Siyah34
Üye

En geç denilen bu idi
Bu Gerçekten Çok Net
En geç denilen bu idi
Bu Gerçekten Çok Net
Hayırlı Olucak Rahat Olun SizHayırlısı ...
Keisnlikle bi iki hafta denildi artik birseyler soyleyin @riseonlineBu Oyun İçin Net Tarih Verilmesi Gerekiyordu. Örneğin 2021 Şubat Ayında Verilecek Denilecekti Oyun Tamamen Hazır Olsa Bile Şubat Ayında Açılacaktı Çünkü İnsanlar Haber Alıyor Bir Umutla O Oyunu Bekliyorlar Ama Sonra Karşılaştıkları Şey 1-2 Hafta Ertelenmesi Oluyor Benim Anlatmak İstediğin Bazı Konuların KESİNLİKLE (NET) Olması Gerekiyor Lütfen Soğutmayın Biz Sabırsızlıkla Bekliyoruz Ve Güzel Olacağına İnanıyoruz...
KİLİT KONU
Aynen İşte Oyun Açılır Oyunla İlgili İllaki Sorunlar Olucak Bunuda Size Userler (Kullanıcılar) Report Edicek Bu Buglu Şu Sıkıntılı Kimse Dört Dörtlük Sunmasını Bekliyor Ki Sizin Userlerle Çalışmanızda Gerekecek Bunu Alpha Testinde Yapcaksınız Ki Size Sorunları Reportluyalım Ama Bildikleri Bişe Var Deyip Önümüze Bakmaktan Başka Bir Çaremiz Yok Çünkü Eminim 30-40 Yazılımcı Ve Grafikçilerle Çalışıyorlar Grafiklerin Tam Olarak Bitmediğini Düşünüyorum Oda Pandemiden Dolayı Olduğunu Düşünüyoruz Ama Bizde Tarih Bekliyoruz Umarım En Yakın Zamanda Açıklama Yaparlar...Afedersiniz de şu oyun firmalarını istinasız savunanlara aşırı tilt oluyorum. Sempati duyabilirsin sevebilirsin ama neden avukatlığına soyunuyorsun.
"Tarih açıklansa ne olur açıklanmasa ne olur hazır olunca çıkacak işte" diyen bir kitle var.
Güzel kardeşim ben ve benim gibi bir çok insan hayatını idame ettirebilmek için çalılşıyor. Yılda izin yaptıkları sadece bir kaç haftası var oda yıllık izinleri.
Bir çok insan 1 yıl boyunca beklediği oyun şu tarihte çıkacakmış diye plan yapıp yıllık iznini o tarihe denk getirmek isteyebiliyor. Böylelikle doya doya oynayarak başlamış olmak istiyor. Bir çok insanın planları var. Belki yapması gereken işler var ve bu işleri oyun çıkacak diye 1 haftalığına erteledi.
Sizin hayatınızda bu tarz bir planlı çalışma olmaya bilir, anlamayabilirsiniz. Ama eleştiren insanada avukat gibi salak saçma cevap vermeyin.
Birde şu bahane var. Bırak ertelensin yarım yamalak çıkmasın. Sanki ertelenmeden tam açıklanan tarihte çıkan oyunlar rezalet oluyor. Ama ne kadar ertelenirse o ertelenme sayısı ile paralel daha kaliteli çıkıyor. Yok öyle birşey.
Devasa bir yatırım yapıyorsun, Çok ciddi emek ve vasıflı iş gücünü yönlendiriyorsun. Peki oyunun çıkış tarihini 2 hafta neden erteliyorsun. "Güvenlik yazılımını yapan şirketin Epic Games'ten onay alamaması cart curt" İşte sıkıntının kaynağı bu.
Tarih açıklarken Epic Games'ten onay alması gerektiğini bilmiyormuydun?
Bu onay sürecini hesaba katmadan mı tarih açıkladın sonrada kaldırdın?
- Eee bu amatörlük. Bunları eleştirince "s.git oynama" mı diyeceksiniz? Bu oyuncular zaten pandemi mazereti nedeniyle aylarca bekledi. Ertelendi.
Bizim tek söylemek istediğimiz şey şu. Güzel bir iş yapıyorsunuz bizde heyecanla ve büyük bir destekle arkanızda duruyoruz. Ama bu tarz hatalarla projenize olan güveni sarsmayın. Biz bu oyunu dünya genelinde iyi yerde görmek istiyoruz. Zamanla şu hissiyat oluşmasın. "Oyuncu kitlemiz nasılsa hoşgörülü, arkamızda. Biraz daha rahat çalışalım." çünkü böyle başlarsa farkında olmasanızda zamanla içinizde bu hissiyat oluşur. Her çıkardığınız güncellemede, modeda vs... Lütfen ilerleyen dönemlerde herşeyi hesaba katarak bir planlama yapın ve o takvime UYUN...
Tek Sebep Pandemi Emin Olun Bende Öyle Düşünüyorum Ama Onuda Göz Önüne Alarak Tarih Verseler Herkes SevinecekKeisnlikle bi iki hafta denildi artik birseyler soyleyin @riseonline
Hadi Bakalım"oyundan soğudum, bizi soğutmayın" yazan herkesin ne zaman açılırsa açılsın oyuna yinede gireceği ve aktif oynayacak olması gerçeği..
mesela BEN![]()
Hocam dijital ortamin pandemi ile bi olayi oldugunu sanmiyorum zaten hersey hazir bi gevseklik var isin icinde ne olursa olsun bi haber bi yazi bilgilendirme paylasilmali. Bu ilgisizlik ileride daha buyuk problemlere yol acicak demedi demeyin hic bi reportlama yada problemlerimize cok zor destek alacagizTek Sebep Pandemi Emin Olun Bende Öyle Düşünüyorum Ama Onuda Göz Önüne Alarak Tarih Verseler Herkes Sevinecek
Direk Dönüş Yapılıyor Her Türlü Reportlara Emin Olabilirsin O yönden Bir Sıkıntımız yokHocam dijital ortamin pandemi ile bi olayi oldugunu sanmiyorum zaten hersey hazir bi gevseklik var isin icinde ne olursa olsun bi haber bi yazi bilgilendirme paylasilmali. Bu ilgisizlik ileride daha buyuk problemlere yol acicak demedi demeyin hic bi reportlama yada problemlerimize cok zor destek alacagiz
Nereden yaziyordun da yapiyorlar? Ben bi haftadir hem discorddan hem buradan mesaj gonderiyorum daha selamim bile alinmadiDirek Dönüş Yapılıyor Her Türlü Reportlara Emin Olabilirsin O yönden Bir Sıkıntımız yok
Nereden yaziyordun da yapiyorlar? Ben bi haftadir hem discorddan hem buradan mesaj gonderiyorum daha selamim bile alinmadi
Merhaba ben Sabır diyenin arkadaşıyım benide almasınlarMerhaba ben sabır diyen arkadaşı almayın bi 2 sene daha sabretsin![]()
2021 sonu gerçekten uzun bir tarihOfficial 2021 sonu, genis ve uzun bi tarih veriyorum ki adamlar rahat bi sekilde oyunu bitirsinler die.