Oyunun Güven Vermemesi

Crushbane

Üye
Örneğin; upgrade yaparak upgrade coin kazanacaksınız, etkinlik tamamlayarak event coin kazanacaksınız. Zindanlarda dungeon coin kazanacaksınız. Eşya parçalayarak dismantle coin kazanacaksınız, yaratık öldürerek monster coin kazanacaksınız. Daha birçok alanda birimler olabilir. Bu coin'leri de birer birim gibi harcayabileceksiniz. Böylece upgrade yapan başarılı upgrade yapamasa dahi tesellisi olacak, diğer işlemler de oyunun çeşitli alanlarına hareket getirecek. Yine oyunda hiçbir şey elde edemiyorum diyen oyuncu olmayacak çünkü düzenli aktiviteler yaparak bir şeyler elde edebilecek. Bu şu an konsept çalışmadır. Geliştirici ekibe tüm detayları sunulmadı daha. Onaylanırsa bu şekilde bir sistem olacak.
Yeni bir şeyler yapmak istediğinizi görmek, oyunu basit bir kopya olarak görünen bir oyundan, farklı seviyede orjinal bir oyuna dönüştürmeye çalıştığınızı görmek sevindirici. Umarım başarılı olursunuz, hayalinizdeki gibi olur, biz de yıllarca oynayabileceğimiz, zaman geçireceğimiz, stres atacağımız bir oyuna kavuşmuş oluruz.
Anlattığınız konsept ilginç geldi. Zindanlarda dungeon coin bana wow oynadığım zamanlarda zindan girip bosslardan mark düşürüp onlarla zırh, küpe, kemer vesaire aldığımız sistemi hatırlattı. Merakla bekleyeceğim fakat bu çalışma bana temelin üzerine 1. 2. kat çıkmak gibi geliyor. Bence temelin daha da sağlamlaştırılması kat çıkmaktan daha önemli. Mesela Alchemy mesleğine çok daha ilginç, kullanışlı, eğlenceli, farklı ürünler eklenebilir. Bu farklı ürünler toplayıcılık yaparken yüzüne bile bakmadığımız bir çok bitkiyi bize daha cazip hale getirebilir. Daha fazla insan toplayıcılığa yönelir daha fazla insan mesleğe yönelir. Oyunda daha fazla zaman harcanması oyunun lehine olacaktır tabi ki. Bir de balıkçılıkla ilgili bir şey yazmak istiyorum. Bu iki meslek bana çok zayıf göründükleri için özellikle ikisinden örnek veriyorum. Balıkçılık bizim yemeğe falan giderken, yatağa giderken afk bıraktığımız şeklinden aktif olarak balık tutulabilecek bir şekle getirilebilir. Eğer şimdiki halinden memnunsanız yani insanların afk'de olsa oyunda görünmesi, canlılık katması vesaire ... bazı bölgelerde mesela pk'daki balık tutma alanı muhteşem dizayn edilmiş, emek verilmiş fakat kimse orda balık tutmuyor. Oraya aktif olarak balık tutulabilecek bir sistem getirilebilir. Daha farklı dropları olabilir, fishing coin gibi, farklı balıklar vesaire gibi. Kısacası temelde geliştirilebilecek çok fazla alan olduğunu düşünüyorum. Size ve ekibe kolay gelsin, iyi çalışmalar.

HERO

Üye
Yeni bir şeyler yapmak istediğinizi görmek, oyunu basit bir kopya olarak görünen bir oyundan, farklı seviyede orjinal bir oyuna dönüştürmeye çalıştığınızı görmek sevindirici. Umarım başarılı olursunuz, hayalinizdeki gibi olur, biz de yıllarca oynayabileceğimiz, zaman geçireceğimiz, stres atacağımız bir oyuna kavuşmuş oluruz.
Anlattığınız konsept ilginç geldi. Zindanlarda dungeon coin bana wow oynadığım zamanlarda zindan girip bosslardan mark düşürüp onlarla zırh, küpe, kemer vesaire aldığımız sistemi hatırlattı. Merakla bekleyeceğim fakat bu çalışma bana temelin üzerine 1. 2. kat çıkmak gibi geliyor. Bence temelin daha da sağlamlaştırılması kat çıkmaktan daha önemli. Mesela Alchemy mesleğine çok daha ilginç, kullanışlı, eğlenceli, farklı ürünler eklenebilir. Bu farklı ürünler toplayıcılık yaparken yüzüne bile bakmadığımız bir çok bitkiyi bize daha cazip hale getirebilir. Daha fazla insan toplayıcılığa yönelir daha fazla insan mesleğe yönelir. Oyunda daha fazla zaman harcanması oyunun lehine olacaktır tabi ki. Bir de balıkçılıkla ilgili bir şey yazmak istiyorum. Bu iki meslek bana çok zayıf göründükleri için özellikle ikisinden örnek veriyorum. Balıkçılık bizim yemeğe falan giderken, yatağa giderken afk bıraktığımız şeklinden aktif olarak balık tutulabilecek bir şekle getirilebilir. Eğer şimdiki halinden memnunsanız yani insanların afk'de olsa oyunda görünmesi, canlılık katması vesaire ... bazı bölgelerde mesela pk'daki balık tutma alanı muhteşem dizayn edilmiş, emek verilmiş fakat kimse orda balık tutmuyor. Oraya aktif olarak balık tutulabilecek bir sistem getirilebilir. Daha farklı dropları olabilir, fishing coin gibi, farklı balıklar vesaire gibi. Kısacası temelde geliştirilebilecek çok fazla alan olduğunu düşünüyorum. Size ve ekibe kolay gelsin, iyi çalışmalar.
DV de balik tutma gelicek, Burhan Bey dedi (nezaman bilinmiyor)
Cok sevdimiz bir oyun, güzel denge verirler inşallah.

HERO

Üye
Marduk gittiğinden beri bu oyunun sırtı doğrulmuyor hocam. O adam da pot bugundan sonra gitti. Muhtemelen oyuncuyu yedirmek istemediği için yollarını ayırdılar. Yolu bahtı açık olsun güzel adamdı en azından insan gibi dinleyip insan gibi açıklama yapmasını bilirdi.
Marduk dedin Kim? Hangi pot bugu?

Justice

Yönetici
Game Designer
Bu güncelleme pazarı olumsuz etkiledi sanırım. Çünkü normalde 1 günde sattığım itemleri 4 gündür satamıyorum. Kimse item almıyor. Ya oyuncu kaçtı ya kimse artık yatırım yapmak istemiyor iteme gene nerf gelir diye.

Alışkanlıklar insanların refah alanıdır, değişiklikleri hemen kabullenmezler. Zamanla her şey yerine daha da iyi oturacaktır.

Justice

Yönetici
Game Designer
Marduk gittiğinden beri bu oyunun sırtı doğrulmuyor hocam. O adam da pot bugundan sonra gitti. Muhtemelen oyuncuyu yedirmek istemediği için yollarını ayırdılar. Yolu bahtı açık olsun güzel adamdı en azından insan gibi dinleyip insan gibi açıklama yapmasını bilirdi.

Merhaba,

Marduk diye belirttiğiniz aslında Mergen sanırım, önceki topluluk yöneticimiz.

• Önceki süreçte oyun açık değildi çok daha rahat bir ortam vardı ve Discord'da aktif olarak fazlasıyla kendisine katkıda bulunduğumu düşünüyorum.
  • Mergen'in görevi sabitti. Sadece Discord ve topluluk ile ilgileniyordu. Sunrise şu an daha zor bir dönemde ve daha farklı işler de yapmaya çalışıyor. Bu yüzden iletişimde arzu ettiğiniz aktifliği gösteremiyor olabilir ancak sizinle iletişim kuracak olan ekibi yönetiyor.
  • Mergen'in oyunla ilgili hiçbir etkisi veya görüşü yoktu. Topluluk yöneticilerinin oyunun gelişiminden ziyade firma ile oyuncu arasındaki iletişime katkıları vardır. "Oyunun filan alanı şöyle değişmelidir, bence şu alanda şu yapılmalıdır" diye görüş sunmazlar. Aynı şekilde ben de bir gün aklıma bir şey geldiğinde "şurasını şöyle değiştiriyorum haberiniz olsun" gibi diyerek hareket edemem. Biz bir takımız, ortaya bir şeyler koyarız üzerinde tartışır karar veririz. Yani hiç kimseye - ben dahil- gereksiz görevler ya da anlamlar yüklemeye gerek yok bence.

Lütfen hayallerinizde bir takım senaryolar üretip bunlara kendinizi inandırmayın, başkalarına da anlatıp fikirlerini etkilemeyin. Mergen daha farklı bir çalışma ortamı için arkadaşının da bulunduğu bir firmaya geçti, orada da başarılı olacağını düşünüyorum ancak sizin ürettiğiniz teoriler tamamen gerçek dışıdır.

th3camper

Üye
Oyundaki yeteneklerle ilgili bir çalışmam bulunmuyor. Keşke ithamda bulunmadan önce araştırmış olsaydınız. Oyunda şu an 4 kalite eşya var: Unique, Epic, Rare ve Common. Büyücü oyunu çıplak ve eşyasız oynamak istiyor. En düşük kaliteyle en kaliteli eşyalara sahip sınıflara karşı mücadele etmek istiyor. Bu yüzden sadece alt kalite eşyalara nerf geldi. Siz de diğer sınıflar gibi 3. veya 4. kalite eşyalar kullanırsanız oyunda etkili olabilirsiniz.
alt kaliteden kastınız epik - rare - common mu? yoksa rare - common mudur acaba. Epik de güncelleme olmuşta ondan sordum .

Justice

Yönetici
Game Designer
alt kaliteden kastınız epik - rare - common mu? yoksa rare - common mudur acaba. Epik de güncelleme olmuşta ondan sordum .
Alt kalite eşyadan kastım Rare ve Common evet. Bu kalitedeki eşyaların sizi sadece oyunun belirli bir aşamasına getirmesi gerekiyor. Oyunun son içeriklerini Epic veya Unique ile oynamanız gerekiyor. En azından birçok oyunda böyle.

JohnPlane

Üye
Silahlar konusunda yeterince çöp ettiniz zaten daha napcaksınız ? Sadece looting tool üretebilen bir craft mı var hayalinizde ?
40 Seviye üretim icin ne kadar emek gerektirdğinin farkında mısınız?
Daha önceden dengesiz olduğunu düşünen zihin craftın tek güclü olan silahını nerflemeye sebep olmuşken gelecek güncellemeden kim neden medet umsun ?
Kafanızdaki sistem nedir craftta bütün droplanan silahların daha kötüsü mü üretilecek yani ?
bu sistemi acıklamak icin yaklaşık 50 gün geç kalmadınız mı ?
günlerdir bunu söylüyoruz tahmin etmeliydiniz diyorlar şaka gibi ve bak net söylüyorum craft seviyem 2 level bile değil ama craft yapan insanlara üzüldüğüm için bu konunun peşini bırakmıyorum arkadaşlarım var level falan kasmadılar sırf meslek kastılar insanlar bir güncellemeyle orjinal silahların kötülerini üreteceklerini öğrendiler adamların emekler çöp oldu birden bu tahmin edilecek birşey mi ya şaka gibi.

EndienHunter

Üye
Alt kalite eşyadan kastım Rare ve Common evet. Bu kalitedeki eşyaların sizi sadece oyunun belirli bir aşamasına getirmesi gerekiyor. Oyunun son içeriklerini Epic veya Unique ile oynamanız gerekiyor. En azından birçok oyunda böyle.
Buna 6 ay sonra mı karar verdiniz ? Bundan 6 ay sonrada epiclerin ömrü dolup üniqlere geçilecek ?

RickSancheZz

Üye
günlerdir bunu söylüyoruz tahmin etmeliydiniz diyorlar şaka gibi ve bak net söylüyorum craft seviyem 2 level bile değil ama craft yapan insanlara üzüldüğüm için bu konunun peşini bırakmıyorum arkadaşlarım var level falan kasmadılar sırf meslek kastılar insanlar bir güncellemeyle orjinal silahların kötülerini üreteceklerini öğrendiler adamların emekler çöp oldu birden bu tahmin edilecek birşey mi ya şaka gibi.

war sychydaki ufak ap farkı bence alınmasına engel değil, fiyat uygun tututlursa tabi, şahsen warrior olsam arada 10 m olsa ben dammed versiyonu alırım

Weapon mesleğinde ilerlemeye çalışan bir kişi olarak söylüyorum, ileride çok farklı silahlar eklendiğinde bugün eziyet çekenler rahata kavuşacaktır diye düşünüyorum, hatta yakın zamandaki meslek güncellemesindende ümitliyim

Opus Magnum

Üye
Emek/ödül oranının bu kadar rezil oluşu bir yana "craftta üretiyosanız normalinden kötü olmak zorunda" gibi bir bakış açısı tam bir fecaat.

Güzel kardeşim adam akılsız mı saatlerini bu iş için veriyor? Hayır yapımı nispeten kolay olsa diyeceğim ki normal ama değil işte abi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt