Oyunu sömürmeye çalışanlar ve TAKSİ Kullananların yalanları.

Sertoskii

Üye
Herkese Merhaba,

Son zamanlarda görüyorum ki taksiciler hakkında çok konu açılmaya başladı ve gördüğüm kadarıyla da bu durumdan memnun olmayan insan sayısı çok fazla.
Öncelikle bilmeniz gereken bir şey var ki maalesef taksicliği yöneticiler değil, oyuncuların durdurması gerekiyor.

Bunun içinde yapmanız gereken şeyler (öneri) ;
  • Arkadaş grubunuz var ise onları toplayıp 'taksi' avına çıkmak ve taksilerini ks atarak çöp etmek.
  • Clanınız var ise üstteki yazdığımı daha rahat yapabilirsiniz.
  • Mümkünse oyunu solo oynamamaya çalışın MMO asla solo oynanacak bir oyun değildir, partylerden arkadaş edinin ve para verip kendinizi kastırmaya çalışmayın.

Taksi kullananların bahanesi ne yazık ki çoğu MMO da gördüğümüz bahanelerden birisi ise;
Günde 2-3 saat giriyorum onda da taksiye bırakıyorum. (Günde 2-3 saat girdiğin bir oyun da senin için neden level bu kadar önemli ? Eğlenmene bak geç o zaman ? )
Bu tarz insanların amacı EXP artışının az olduğu bir oyunda 65 lwl çar yapıp satışa sunup bundan kar etmeyi amaçlamak. Bunu yapmalarında hiç bir sorun yok bakın takıldığım nokta bu değil, bu insanlar bunu TAKSİcilere yaptırtıyor ve haliyle bunu gören fırsatçıların (ağız dolusu saydırmak isterdim ama forumdayız) sayısı gün geçtikçe oyunda artmaya başlıyor.

Sizlerden bir kardeşiniz olarak ricam ve klanım adına da ricam şudur ki, lütfen yapmayın-yaptırtmayın. Sonra Oracle slotunda görev bile yapamaz hale geliyorsunuz. Sebebi ben,sen,biziz...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ALINTIDIR
Biraz önce forumda açılan bir anket ve sonucu ortada binlerce kişide oy verse, 100 lerce kişide bunu istemeyen oyuncu sayısı çok fazla. (Anketin linki)
1652875775154.png

Son düzenleme:

MiceS

Üye
Kesinlikle bunun sebebi biziz. Eğer işin var çalışıyorsun ve level kasmaya zamanın yoksa parano verecem char satın alacan keyfine bakacan.

Aslında taxi su mantıkla işlerse hiç bir problem yok. Ben para vermiyeyim üstümü doldurayım tüm droplari potu kendisi alsın ona razıyım. Hem paramı alacak hem droplari , oldu olacak birde sevsin beni tam olsun :)

Son düzenleme:

Sertoskii

Üye
Kesinlikle bunun sebebi biziz. Eğer işin var çalışıyorsun ve level kasmaya zamanın yoksa parano verecem char satın alacan keyfine bakacan.

Aslında taxi su mantıkla işlerse hiç bir problem yok. Ben para vermiyeyim üstümü doldurayım tüm droplari potu kendisi alsın ona razıyım. Hem paramı alacak hem droplari , oldu olacak birde sevsin beni tam olsun :)
Taksinin hiç bir olayı doğru veya mantıklı değil bence. Düşünsene oyuna yeni başlamışsın Kingdom 'a geçmişsin görev yapacaksın bi bakıyorsun adam sana diyor ki saati 1M 2M küfürü basar kaçarsın yani. Ne kadar solo oynamayı savunmasam da solo oynamak isteyen çok kişi var ve görev yapmaya gelince iş bu taksiciler yüzünden yalan oluyor.

MiceS

Üye
Görev yapma işine neden bu kadar takiliniyor anlamıyorum toplasan taxi yapılan 2 slot var bı harpy bı sootslyer o kadar kamp var illaki birinde boş yakalarsin.

X A

Üye
Gir bir clana taksi maxi katılma. Clanca taxilerin içinden geçiyoruz.

tekpak

Üye
ben taksiye giriyorum. söylediklerinin hepsinde haksızsın, hem taksi yapan için hem de yaptıran için konu ile 0 bilgin var gelmiş burda maval okuyosun. önce bir konu hakkında fikir sahibi ol,insanların derdini anla dinle, ne nedir ne değildir öğren ONDAN sonra fikir beyan et böyle işkembeden sallamak kolay.

1 - taksi ucuz değil. 65 kasıp satmak istesen sadece taksi ile kassan zarara girersino charı satınca haberin olsun. öyle bir dünya yok. çektiğin işkence de yanına kar kalır
2- klana girmeyi bırak istersen 35 klana aynı anda gir. yine çözüm olmaz. çünkü oyunda spot yok. napıcaksın klan toplayıp soothsayer mı bascaksın ks atıp? ya da clana girince spotlar seni hazır bekliyo mu sanıyosun?
3- kısıtlı zamandan ziyade oyunda kısıtlı spot var. yani çok çok az. 2 saat sıra beklediğimi biliyorum soothsayer için ki onda da preli sc'li saatte %10 vermiyor daha lvl 57'de. ulan 57yim ben gören de 70e kasıyorum sancak. yani sözüm ona girebileceğim en iyi parti bile xp vermiyor.
4- şu an 55+ için tek mantıklı spot soothsayer. bu kadar. başka HİÇ BİR ŞEY YOK. yani bu ne büyük bir saçmalık. ya soothsayer ya hiç oyun içeriği bundan ibaret olabilir mi?
5- bu şartlar altında ben gider xp kasmak yerine para kasarım, farm yapar pazar yapar bişey yapar paramı kasarım. sonra gider saati 4m a o yukarda yazdığımın abartısız 2 katı xp'yi eforsuz kasarım. neden uğraşayım? enayi miyim ben? dizimi izler çekirdeğimi çıtlarım çocuğumla oynarım bir yandan mümkün olan en verimli şekilde kasılır char. giriyorum mis gibi üçlü raven-crimson partiye saatte %15+ soothsayer'ın iki katı. zaten 60 olunca işim bitecek sinir stres kalmayacak sonra herkes kendi yoluna. niye kendime işkence çektireyim?

istediğin kadar bok at. engel O L A M A Z S I N. senin kafandaki insanlar sorunu hep başkalarında arıyor yani size göre hem taksiciler hem de taksiye girenlerin allah belasını versin, he oldu zaten 1 sen düzgün insansın herkes şeytan dimi?

he çözüm nedir? muhtemel çözümlerden bir kaçı belki şunlar olabilir ki aslında boşa konuşuyoruz yeni yama gelcek belki önemli değişiklikler vardır bile

1- görevlerin xp'lerinin bufflanması veya daha fazla görev olması. oyunun bir tık solo kasmayı daha kolaylaştırması. tm bi harpy prt kadar vermesin de yani bu kadar da olmasın.
2- premium xp bonuslarının 50'den sonra hayvani düşmesine nerf gelmeli.
3- slot sayılarını arttırılması ya da xp oranlarının arttırılması ya da slot çeşitliliğinin arttırılması. tüm 50+ tayfa soothsayer arıyor prt bulamazsa boş boş dolanıyor etrafta ya da oyundan çıkıyor. napsın adam? oracle mı dönsün saatte %2 xp için?
4- ekstra server veya kanal açılması

sen şimdi 65 olanlara bakma onlar xp eventleri sırasında filan yardırdı. yoksa mage'ler dışında kimse 65 olmayı bırak 60ı bile zar zor görürdü.

CrystalMaidenDota

Üye
Taxilere en iyi çözüm görevlerin bufflanması, 45-52 arasındaki görevler utanmasa 53 e geçirmeyecek kadar kötü exp veriyor. sadece görevlerle en azından 60a gelebilsek exp kasmak bu kadar sıkıcı olmaz hem farm hem exp tatmin eder. ben 4 çarı 50 üstüne kastım hiçbirinde 25 sonrası görevleri yapmadım mantıksız geldi bana umarım düzeltirler yarınki güncellemede.

Aceresta

Üye
ben taksiye giriyorum. söylediklerinin hepsinde haksızsın, hem taksi yapan için hem de yaptıran için konu ile 0 bilgin var gelmiş burda maval okuyosun. önce bir konu hakkında fikir sahibi ol,insanların derdini anla dinle, ne nedir ne değildir öğren ONDAN sonra fikir beyan et böyle işkembeden sallamak kolay.

1 - taksi ucuz değil. 65 kasıp satmak istesen sadece taksi ile kassan zarara girersino charı satınca haberin olsun. öyle bir dünya yok. çektiğin işkence de yanına kar kalır
2- klana girmeyi bırak istersen 35 klana aynı anda gir. yine çözüm olmaz. çünkü oyunda spot yok. napıcaksın klan toplayıp soothsayer mı bascaksın ks atıp? ya da clana girince spotlar seni hazır bekliyo mu sanıyosun?
3- kısıtlı zamandan ziyade oyunda kısıtlı spot var. yani çok çok az. 2 saat sıra beklediğimi biliyorum soothsayer için ki onda da preli sc'li saatte %10 vermiyor daha lvl 57'de. ulan 57yim ben gören de 70e kasıyorum sancak. yani sözüm ona girebileceğim en iyi parti bile xp vermiyor.
4- şu an 55+ için tek mantıklı spot soothsayer. bu kadar. başka HİÇ BİR ŞEY YOK. yani bu ne büyük bir saçmalık. ya soothsayer ya hiç oyun içeriği bundan ibaret olabilir mi?
5- bu şartlar altında ben gider xp kasmak yerine para kasarım, farm yapar pazar yapar bişey yapar paramı kasarım. sonra gider saati 4m a o yukarda yazdığımın abartısız 2 katı xp'yi eforsuz kasarım. neden uğraşayım? enayi miyim ben? dizimi izler çekirdeğimi çıtlarım çocuğumla oynarım bir yandan mümkün olan en verimli şekilde kasılır char. giriyorum mis gibi üçlü raven-crimson partiye saatte %15+ soothsayer'ın iki katı. zaten 60 olunca işim bitecek sinir stres kalmayacak sonra herkes kendi yoluna. niye kendime işkence çektireyim?

istediğin kadar bok at. engel O L A M A Z S I N. senin kafandaki insanlar sorunu hep başkalarında arıyor yani size göre hem taksiciler hem de taksiye girenlerin allah belasını versin, he oldu zaten 1 sen düzgün insansın herkes şeytan dimi?

he çözüm nedir? muhtemel çözümlerden bir kaçı belki şunlar olabilir ki aslında boşa konuşuyoruz yeni yama gelcek belki önemli değişiklikler vardır bile

1- görevlerin xp'lerinin bufflanması veya daha fazla görev olması. oyunun bir tık solo kasmayı daha kolaylaştırması. tm bi harpy prt kadar vermesin de yani bu kadar da olmasın.
3- slot sayılarını arttırılması ya da xp oranlarının arttırılması ya da slot çeşitliliğinin arttırılması. tüm 50+ tayfa soothsayer arıyor prt bulamazsa boş boş dolanıyor etrafta ya da oyundan çıkıyor. napsın adam? oracle mı dönsün saatte %2 xp için?

sen şimdi 65 olanlara bakma onlar xp eventleri sırasında filan yardırdı. yoksa mage'ler dışında kimse 65 olmayı bırak 60ı bile zar zor görürdü.
Merdiven altı korsan taksi durağı olan bir bey gibi konuştunuz efendim :))

Mello1993

Üye
Taksilerin ne zararı var anlamadım? Aşırı yüksek fiyat verenlere zaten girmez kimse. Oraclede dışarı çıkarken 3 m veriyordum adama 3 saat kasıyordu beni. 2 m e yakın Gold ve para edecek droplar çantada oluyordu. Yani hem taksi yapan arkadaş hem de ben kazançlı oluyordum. Şahsen ben de tek başıma farm yapacak olsam party isteyene çıkan paraları ve dropları alacağımı söylerim, Onun kazancı exp olur.

Sertoskii

Üye

Baştan sona okudum şu yazdığını, aslında 'ben taksiye giriyorum söylediklerinin hepsinde haksızsın' kısmından sonra okumamam gerekirdi ama saygısızlık olmasın yargısız infaz olmasın diye okumak istedim. Savunduğun şey çoğu oyunun bitişinin sebebidir demek ki güzel bir MMO geçmişin yok zamanında artık neler yaşadın bilemem ama taksi bir MMO oyunun kara lekesidir ve sen bu kara lekeyi besliyorsun. Hayırlı işler...

labidu

Üye
Bir defa taksiye girmedim,
Bir defa taksicilik yapmadım,
Oyunu 3 günden beri oynuyorum,

Taksiden şikayet eden daha önce mmorpg oynamamış veya 18 yaşını geçmemiş velettir.

HeaveN

Üye
taksi yapmak sorun deil taksi yapcak şahıs çeteler clanca gelip senle dalga geçip biz güçlüyüz biz paşayız sizi keseriz atarız diyip slot kovuyolar sorun bu
istediği yerde taksi yapsın slot çöküp insanları kovmak kötü kendileri küfür iyiyo bu konuda sonuçda biz mute iyiyoruz o kötü

labidu

Üye
taksi yapmak sorun deil taksi yapcak şahıs çeteler clanca gelip senle dalga geçip biz güçlüyüz biz paşayız sizi keseriz atarız diyip slot kovuyolar sorun bu
istediği yerde taksi yapsın slot çöküp insanları kovmak kötü kendileri küfür iyiyo bu konuda sonuçda biz mute iyiyoruz o kötü

Güzel kardeşim oyunun doğasında olan bir şey bu, güçlü güçsüzü ezer. Yarın cz ye çıktığın zamanda güçlü adamdan nasıl şikayet edeceksin, item yapmış, para basmış adamların ap si düşürülsün mü denecek? saçmalamayın yahu.

HeaveN

Üye
Güzel kardeşim oyunun doğasında olan bir şey bu, güçlü güçsüzü ezer. Yarın cz ye çıktığın zamanda güçlü adamdan nasıl şikayet edeceksin, item yapmış, para basmış adamların ap si düşürülsün mü denecek? saçmalamayın yahu.
cz slot kasmanın ne alakası var diyorumki her yerde taksi yapar oracle stootslayer sen party kurmuşsun kasıyon adam sana kaybol diyo sence mantıklımı ?
cz taksi ne alakası var canım kardeşim cahilmisin taksi yapan adam harpy keser raven harpy keser büssürü slot var kavga gelip ks atıp sonra taksi çevirmez
sonra küfür yersiniz milletten onu diyorum yazık gerek yok

labidu

Üye
cz slot kasmanın ne alakası var diyorumki her yerde taksi yapar oracle stootslayer sen party kurmuşsun kasıyon adam sana kaybol diyo sence mantıklımı ?
cz taksi ne alakası var canım kardeşim cahilmisin taksi yapan adam harpy keser raven harpy keser büssürü slot var kavga gelip ks atıp sonra taksi çevirmez
sonra küfür yersiniz milletten onu diyorum yazık gerek yok

Cahil kardeşim, istiyorsan yöneticiler birer ebeveyn edasıyla sana şekil yapan, dalga geçen adamlarla ilgilenip ağızlarına acı biber sürsünler ister misin? Sen ne bahsediyorsun ne anlatıyorsun, adam güçlüyse gelir elinden slotu alır isterse keyfine alır, isterse exp kasmak için alır, isterse farm yapma için alır, isterse taksi yapmak için alır sende seyretmekten başka bir şey yapamazsın. Yapabileceğin tek şey, daha kalabalık veya daha güçlü bir ekip kurup onunla mücadele etmektir herkeste bunu yapabilecek kabiliyet, vakit ve çevre yok katılıyorum bunu yapamayan adamda kendi yapabileceği şeylerin arkasından koşacak.

Sen bugün apost slotunu elimden alıyorlar diye ağlıyorsun, yarın cz de tekliyorlar diye de ağlarsın. Maçan yiyorsa seni aşağılayıp, hayvan yerine koyan ve o pozisyonda izlemene sebep olan insanlarla mücadele edeceksin edemiyorsan seyredeceksin. Sims veya gta oynanmıyor burada.

HeaveN

Üye
Cahil sohbet etmek saçma iyi günler Taksi birşey diyen yok insanların slot çöküp kavga başlatıp topluluk kurallarında küfür argo yasaktır bu kişiler
kavga alelen başlatıp kendilerine sövdürüyolar slot çöküp gününü mahfeden adama illaki sövcekler tutum teşekkür etmezler sen taksicisin belli korsan taksici seni :)

labidu

Üye
Cahil sohbet etmek saçma iyi günler Taksi birşey diyen yok insanların slot çöküp kavga başlatıp topluluk kurallarında küfür argo yasaktır bu kişiler
kavga alelen başlatıp kendilerine sövdürüyolar slot çöküp gününü mahfeden adama illaki sövcekler tutum teşekkür etmezler sen taksicisin belli korsan taksici seni :)

Evet bak taxi yapıyorum çomar seni :D hoşt.

1652876649296.png

HeaveN

Üye
Taksicileri nie bu kadar zoruna gidiyo sana birşey diyen yoktu görüşlerini söylüyo birisi konu açmış bende görüşümü yazdım oyunda gerçekten böyle giderse tüm slotlar taksiye döncek o kötü durum !

HeaveN

Üye
Bu konu için son kez yazıyım konu kilit olcak tartışmaya ve kavga gittiği için gerek yok Demek istediğim taksi yapılabilir ama bu taksi yapan arkadaşlar ricam kasan insanların slotlarına çöküp sonradan gelip kavga başlatıp alelen karşı tarafı taciz etmek ve topluluk kurallarına öne alınmasıyla haklı olan bu kavga suçlu olmakta
ama taciz ve bu tarz kavga başlatan kişilerin resimlerini ve videolarını alıp yetkililere atabilirsiniz haklıysan haksız olmayın.! iyi günler

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt