Zihniyet aynı nedense her konuda sizi gördüğümüz için - konuların bir çoğu fiyasko- her kötü olan şeyde sizin çalışmanız olduğunuzu zannediyorum özür dilerim.Oyundaki yeteneklerle ilgili bir çalışmam bulunmuyor. Keşke ithamda bulunmadan önce araştırmış olsaydınız. Oyunda şu an 4 kalite eşya var: Unique, Epic, Rare ve Common. Büyücü oyunu çıplak ve eşyasız oynamak istiyor. En düşük kaliteyle en kaliteli eşyalara sahip sınıflara karşı mücadele etmek istiyor. Bu yüzden sadece alt kalite eşyalara nerf geldi. Siz de diğer sınıflar gibi 3. veya 4. kalite eşyalar kullanırsanız oyunda etkili olabilirsiniz.
ucuz filan değil burası aylık 2.000 tl masrafı oluyor. Biz bu parayı vermemek için kaçıp geldik ama yine 1 zara ikibinlik oldukYahu ne ucuzluğu. 23 Eylül'de 75 cap geldi yanlış hatırlamıyorsam o günden bugüne kadar yaklaşık 2000₺ rise cashe harcamışım. 50 dolar kadar da rocoya yatırıp hammer power up falan aldım. Burası daha ucuz diyenleri anlamıyorum burası belki %10 daha ucuzdur ama stabilite her şeydir. Ben cleaver 8 bastım 3gbden sattım res geldiği gün alan arkadaş muhtemelen pazar için aldı garibim 4gbye koymuş ama itemin nerf yediğinden haberi yok. O adamın zararını kim karşılayacak şimdi? Oyun içi paranını reel değeri yoktur demesin kimse madem yoktur sponsorluk anlaşması yaptığın sitelere gb alışverişi yaptırma da görelim derler o zaman adama. Bal gibi farkında herkes oyun ekonomisinin reel ekonomiye uyarlandığının.
Teşekkürler, adınızın hakkını veriyorsunuz.Zihniyet aynı nedense her konuda sizi gördüğümüz için - konuların bir çoğu fiyasko- her kötü olan şeyde sizin çalışmanız olduğunuzu zannediyorum özür dilerim.
Evet ben deneme yaptım ve bunu daha öncede paylaştık teknik ekip ile.Değişikliklerden önce ve sonra verdiği hasarları karşılaştıran bir tane büyücü var mı? Varsa aradaki farkı buraya yazabilir mi lütfen? Yani testini dahi yapmadan nerf diyorsunuz.
Darısı başınıza umarım adınızın hakkını verir arkadan attığınız buffların öndekilere adaletsizlik olduğunuTeşekkürler, adınızın hakkını veriyorsunuz.
Evet ben deneme yaptım ve bunu daha öncede paylaştık teknik ekip ile.
Güncelleme öncesi Tozlu meteor: 1.076 vuruyordu Güncellemeden sonra 870 damage vuruyor.
Darısı başınıza umarım adınızın hakkını verir arkadan attığınız buffların öndekilere adaletsizlik olduğunu
45 gün uğraşılmış bir craft mesleğinin işe yarar tek silahını nerflemenin adaletsizlik olduğunu
5-10 sene sonra oynanabilecek stabil bir oyun için 45 gündür emek verenlerin emeğini çöp etmenin adaletsizlik olduğunu
bizlere maaşlı tester muamelesi yapmanın adaletsizlik olduğunu fark edersiniz.
Silahlar konusunda yeterince çöp ettiniz zaten daha napcaksınız ? Sadece looting tool üretebilen bir craft mı var hayalinizde ?Teşekkür ederim. Mesleklerle ilgili güncellemeye bu hafta çalışmaya başlayacağız.
Düzenlenen her şey daha önceden dengesiz olduğu düşünüldüğü için düzenlendi.
Peki Adalet Bey bizim 1 parti okçu 1 asası debuffer priest olmadan indiremememiz konusunda ne yapacaksınız? Oyuna giriyorsanız görüyorsunuzdur köklü clanların çoğu okçu jobunu bıraktı. Şahsen ben de 2 karakterimle sadece zindanları yapmaya giriyorum. PK atamıyoruz farm yapalım dedik 1 hafta da farm yaptık bir baktık -150 lira olmuşuz ki o da potları, puppeti cash, row ve hammeri rc ile alan yani aracıya kar vermeyen bir ekip olarak. Peki ben bu jobla ne yapacağım? PK çıkamıyorum, görev itemleriyle death valley geçen herkes okçuyu kolluyor yakalasak düşürsek diye, farm atamıyorum, yeni takılan eşyalara soulbound yok eskilere var diye job değiştiremiyorum üstümde 6 parça bağlı eşya var satıp başka karakter alamıyorum. Ne yapmam gerekiyor aylık 2000₺ size verip keyif almadığım bir oyunu oynamam mı gerekiyor sadece çok para bayıldığım için?Hangi silah ile testinizi gerçekleştirdiniz? Tüm detaylarıyla birlikte rapor iletin lütfen kontrol edilsin. Hiçbir nerf %3-5'i geçen nerfler değil rare ve common'lar için belirtiyorum. Epic ve üst kalite eşyalara nerf atılmadı neredeyse. Eğer belirttiğiniz gibi farklar tespit edenler varsa lütfen bunu tarafımıza detaylarıyla bildirsinler ki incelemesi yapılsın.
Ben yanıtlayayım ezberledim.Peki Adalet Bey bizim 1 parti okçu 1 asası debuffer priest olmadan indiremememiz konusunda ne yapacaksınız? Oyuna giriyorsanız görüyorsunuzdur köklü clanların çoğu okçu jobunu bıraktı. Şahsen ben de 2 karakterimle sadece zindanları yapmaya giriyorum. PK atamıyoruz farm yapalım dedik 1 hafta da farm yaptık bir baktık -150 lira olmuşuz ki o da potları, puppeti cash, row ve hammeri rc ile alan yani aracıya kar vermeyen bir ekip olarak. Peki ben bu jobla ne yapacağım? PK çıkamıyorum, görev itemleriyle death valley geçen herkes okçuyu kolluyor yakalasak düşürsek diye, farm atamıyorum, yeni takılan eşyalara soulbound yok eskilere var diye job değiştiremiyorum üstümde 6 parça bağlı eşya var satıp başka karakter alamıyorum. Ne yapmam gerekiyor aylık 2000₺ size verip keyif almadığım bir oyunu oynamam mı gerekiyor sadece çok para bayıldığım için?
Ben itemlerin tamamını yazayımHangi silah ile testinizi gerçekleştirdiniz? Tüm detaylarıyla birlikte rapor iletin lütfen kontrol edilsin. Hiçbir nerf %3-5'i geçen nerfler değil rare ve common'lar için belirtiyorum. Epic ve üst kalite eşyalara nerf atılmadı neredeyse. Eğer belirttiğiniz gibi farklar tespit edenler varsa lütfen bunu tarafımıza detaylarıyla bildirsinler ki incelemesi yapılsın.
Peki Adalet Bey bizim 1 parti okçu 1 asası debuffer priest olmadan indiremememiz konusunda ne yapacaksınız? Oyuna giriyorsanız görüyorsunuzdur köklü clanların çoğu okçu jobunu bıraktı. Şahsen ben de 2 karakterimle sadece zindanları yapmaya giriyorum. PK atamıyoruz farm yapalım dedik 1 hafta da farm yaptık bir baktık -150 lira olmuşuz ki o da potları, puppeti cash, row ve hammeri rc ile alan yani aracıya kar vermeyen bir ekip olarak. Peki ben bu jobla ne yapacağım? PK çıkamıyorum, görev itemleriyle death valley geçen herkes okçuyu kolluyor yakalasak düşürsek diye, farm atamıyorum, yeni takılan eşyalara soulbound yok eskilere var diye job değiştiremiyorum üstümde 6 parça bağlı eşya var satıp başka karakter alamıyorum. Ne yapmam gerekiyor aylık 2000₺ size verip keyif almadığım bir oyunu oynamam mı gerekiyor sadece çok para bayıldığım için?
Merhaba, raporladım. İncelenecek. Bildiriminiz için teşekkür ederim.Ben itemlerin tamamını yazayım
+7 spiked cane
+8 heavy set mp bonus
Magus set
2 parça mystic yüzük ve küpe
Longevity belt
Ayrıca metor ile nova arasında 70 damage fark var. Bu konuyuda araştırmanızı öneririm.
Oyundaki yeteneklerle ilgili bir çalışmam bulunmuyor. Keşke ithamda bulunmadan önce araştırmış olsaydınız. Oyunda şu an 4 kalite eşya var: Unique, Epic, Rare ve Common. Büyücü oyunu çıplak ve eşyasız oynamak istiyor. En düşük kaliteyle en kaliteli eşyalara sahip sınıflara karşı mücadele etmek istiyor. Bu yüzden sadece alt kalite eşyalara nerf geldi. Siz de diğer sınıflar gibi 3. veya 4. kalite eşyalar kullanırsanız oyunda etkili olabilirsiniz.
Aslında oyun yönetimi de oyun içi karakter dengesi, yetenekleri ve oyun dinamikleri gibi konulara bakmıyor. Twitch'de oyun adına yayın yapan 3-5 yayıncının ağlamalarına göre şekilleniyor her şey. Zira bu kadar kötü kararlarla köklü clanları bile oyundan soğutabildilerse o yayıncılar sayesinde. Artık content creatörler istedikleri gibi cirit atabilirler. Biz artık oynamıyoruz. Para biriktirmeye başladıkMerhaba, ben oyun içi karakter dengesi, yetenekleri, oynanış dinamikleri gibi konulara müdahale etmiyorum. O konuya oyun yönetimi bakıyor. Okçu yeterince hasar uygulayamıyorsa bu kullandığı eşyadan değil, başka şeylerden olmalı.
+7 elite stafla wariora 300 rogue ye 450 vuruyordum nerf gelmeden önce 75 level mageyle, şuan daha da düşük damageler çıkarıyorum,ama 60 level warior yada asas beni teke tekte gözü kapalı kesiyor sizce bu adaletlimi ? Bu kadar düşük damageler atmamıza rağmen yaptığınız bu nerf işi hangi akla mantığa göre sığıyor anlamış değilim, elite set giysek bile en düşük level warior asas bizi tekliyor bak altını basa basa söylüyorum, oyunu mage olarak oynasanız dediklerimizi anlarsınız ama siz sadece warior ve asas olarak oynamak istiyorsunuz 18 Kasım'dan sonra merak etmeyin oyun yapımcılarıyla birlikte boş ev haritasında warior ve asas seçerek birbirinizle pk atarsınız!!!Hangi silah ile testinizi gerçekleştirdiniz? Tüm detaylarıyla birlikte rapor iletin lütfen kontrol edilsin. Hiçbir nerf %3-5'i geçen nerfler değil rare ve common'lar için belirtiyorum. Epic ve üst kalite eşyalara nerf atılmadı neredeyse. Eğer belirttiğiniz gibi farklar tespit edenler varsa lütfen bunu tarafımıza detaylarıyla bildirsinler ki incelemesi yapılsın.
+7 elite stafla wariora 300 rogue ye 450 vuruyordum nerf gelmeden önce 75 level mageyle, şuan daha da düşük damageler çıkarıyorum,ama 60 level warior yada asas beni teke tekte gözü kapalı kesiyor sizce bu adaletlimi ? Bu kadar düşük damageler atmamıza rağmen yaptığınız bu nerf işi hangi akla mantığa göre sığıyor anlamış değilim, elite set giysek bile en düşük level warior asas bizi tekliyor bak altını basa basa söylüyorum, oyunu mage olarak oynasanız dediklerimizi anlarsınız ama siz sadece warior ve asas olarak oynamak istiyorsunuz 18 Kasım'dan sonra merak etmeyin oyun yapımcılarıyla birlikte boş ev haritasında warior ve asas seçerek birbirinizle pk atarsınız!!!
Kürdan diyince algı oluşturuyorsunuz diye kızıyorlar. Kürdan bile atamıyoruz artıkSen bi git okların ucuna bak keskin mi diye başka bi o kaldı.![]()