*Oyunun Net Açılacak Tarih'ini Bekliyoruz *

Açılması Gereken Tarih

• Yılbaşı

• İlkbahar

• Yaz

• Sonbahar

• Kış

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Nazzy

Üye
Bu Oyun İçin Net Tarih Verilmesi Gerekiyordu. Örneğin 2021 Şubat Ayında Verilecek Denilecekti Oyun Tamamen Hazır Olsa Bile Şubat Ayında Açılacaktı Çünkü İnsanlar Haber Alıyor Bir Umutla O Oyunu Bekliyorlar Ama Sonra Karşılaştıkları Şey 1-2 Hafta Ertelenmesi Oluyor Benim Anlatmak İstediğin Bazı Konuların KESİNLİKLE (NET) Olması Gerekiyor Lütfen Soğutmayın Biz Sabırsızlıkla Bekliyoruz Ve Güzel Olacağına İnanıyoruz...

KİLİT KONU

relaxkan

Üye
TAŞ.jpg

May Payne

Üye
2021 3. çeyrek deniliyor. Sabır etmek insanı yüceltir. Saçlar ağırsada, saçı siyah olanlardan farkı olmuş olur. Yani istenilsede beklenilecek, istenilmesede beklenilecek. :D

anil

Üye
Açılması gereken tarih = hazır olduğu tarih. Tarih vermeleri bir şey değiştirmeyecek. Bu tip yapımların sürecinde her zaman aksilikler olur ve süre değişebilir. Yapımcı üzerinde yaratılan baskı işlerini kolaylaştırmayacak, aksine zorlaştıracak ve hatta belki insanlar beklemesin diye oyunu eksik çıkartacaklar.

Nazzy

Üye
Açılması gereken tarih = hazır olduğu tarih. Tarih vermeleri bir şey değiştirmeyecek. Bu tip yapımların sürecinde her zaman aksilikler olur ve süre değişebilir. Yapımcı üzerinde yaratılan baskı işlerini kolaylaştırmayacak, aksine zorlaştıracak ve hatta belki insanlar beklemesin diye oyunu eksik çıkartacaklar.
BEKLİYORUZ İŞTE KARDEŞİM AMA TARİH VERİLSE DAHA SÜPER OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM SADECE BİR DÜŞÜNCE

LunasCar

Üye
ANKET ALFA İÇİN DEĞİL AÇIK BETA İÇİN O YÜZDEN KATILMAN BİZİM İÇİN GÜZEL OLUR TEŞEKKÜRLER
Forum kurallarını okursan sevinirim tekrar şekilde büyük harf kullanmak yasak. Ankete gelecek olursak, ben sabırla bekliyorum eksik bir oyun yerine daha güzel birşey olsun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt