Oyunun Güven Vermemesi

Justice

Yönetici
Game Designer
Değişikliklerden önce ve sonra verdiği hasarları karşılaştıran bir tane büyücü var mı? Varsa aradaki farkı buraya yazabilir mi lütfen? Yani testini dahi yapmadan nerf diyorsunuz.

Hate

Üye
Oyundaki yeteneklerle ilgili bir çalışmam bulunmuyor. Keşke ithamda bulunmadan önce araştırmış olsaydınız. Oyunda şu an 4 kalite eşya var: Unique, Epic, Rare ve Common. Büyücü oyunu çıplak ve eşyasız oynamak istiyor. En düşük kaliteyle en kaliteli eşyalara sahip sınıflara karşı mücadele etmek istiyor. Bu yüzden sadece alt kalite eşyalara nerf geldi. Siz de diğer sınıflar gibi 3. veya 4. kalite eşyalar kullanırsanız oyunda etkili olabilirsiniz.
Zihniyet aynı nedense her konuda sizi gördüğümüz için - konuların bir çoğu fiyasko- her kötü olan şeyde sizin çalışmanız olduğunuzu zannediyorum özür dilerim.

murolity

Üye
Yahu ne ucuzluğu. 23 Eylül'de 75 cap geldi yanlış hatırlamıyorsam o günden bugüne kadar yaklaşık 2000₺ rise cashe harcamışım. 50 dolar kadar da rocoya yatırıp hammer power up falan aldım. Burası daha ucuz diyenleri anlamıyorum burası belki %10 daha ucuzdur ama stabilite her şeydir. Ben cleaver 8 bastım 3gbden sattım res geldiği gün alan arkadaş muhtemelen pazar için aldı garibim 4gbye koymuş ama itemin nerf yediğinden haberi yok. O adamın zararını kim karşılayacak şimdi? Oyun içi paranını reel değeri yoktur demesin kimse madem yoktur sponsorluk anlaşması yaptığın sitelere gb alışverişi yaptırma da görelim derler o zaman adama. Bal gibi farkında herkes oyun ekonomisinin reel ekonomiye uyarlandığının.
ucuz filan değil burası aylık 2.000 tl masrafı oluyor. Biz bu parayı vermemek için kaçıp geldik ama yine 1 zara ikibinlik olduk :D

Justice

Yönetici
Game Designer
Zihniyet aynı nedense her konuda sizi gördüğümüz için - konuların bir çoğu fiyasko- her kötü olan şeyde sizin çalışmanız olduğunuzu zannediyorum özür dilerim.
Teşekkürler, adınızın hakkını veriyorsunuz.

murolity

Üye
Değişikliklerden önce ve sonra verdiği hasarları karşılaştıran bir tane büyücü var mı? Varsa aradaki farkı buraya yazabilir mi lütfen? Yani testini dahi yapmadan nerf diyorsunuz.
Evet ben deneme yaptım ve bunu daha öncede paylaştık teknik ekip ile.

Güncelleme öncesi Tozlu meteor: 1.076 vuruyordu Güncellemeden sonra 870 damage vuruyor.

Hate

Üye
Teşekkürler, adınızın hakkını veriyorsunuz.
Darısı başınıza umarım adınızın hakkını verir arkadan attığınız buffların öndekilere adaletsizlik olduğunu
45 gün uğraşılmış bir craft mesleğinin işe yarar tek silahını nerflemenin adaletsizlik olduğunu
5-10 sene sonra oynanabilecek stabil bir oyun için 45 gündür emek verenlerin emeğini çöp etmenin adaletsizlik olduğunu
bizlere maaşlı tester muamelesi yapmanın adaletsizlik olduğunu fark edersiniz.

Justice

Yönetici
Game Designer
Evet ben deneme yaptım ve bunu daha öncede paylaştık teknik ekip ile.

Güncelleme öncesi Tozlu meteor: 1.076 vuruyordu Güncellemeden sonra 870 damage vuruyor.

Hangi silah ile testinizi gerçekleştirdiniz? Tüm detaylarıyla birlikte rapor iletin lütfen kontrol edilsin. Hiçbir nerf %3-5'i geçen nerfler değil rare ve common'lar için belirtiyorum. Epic ve üst kalite eşyalara nerf atılmadı neredeyse. Eğer belirttiğiniz gibi farklar tespit edenler varsa lütfen bunu tarafımıza detaylarıyla bildirsinler ki incelemesi yapılsın.

Justice

Yönetici
Game Designer
Darısı başınıza umarım adınızın hakkını verir arkadan attığınız buffların öndekilere adaletsizlik olduğunu
45 gün uğraşılmış bir craft mesleğinin işe yarar tek silahını nerflemenin adaletsizlik olduğunu
5-10 sene sonra oynanabilecek stabil bir oyun için 45 gündür emek verenlerin emeğini çöp etmenin adaletsizlik olduğunu
bizlere maaşlı tester muamelesi yapmanın adaletsizlik olduğunu fark edersiniz.

Teşekkür ederim. Mesleklerle ilgili güncellemeye bu hafta çalışmaya başlayacağız.
Düzenlenen her şey daha önceden dengesiz olduğu düşünüldüğü için düzenlendi.

Hate

Üye
Teşekkür ederim. Mesleklerle ilgili güncellemeye bu hafta çalışmaya başlayacağız.
Düzenlenen her şey daha önceden dengesiz olduğu düşünüldüğü için düzenlendi.
Silahlar konusunda yeterince çöp ettiniz zaten daha napcaksınız ? Sadece looting tool üretebilen bir craft mı var hayalinizde ?
40 Seviye üretim icin ne kadar emek gerektirdğinin farkında mısınız?
Daha önceden dengesiz olduğunu düşünen zihin craftın tek güclü olan silahını nerflemeye sebep olmuşken gelecek güncellemeden kim neden medet umsun ?
Kafanızdaki sistem nedir craftta bütün droplanan silahların daha kötüsü mü üretilecek yani ?
bu sistemi acıklamak icin yaklaşık 50 gün geç kalmadınız mı ?

Blue

Üye
Hangi silah ile testinizi gerçekleştirdiniz? Tüm detaylarıyla birlikte rapor iletin lütfen kontrol edilsin. Hiçbir nerf %3-5'i geçen nerfler değil rare ve common'lar için belirtiyorum. Epic ve üst kalite eşyalara nerf atılmadı neredeyse. Eğer belirttiğiniz gibi farklar tespit edenler varsa lütfen bunu tarafımıza detaylarıyla bildirsinler ki incelemesi yapılsın.
Peki Adalet Bey bizim 1 parti okçu 1 asası debuffer priest olmadan indiremememiz konusunda ne yapacaksınız? Oyuna giriyorsanız görüyorsunuzdur köklü clanların çoğu okçu jobunu bıraktı. Şahsen ben de 2 karakterimle sadece zindanları yapmaya giriyorum. PK atamıyoruz farm yapalım dedik 1 hafta da farm yaptık bir baktık -150 lira olmuşuz ki o da potları, puppeti cash, row ve hammeri rc ile alan yani aracıya kar vermeyen bir ekip olarak. Peki ben bu jobla ne yapacağım? PK çıkamıyorum, görev itemleriyle death valley geçen herkes okçuyu kolluyor yakalasak düşürsek diye, farm atamıyorum, yeni takılan eşyalara soulbound yok eskilere var diye job değiştiremiyorum üstümde 6 parça bağlı eşya var satıp başka karakter alamıyorum. Ne yapmam gerekiyor aylık 2000₺ size verip keyif almadığım bir oyunu oynamam mı gerekiyor sadece çok para bayıldığım için?

Hate

Üye
Peki Adalet Bey bizim 1 parti okçu 1 asası debuffer priest olmadan indiremememiz konusunda ne yapacaksınız? Oyuna giriyorsanız görüyorsunuzdur köklü clanların çoğu okçu jobunu bıraktı. Şahsen ben de 2 karakterimle sadece zindanları yapmaya giriyorum. PK atamıyoruz farm yapalım dedik 1 hafta da farm yaptık bir baktık -150 lira olmuşuz ki o da potları, puppeti cash, row ve hammeri rc ile alan yani aracıya kar vermeyen bir ekip olarak. Peki ben bu jobla ne yapacağım? PK çıkamıyorum, görev itemleriyle death valley geçen herkes okçuyu kolluyor yakalasak düşürsek diye, farm atamıyorum, yeni takılan eşyalara soulbound yok eskilere var diye job değiştiremiyorum üstümde 6 parça bağlı eşya var satıp başka karakter alamıyorum. Ne yapmam gerekiyor aylık 2000₺ size verip keyif almadığım bir oyunu oynamam mı gerekiyor sadece çok para bayıldığım için?
Ben yanıtlayayım ezberledim.
E şey o bölüm ile ilgili justice bey ilgilenmiyor üst yönetimin takdiri hem mageye nerf gelmedi ki denedim mi ne nerfi ?
//Az önce craft konusundaki hataya mage nerfi ile cevap verdi bana ironi değildir keşke olsa//

murolity

Üye
Ben itemlerin tamamını yazayım
+7 spiked cane
+8 heavy set mp bonus
Magus set
2 parça mystic yüzük ve küpe
Longevity belt
Ayrıca metor ile nova arasında 70 damage fark var. Bu konuyuda araştırmanızı öneririm.

Blue

Üye
Marduk gittiğinden beri bu oyunun sırtı doğrulmuyor hocam. O adam da pot bugundan sonra gitti. Muhtemelen oyuncuyu yedirmek istemediği için yollarını ayırdılar. Yolu bahtı açık olsun güzel adamdı en azından insan gibi dinleyip insan gibi açıklama yapmasını bilirdi.

Justice

Yönetici
Game Designer

Merhaba, ben oyun içi karakter dengesi, yetenekleri, oynanış dinamikleri gibi konulara müdahale etmiyorum. O konuya oyun yönetimi bakıyor. Okçu yeterince hasar uygulayamıyorsa bu kullandığı eşyadan değil, başka şeylerden olmalı.

Justice

Yönetici
Game Designer
Ben itemlerin tamamını yazayım
+7 spiked cane
+8 heavy set mp bonus
Magus set
2 parça mystic yüzük ve küpe
Longevity belt
Ayrıca metor ile nova arasında 70 damage fark var. Bu konuyuda araştırmanızı öneririm.
Merhaba, raporladım. İncelenecek. Bildiriminiz için teşekkür ederim.

RickSancheZz

Üye
Oyundaki yeteneklerle ilgili bir çalışmam bulunmuyor. Keşke ithamda bulunmadan önce araştırmış olsaydınız. Oyunda şu an 4 kalite eşya var: Unique, Epic, Rare ve Common. Büyücü oyunu çıplak ve eşyasız oynamak istiyor. En düşük kaliteyle en kaliteli eşyalara sahip sınıflara karşı mücadele etmek istiyor. Bu yüzden sadece alt kalite eşyalara nerf geldi. Siz de diğer sınıflar gibi 3. veya 4. kalite eşyalar kullanırsanız oyunda etkili olabilirsiniz.

Selamlar

Ben denemedim merak ediyorum mpden kısıp int verip imperial giysek ve buna uygun bir staff alsak sizin tabirinizde çıplak karakterden daha fazla damage vurabiliyor muyuz ? yada etkili olabilirsinizden kastınız defansif anlamda mı ? Ona göre imperialleri upgrade yapıp kullanmaya başlayabilirim. Mage imperialler ucuz zaten

Blue

Üye
Merhaba, ben oyun içi karakter dengesi, yetenekleri, oynanış dinamikleri gibi konulara müdahale etmiyorum. O konuya oyun yönetimi bakıyor. Okçu yeterince hasar uygulayamıyorsa bu kullandığı eşyadan değil, başka şeylerden olmalı.
Aslında oyun yönetimi de oyun içi karakter dengesi, yetenekleri ve oyun dinamikleri gibi konulara bakmıyor. Twitch'de oyun adına yayın yapan 3-5 yayıncının ağlamalarına göre şekilleniyor her şey. Zira bu kadar kötü kararlarla köklü clanları bile oyundan soğutabildilerse o yayıncılar sayesinde. Artık content creatörler istedikleri gibi cirit atabilirler. Biz artık oynamıyoruz. Para biriktirmeye başladık :)

flötfethi

Üye
+7 elite stafla wariora 300 rogue ye 450 vuruyordum nerf gelmeden önce 75 level mageyle, şuan daha da düşük damageler çıkarıyorum,ama 60 level warior yada asas beni teke tekte gözü kapalı kesiyor sizce bu adaletlimi ? Bu kadar düşük damageler atmamıza rağmen yaptığınız bu nerf işi hangi akla mantığa göre sığıyor anlamış değilim, elite set giysek bile en düşük level warior asas bizi tekliyor bak altını basa basa söylüyorum, oyunu mage olarak oynasanız dediklerimizi anlarsınız ama siz sadece warior ve asas olarak oynamak istiyorsunuz 18 Kasım'dan sonra merak etmeyin oyun yapımcılarıyla birlikte boş ev haritasında warior ve asas seçerek birbirinizle pk atarsınız!!!

Justice

Yönetici
Game Designer
+7 elite stafla wariora 300 rogue ye 450 vuruyordum nerf gelmeden önce 75 level mageyle, şuan daha da düşük damageler çıkarıyorum,ama 60 level warior yada asas beni teke tekte gözü kapalı kesiyor sizce bu adaletlimi ? Bu kadar düşük damageler atmamıza rağmen yaptığınız bu nerf işi hangi akla mantığa göre sığıyor anlamış değilim, elite set giysek bile en düşük level warior asas bizi tekliyor bak altını basa basa söylüyorum, oyunu mage olarak oynasanız dediklerimizi anlarsınız ama siz sadece warior ve asas olarak oynamak istiyorsunuz 18 Kasım'dan sonra merak etmeyin oyun yapımcılarıyla birlikte boş ev haritasında warior ve asas seçerek birbirinizle pk atarsınız!!!

Merhaba, testinizi daha detaylı ve net yapıp bildirimde bulunabilir misiniz lütfen? Elite adında bir asa bulunmuyor. "A kombinasyonuyla önceden X hasarını çıkarırken yine aynı kombinasyonla şu an Y hasarını çıkarıyoruz. Bunun doğruluğunu kontrol edip işlem yapınız şeklinde bildirebilirseniz memnuniyetle inceleriz."

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt