Atom0619
Üye

Çok haklısın.Her cümlene katılıyorum kardeşim,
-GB satışı ile ben bu oyun hardcore p2w olacak dedim , yok dediler.
-2 Ay'dır kıçımızı yırtıyoruz daha +7 epic silah basamadık , adam geliyor 10-15k atıyor senin bütün emeğinin önüne geciyor dedim, Bu p2w degil dediler(p2w suymuş, eğer yönetim store da item satarsa p2w olurmuş, Fındık beyinli K.O'cular yonetimin item alış satışa göz yumması, baska firmalarla anlasıp gb alıp sattırması p2w nin babasıdır)
-Droplar DG ler geldiginden beri inanılmaz düştü dedim, sen rng nedir bilmiyorsun dediler (32 yasındayım k.o yu sadece 2005 e kadar oynadım onun üstüne en az 20tane mmorpg oyun oynamısımdır.)
- Upgrade sistemi saçmalıgın daniskası dedim , sen hiç ko oynamadın mı dediler ( bdo da pen takı basmıs adama söylüyorlar bunu )
-Pazar sistemi Merchant değilde Auction house ile olsun ve ön sipariş sistemi gelsin ki p2w bitsin dedim, Sen salaksın dediler.
-Bu oyun yönetimi droplarla bir şekilde oynayarak insanları gb almaya mahkum ediyorlar dedim, saçmalama dediler.
Demem o ki kardeş, Bu yönetim aynen de senin dediğin gibi milyonlarca Lira'yı ve milyonlarca dakikasını , K.O dan gelen , 5m gold coini siteye satıp evine 1LT yağ götürmeye calısan sefilleri köle gibi farmlatıp gb kastırmaya, oyuna 100-200k yatıran enayileri sağmak için yapılmış , Türk milletini Türkten başkası öpemez mantıgıyla birazda biz yolalım ,dediler diye düşünüyorum=)