Öneri Oyunun anlık durumu ve gidişatı hk.

Atom0619

Üye
Her cümlene katılıyorum kardeşim,

-GB satışı ile ben bu oyun hardcore p2w olacak dedim , yok dediler.
-2 Ay'dır kıçımızı yırtıyoruz daha +7 epic silah basamadık , adam geliyor 10-15k atıyor senin bütün emeğinin önüne geciyor dedim, Bu p2w degil dediler:D (p2w suymuş, eğer yönetim store da item satarsa p2w olurmuş, Fındık beyinli K.O'cular yonetimin item alış satışa göz yumması, baska firmalarla anlasıp gb alıp sattırması p2w nin babasıdır)
-Droplar DG ler geldiginden beri inanılmaz düştü dedim, sen rng nedir bilmiyorsun dediler (32 yasındayım k.o yu sadece 2005 e kadar oynadım onun üstüne en az 20tane mmorpg oyun oynamısımdır.)
- Upgrade sistemi saçmalıgın daniskası dedim , sen hiç ko oynamadın mı dediler ( bdo da pen takı basmıs adama söylüyorlar bunu )
-Pazar sistemi Merchant değilde Auction house ile olsun ve ön sipariş sistemi gelsin ki p2w bitsin dedim, Sen salaksın dediler.
-Bu oyun yönetimi droplarla bir şekilde oynayarak insanları gb almaya mahkum ediyorlar dedim, saçmalama dediler.

Demem o ki kardeş, Bu yönetim aynen de senin dediğin gibi milyonlarca Lira'yı ve milyonlarca dakikasını , K.O dan gelen , 5m gold coini siteye satıp evine 1LT yağ götürmeye calısan sefilleri köle gibi farmlatıp gb kastırmaya, oyuna 100-200k yatıran enayileri sağmak için yapılmış , Türk milletini Türkten başkası öpemez mantıgıyla birazda biz yolalım ,dediler diye düşünüyorum=)
Çok haklısın.

HeaveN

Üye
Moblara çöp item koyulsun kesiyom kesiyom hep boş bu konuda bence haklıyım 10 saat farm yapıyom yok abi boş kutu hep bi 2 tane para eden çöp koyun drop istemiyom artik :) kutular bence lutfen ayarlayın coins olmuyo tek

khajm1

Üye
sen benim öz kardeşim misin yoksa? söylediklerinin hepsinin altına imzamı atarım. ekstra olarak malum firmanın oyununu 10 yıl önce bırakmış biri olarak şu an aklımda tekrardan ona dönüp oyna düşüncesi yerleşti. adamlar en azından soyuyoruz diyor. bunlar p2w olmayacak pus ucuz olcak cart curt diye milleti topladı malum firmadan daha çok p2w dönüyor şu an oyunda inanılmaz gerçekten. edit: 2 haftadır 5k mana potu harcadım zindan ve slot farmları ile mageyim 5k potun parasını bile çıkaramadım. tyrant undead king ve runic döndük 4-5 saat her gün ve ekstra olarak zindanlara girdim sololara bazen girmedim sadece hiçbir drop YOK! pot paramı bile çıkarmayan farm sistemi neyi amaçlamaktadır?

ccwonka

Üye
açıkçası benim oyunun düzeleceğine dair pek umudum kalmadı. o kadar sorun yazıldı edildi gelen son güncelleme bence oyuncuyla dalga geçiyor. ciddi manada amatörce bir tutum sergileniyor. son bir patch daha bekleyeyim diyordum karar vermek için.

teşekkür ederim her şey açık ve ortada.

CoLpoGroSo

Üye
3 gündür oyuna girmiyordum zaten bakalım oyuncuları dikkate alıyorlarmı bişeyler yapıorlarmı diye merak ediyordum ki bu güncellemede birkez daha gördüm bu oyun tamamlanmadan oynanmaz oda bu yonetımle öle yakın bi tarihte olucak gibi deil her haliyle oynanabilir bir oyun deneyimi sunucak kıvama gelirse ki o zamanda yeni server açarlar zaten o zaman başlarız yeterince kanser olduk daha vakit kaybetmeye gerek yok

can2022

Üye
haklısın bilader katılıyorum 1 haftadir 63 leveldey,m sıktı yani warior kasmak daha ölüm

can2022

Üye
haklısın bilader katılıyorum 1 haftadir 63 leveldey,m sıktı yani warior kasmak daha ölüm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt