogu bilgisayarda knight oynanabiliyor aynı şekilde rise ninde olması gerekiyor.
knight dedıgın oyunun motoru 2000 yılından kalma. sene 2020 az önünüze bakın

500 TL lık bılgısayarla oyun oynamaya alısmıs kıtle az kalsın oyuna kabahat bulacak yahu

uJicked

Üye
Fiat Egea parsıyla Porsche Panamera alamazsın. Evet fakirler oynamasın. Artık bir zahmet pclerinizi hiç olmaz ise bari 7 yılda bir değiştirin. Optimizasyon konusuna gelince patchler ile düzeltilir. Bitmemiş oyunu oynamak için heveslenen sizlersiniz. Adamların 2 ayaklarını 1 pabuca sokanda sizlersiniz. Kusura bakmayın bir zahmet. Erkenden sefa sürmek isteyen, cefasını da çekmeli.

+9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

Tekitekurin

Üye
Hocam bunu idrak edemiyecek birisi oynamasın zaten bu oyunu
idrak edemiyorlar abi işte görümüyor musun ?

Sonra neymiş fakirler oynamasın demek miş. Ne alakası var ya 10 yıllık bilgisiyarla bir zahmet oynayama arkadaşım yani.

Durumunda yoksa evet gücün yetmiyorsa doğru oynama bende istiyorum çok fazla şey ama uzanamadığım ciğeri yiyemiyorum yiyemezken ıııy oooyk mundar demiyorum ya.

Delain

Üye
Hem kaliteli, hem ucuz, hem de her bilgisayarda oynanabilen bir oyun yapmak mümkün değil maalesef.

En azından bu şartlarda.

1 ABD Doları eşittir
7,74 Türk Lirası

3060 Ti ekran kartı 400 dolar, maalesef bizde 6500 civarı :(

Jawss

Üye
Hem kaliteli, hem ucuz, hem de her bilgisayarda oynanabilen bir oyun yapmak mümkün değil maalesef.

En azından bu şartlarda.

1 ABD Doları eşittir
7,74 Türk Lirası

Evet malesef dediğiniz gibi..

Burda kimse oyuna kabahat bulmuyor aslında, bilgisayarı kaldırabilen var kaldıramayan var buna orta yollu çözüm bulunması taraftarıyım. Ama burda bir kitle var ki her mesajlara agrasif cevap vererek nereye varmaya çalışıyorlar anlamak mümkün değil..

Tekitekurin

Üye

En azından bu şartlarda.

1 ABD Doları eşittir
7,74 Türk Lirası

bunu idrak etmek ne kadar kıymetli.

Evet malesef dediğiniz gibi..

Burda kimse oyuna kabahat bulmuyor aslında, bilgisayarı kaldırabilen var kaldıramayan var buna orta yollu çözüm bulunması taraftarıyım. Ama burda bir kitle var ki her mesajlara agrasif cevap vererek nereye varmaya çalışıyorlar anlamak mümkün değil..
Burada ki kitle alakalı bir durum değil bu,

artık yeter yani demek oluyor. Akşama kadar aynı muhabbet, aynı söylem.
Kimse kendisine afedersin bok sürdürmüyor ama karşıdakine şapır şapır.

Senin donanımın yeterli değilse ve bu oyun için yapımcı minimum şu sistem gereksinimi dediyse kalkıp sen oyunda kabahat arayamazsın. Önce kendine bakacaksın.
E ama şu oyunda kaldırıyor. O zaman git o oyunu oyna ?

Sana kimse demedi ki bu oyun şunun devamı, insanlar bunu böyle lanse etti. Hiç oyunu yapan firmadan böyle bir söylem çıkmış mı ? Eeee yooook. O zaman ?

Kendi kendilerine gelin güvey olan bunlar,
Herşey minimumda optimize olsun isteyen bunlar,
Ama çok güzel oyun olsun isteyende bunlar,
Yarın prepaid şu bu olursa e oyun bedava olsun bu ne bizi soyuyorsunuzcularda yine bunlar olacak,

Yani insanlara huzur vermeyen, sadece homurdanan, birşey katmak yerine hep yiyen kitle bu. Bende bu kitleyi artık bu forumda sürekli konu açıp aaa ööö üüüü gördükçe sinir oluyor ve salak adama anlatır gibi anlatıp, çakıyorum geçiyorum.

seyhan198

Üye
Grafik ayarlarını düşürsekte fayda etmiyor. Pc kaldırmıyor oyunu çok kasıyor. Oynayamadığım bir oyunu boşu boşuna pc de tutmak istemiyorum. Sileceğim. Her ne kadar güzel bir oyun da olsa. Benim gibi bir çok oyuncu olduğunu düşünüyorum. Büyük bir sorun bence bu. Yani sistem gereksinimleri zaten şunu söylüyor. Fakirler oynamasın.
Zengin-fakir ayrimciligi yapacagina aglamayi birakip onune bakmalisin! Herkes anasinin karnindan zengin dogmuyor.

az768

Üye
Konuyu açan arkadaş acilen oyunu silmeli ve buradan uzaklaşmalı sizler ne istiyorsunuz 10-15 yıllık pcler ile oyun oynama dönemi mi kaldı Allah aşkına ya. Zenginlik ile alakalı da bir durum değil bu şekilde konu açanlar ve farklı forumlarda da bu şekilde konu açanlar klasik KO oyuncusu olduğu için zorlanıyorlar.

Delain

Üye
Şu ara sistemimi güncelliyorum. 11k civarı tuttu ama bu fiyata orta düzey bir pc toplayabiliyorsunuz sadece.

Dün eski sistemimle oyuna girdim, (750 ti ekran katı ile) medium ayarlarda çok kalabalık olmadığı sürece 60 fps alıyorum.( Gölgeler ve Doku ayarlarını düşürmek gerekiyor tabi.)

Sanırım, 2060 süper ekran kartı makul gibi
Daha düşük ekran kartları, aktif savaşın olduğu yerlerde sorun yaratacak.

ASiLKaNNN

Üye
Kadarını
20 yıllık oyun ve oyun motoru 0 grafik o halde bile millet ayarları en düşüğe getiriyordu o kitle cash ve GB ye para basmaktan PC almayı akıl edemez devir değişti

Şu ara sistemimi güncelliyorum. 11k civarı tuttu ama bu fiyata orta düzey bir pc toplayabiliyorsunuz sadece.

Dün eski sistemimle oyuna girdim, (750 ti ekran katı ile) medium ayarlarda çok kalabalık olmadığı sürece 60 fps alıyorum.( Gölgeler ve Doku ayarlarını düşürmek gerekiyor tabi.)

Sanırım, 2060 süper ekran kartı makul gibi
Daha düşük ekran kartları, aktif savaşın olduğu yerlerde sorun yaratacak.
10 K ya vatanda 2070 süperli güzel bi kasa var tavsiye ederim

Vying

Üye
hocam ben butun yeni nesil oyunlari sorunsuz oynayabiliyorum 50gblik oyunlar catir catir calisiyor rise onlinede dusuk grafikte bile 50fps veriyor optimizasyonla ilgili sorunlar mevcut oyunda suan

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt