Partiye Tıklanmama Sorunu Hala Devam Ediyor !

Jeay

Üye
Sadece bu değil ki konu. Dungeonların kapasitesi arttırılmadı, Auction House hala bozuk. ne geldi bu patchte tam olarak?

ersin33

Üye
Adamlar yaptıklarının açıklamasını yapamıyor daha nasıl yaptıklarını da bilmiyorlar en azından şuradan bi bilgi verilsin sinir krizi geçirtirletir muhattap yok ne zaman düzelicek kesin olmasada tahmini paylaşsınlar

Bstrafe

Üye
Kardeşim şu oyunu official olarka sunuyorsanız böyle hataları olmamalı , hadi craft ,
Kardeşim şu oyunu official olarak sunuyorsanız böyle hataları olmamalı. Hadi craft ,action house gibi hayati olmayan şeyleri hiç düzeltmeseniz de olur da ticari amaçla açılmış bir oyunda hayati şeyleri de acil düzeltmeniz lazım yani. Yapamıyorsanız ben yapayım anadınmı

Nazzy

Üye
Konuyu + layıp beğenirseniz hızlı açıklama geleceğine inanıyorum.

soulgrisman

Üye
Kardeşim şu oyunu official olarka sunuyorsanız böyle hataları olmamalı , hadi craft ,

Kardeşim şu oyunu official olarak sunuyorsanız böyle hataları olmamalı. Hadi craft ,action house gibi hayati olmayan şeyleri hiç düzeltmeseniz de olur da ticari amaçla açılmış bir oyunda hayati şeyleri de acil düzeltmeniz lazım yani. Yapamıyorsanız ben yapayım anadınmı
zaten buda garip. official ama erken erişim. erken erişim olan nasıl official anlamış değilim.

fstab

Üye
Saka gibi diyecek fazla söz yok, oyunun en önemli mekaniği belki hem pk hem exp için ama kimsenin s...knde değil xD
Priest arkadaslari grup heale almak zorunda kaldık önümüzdeki patchle anca düzelir bu olay yada daha da bozulur sans artik bekleyip görecez

Namaleon

Üye
Exp eventte bu şekilde kasmaya çalıştım. Gerçekten çok sıkıntılı bir durum. Telafi olarak yapılan exp eventte böyle bir durumla karşılaşıp olması gerektiği gibi kasamadık malesef.

Nazzy

Üye
Exp eventte bu şekilde kasmaya çalıştım. Gerçekten çok sıkıntılı bir durum. Telafi olarak yapılan exp eventte böyle bir durumla karşılaşıp olması gerektiği gibi kasamadık malesef.
Yani bu demek oluyor ki exp eventin bir anlamı yok.

Aura

Üye
Bu sorunların olması büyük ihtimalle macroyu engellemeye çalıştıkları için oluşuyor. O yüzden sabrediyoruz fakat diğer konularda belirttiğim gibi ticaret sistemi değişmeli ve daha bir çok sorun var.

Her müdahale sizin niyetinizi belli eder ve bizde ona göre tavır ve pozisyon alırız, tabi bir yere kadar baktık oyuncu odaklı dan ziyade farklı işler peşinde ve al ver gülüme dönerse oyun bizede diyecek laf kalmaz farklı mecralarda oyun oynarız.

Nazzy

Üye
Bu sorunların olması büyük ihtimalle macroyu engellemeye çalıştıkları için oluşuyor. O yüzden sabrediyoruz fakat diğer konularda belirttiğim gibi ticaret sistemi değişmeli ve daha bir çok sorun var.

Her müdahale sizin niyetinizi belli eder ve bizde ona göre tavır ve pozisyon alırız, tabi bir yere kadar baktık oyuncu odaklı dan ziyade farklı işler peşinde ve al ver gülüme dönerse oyun bizede diyecek laf kalmaz farklı mecralarda oyun oynarız.
Abi yazılım veya teknik ekip mi zayıf bilgilendirme olsa güzel olucak.

Pitou

Üye
Anlık acil bir patch gelmesi lazım Party barı için DAYANAMIYORUZ ARTIK BİRİSİ YARDIM ETSİN :(

DramaCode

Üye
Kesinlikle Katılıyorum Şu Party Bugunu Acil Düzeltmeleri Lazım 2 Gündür Yemediğim Hakaret Kalmadı Party'de Heal Yüzünden bende 9 Kere Exe Yattım Partylerde Tıklayamıyorum Adama Heal Atamıyorum Sürekli Relog veya uzaklaşıp geliyorum o şekilde düzeliyor 1 yerden sonra yine bozuluyor Valla Kanser Oldum Bu Tıklayamama Problemine Cok Pis Ayar Oldum. Bu Patchle Birlikte Dahada Boktan Olmuş Önceki Patchde Bukadar Olmuyor'du bu muhabbet Ne olduysa Bu Patchden Sonra Daha Beter Hale Geldi. "Teşekkürler Yöneticiler" :)

AmfibicBeaR

Üye
Valla bezdim oyun oynarken insan zevk almalı yani hiç umut verici bir açıklama da yok insan buna sinirleniyor

chatlax035

C
Yönetim, bir ses ver gözünün çapağını silem :D Daha ne demelerini bekliosunuz insanlardan. Oyun oynanmıyor şuan bir açıklama yapın. Ama şu da var geçici açıklama değil de sonuç odaklı bir açıklama bekliyoruz....

İyi forumlar herkese...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt