Hala cevap yokBir bilgilendirme yapılırsa iyi olacak.
Kardeşim şu oyunu official olarak sunuyorsanız böyle hataları olmamalı. Hadi craft ,action house gibi hayati olmayan şeyleri hiç düzeltmeseniz de olur da ticari amaçla açılmış bir oyunda hayati şeyleri de acil düzeltmeniz lazım yani. Yapamıyorsanız ben yapayım anadınmı
zaten buda garip. official ama erken erişim. erken erişim olan nasıl official anlamış değilim.Kardeşim şu oyunu official olarka sunuyorsanız böyle hataları olmamalı , hadi craft ,
Kardeşim şu oyunu official olarak sunuyorsanız böyle hataları olmamalı. Hadi craft ,action house gibi hayati olmayan şeyleri hiç düzeltmeseniz de olur da ticari amaçla açılmış bir oyunda hayati şeyleri de acil düzeltmeniz lazım yani. Yapamıyorsanız ben yapayım anadınmı
Konuyu desteklerseniz çözüm bilgisi gelecektir diye düşünüyorum.Aynı sorun bizdede devam ediyor.
Yani bu demek oluyor ki exp eventin bir anlamı yok.Exp eventte bu şekilde kasmaya çalıştım. Gerçekten çok sıkıntılı bir durum. Telafi olarak yapılan exp eventte böyle bir durumla karşılaşıp olması gerektiği gibi kasamadık malesef.
Abi yazılım veya teknik ekip mi zayıf bilgilendirme olsa güzel olucak.Bu sorunların olması büyük ihtimalle macroyu engellemeye çalıştıkları için oluşuyor. O yüzden sabrediyoruz fakat diğer konularda belirttiğim gibi ticaret sistemi değişmeli ve daha bir çok sorun var.
Her müdahale sizin niyetinizi belli eder ve bizde ona göre tavır ve pozisyon alırız, tabi bir yere kadar baktık oyuncu odaklı dan ziyade farklı işler peşinde ve al ver gülüme dönerse oyun bizede diyecek laf kalmaz farklı mecralarda oyun oynarız.
Ne kadar düzeliyor ? 5 dakika mı yeterli değil. Herkes yapmıştır.yeni fix, uzağa koşup gelince düzeliyor![]()