Öneri Oyunun konsolda konsola özel olması

BelaOkuyan

Üye
klavye ve farenin olması demek makro olması demek o zamanda pcden pek farkı kalmıyor
makro çalışması için mouse un yazılımının yüklenmesi gerekir. şu pedal olayı var direk klavyenin içine yazılan komutla yapılan makro. buna engel olamayacak ama en azından bu kadarsa yaygın olmayacak. artık macrosuz oyun oynayan çok az insan var.
Bende ps4 var ama kesinlikle konsolda oynanılabilecek bir oyun degil. Mage partide nova nasıl atacaz? Ayrica konsol çok masraf şu anda kimse alamaz. Ben zamanında 1700e almıştım ikiye katlanmış günümüzde. Ekran kartını zar zor alacaz.
pc de nasıl atıyorsan mouse ile tıklayıp öyle atacaksın. hala nasıl aklınız almıyor anlamıyorum. okumadan yazıyorsunuz

DarugaR

Üye
Senin bakış açını bir çok kişi anlamamış :) O kişilere şahsi olarak bir şeyler izah etmem meseleyi kişiselleştireceği için sadece sana fikrimi belirtebilirim. Sadece bu oyun veya farklı oyunlar için konsol olması mantıksız değil elinde konsol olan kişilere hitap eden bir oyun tarzına dönüşebilir, sana 'bu oyun için konsol almak' tarzında kelime sarf eden kişi duruma kendi açısından bakarak kesin hüküm vermesi sebebi ile bu yorumu yapabiliyor. Yapılması gerektiği konusunda aslında birçok şey sıralayabilirim ancak en önemli olanı sen belirtmişsin zaten 'HİLE' yıllardır şu mmorpg oyunlarında maruz kaldığımız duruma engel oluşturabilecek ise sırf bunun için bile yapılabilir ancak kanıtını söylentiden ileri götüremeyeceğim duyumlarım konsol sistemlerine de bu belayı musallat etmeleri çok zor olmayacağıdır.

May Payne

Üye
Hileyi engellemenin en kolay yolu tespiti halinde ilgili hesabın sistemden tamamen silinmesidir. "Banımı ne zaman açacaksınız?" gibi soruların önüne de geçilir böylelikle. Çünkü sistemde olmayan bir datanın, banının kaldırılması da mümkün değildir. Zaten kayıt esnasında sistem cep telefonu numarası istiyor. Bence T.C. kimlik numarası da istenmeli. Hatta cep telefonu numarası ile T.C. kimlik numarası örtüşmeli ki, çoklu hesap açımının da önüne geçilsin. Sonra zaten hile falan kalmaz. Kimse hesabını riske atmak istemez. Silinen hesapların T.C. kimlik numaraları ve cep telefonu numaraları kara listeye alınacak tabi. Çakallığa da meydan verilmemeli. :)

Nisshe

Üye
konsolda hile yok diye endişeniz mi var nedir.
yeni nesil konsol 5300 TL ps4 pro 3800 TL eski nesiller 2500 3000 civarı. 2. elde ise çok daha uyguna var. konsol her zaman pc den uygundur.
2. El 2000 TL gibi bir fiyata toplama aldığım bilgisayar ile 50+ FPS Alıyorum , ödevlerimi yapıyorum , dizi izliyorum , derslere giriyorum.

Arlina

Üye
İyice saçmalamaya başladınız.

"bu oyun konsol sattırır" en çokda buna güldüm.

birol2003

Üye
Sorular cevaplar bölümüne bakabilirsiniz, gereksiz bir tartışma olmuş :)
Ekran Alıntısı5.JPG

GrauerWolf

Üye
Sorular cevaplar bölümüne bakabilirsiniz, gereksiz bir tartışma olmuş :)
Ekli dosyayı görüntüle 3151
Güzel bir cevap olmuş tebrik ederim. Açık konuşmak gerekirse konsola özel olarak da çıksaydı pc de değil konsolda oynardım. Bazıları yorum yaparken dünyada hali hazırda konsol sahibi olan kimse yokmuş da herkez bu oyun için konsol alacak gibi yorumlamış buna şaşırdım biraz açıkcası.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt